Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ilk öpücük

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ardeth said:

buarada yabancı çocukların anaokulda oluştuğu sosyal zekaya türkiyede ortaokulda falan ulaştığımızı düşünüyorum

ben hala ulasamadim :/
Mesaj tarihi:

ben ilkokul 3te, kantin dışardaydı bizim klube gibi bişi, o klubenin arkasında baktım bizim sınıfın havalı 2 kızı oturuyor bişiler yiyolardı hoşlandıgım kız ayrıldı 2 dk sanırım kantine gitti başka yicek bişiler almaya bende bu boşluktan istifade gittim yanına "gelsene sınıfa gidelim" dedim "niye" dedi "soğuk dışarsı" dedim. "yok" dedi bi tersledi beni. oturdum yanına yanagından öptüm kaçtım. duydumki arkadşı geldikten sonra aglamış.

birdaha da benimle kounşmadı. yüzüme bile bakmadı.
ck hoşlanıyodum ama.

ayrıca

senko said:

ahahahha bunu koyucaktım bende
Mesaj tarihi:
Kız çocuklarının o yaşlarda fazla bi merakı oluyor dudaktan öpüşme konusunda o yüzden çok da yadırgamadım ben videoyu. Bizimkilerde baba annemi dudaktan öpsene diyip sonra küçük tuvalete saklanıp hunharca gülüyorlar dakikalarca.
Mesaj tarihi:
bence çocukların bu yaşta bu şekilde davranmaları yanlış. sonuçta müslüman bi ülkedeyiz ve bizim geleneklerimizde bile blu çağlarında kız ve erkek kardeşlerin dahi odaları ayrılır. hele bu yaşta bu kız bunları yapıyorsa ilerde neler yapar.

-napolyonnn
  • Yeni Oluştur...