Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asus - F3JC

Crawler

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

Asus F3JC serisinden bir laptopum var yaklaşık 5 senelik bir cihaz. Problem şu ;

Laptop'un monitörü'nün menteşeleri kırıldı ama monitör sağlam. Menteşeler monitöre dahil yani monitörü değişmek gerekiyor. Laptop'dan zaten vazgeçmiş durumdayım ama monitörünü masaüstü sistemde kullanmak istiyorum. Bu soketleri dönüştürebilecek bir aparat var mıdır? Veya bununla ilgili bilgi veren bir site?
Sosyal ağlarda paylaş

aynisi kaynimda var diyen 3. $ahis olmak isterdim ama malesef kaynim yok. dolayisiyle laptop da yok.

tech forumunun birinden cevab:

Can't be done. I'm sorry. The circuitry inside the laptop drives the display in a non-standard way -- you can't tap into that signal path.

Speaking as an electronic technician, computer technician, and monitor repairman...
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Ben 15" boyutundaki 1600x1200 çözünürlüklü 10 küsür yıllık Dell marka laptop'un monitörünü şu an masa üstü olarak kullanıyorum. Size VGA+DVI çıkışı veren kartlar var. Yanlış anlamadım değil mi ihtiyacınızı? Hatta 15,4" lik 1376x768 çözünürlük 2.ci bir monitör daha yapmayı planlıyorum.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

hıc gerek yok ekran degıstırmeye.Sonucta demırden bır parcaya tutunuyor ekranlar .
yegenın acer ı kırıldı actım soktum parcayı gonderdım kadıkoy de notebook tamırcılerıne 100 lıra parca 30 da ıscılık dedıler.
ben sokmustum ama takamadım gonderdım yaptılar .cok da basıt sokmesı elı tonavıda tutan adam yapar 10 dakıkada .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...