Lzrn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Evet arkadaşlar bence böle bir projenin zamanı gelmişti.Daha önce konuşuldu olmadı dediniz... Ama bu sefer olucak. Beraberce Uo'nun Türkiye'de ölmemesini sağlayacağız. Öncelikle UO'nun ölüme yakın olduğunu çoğumuz biliyoruz ama onu kurtarmak bizim elimizde... Bu projede UO tamamen oyunun ana fikri üzerine kurulu olacak...RP...Tabii ki pvp turnuvaları vs.vs olacak. Ama anafikir RP... Şöyle düşünüdüm... Bir kere harita Sosaria olacak.RP zorunlu olacak... Serverda plevelı dengeli olacak.En az plevel 4... Plevel 2-3'leri işi bilmeyen stajerler olarak alıcam.Stajerler plevel2'den başlayıp,3'e geçecek. Daha sonra başka shardlara veya shardımızda devam edebilecek. Biz bilinçli staffların stajerlere uo'da stafflık yapmayı öğretip,onlara tecrübe kazandırıp UO'nun ölmemesi için onlarıda yetiştirmesi gerek diye düşünüyorum. Gelelim Servera... Serverda staffları gruplara ayırmak istiyorum. Bir gup Quest Writer Grubu olacak.Bir Grup Scripter grubu olacak.Bir Grup Pager olacak.Bir Grup ise Turnuva ve Raid Grubu olacak. Her Grubun başı ise plevel 6 seviyesinde olacak. QuestWriter grubu: Deneyimli quest writerlardan oluşan bu grup, bol bol quest yazacak.Her hafta birinin Questi oynanacak.Hafta Sonları ise Grubun ortak Questi Oynatılacak. Quest Writerlar yazdıkları questler Grubun başına yollayacak. Pager Grubu:Pager grubu,playerlardan gelen pagelere bakıcak,questlerde raidlerde özel görevleri olacak. Scripter Grubu:Adı üstünde Scripterlardan oluşacak grup serverın scriptlerini yazıcak.Onlarda Questlerde ve Turnuvalarda özel görevler alıcak. Turnuva ve Raid Grubu:Bu gruptaki üyeler turnuvaları yapacak. Kafa Kafaya verip orjinal Raidler hazırlayacak... Serverda plevel 2-3'ler stajer.4'ler grub üyeleri,5'ler yazılan questleri oyuna sokacak,Quest için olan herşeyi hazırlayacak.6'lar grupların başları. Yüksek Konseyi oluşturacak.7 ise ben olucam. Ben ise yüksek Konseyin başı olucam.Serverda herşey bana deil Adminlere bağlı olucak. Kendi Gruplarının çalışmalarını onlar yönetecek. Bana sadece rapor olarak belirtecekler.Bne onları değerlendiricem. Msn:[email protected] QuestWriter olmak isteyenler. Bana adını Soyadını Yaşını oturduğu yeri,Daha önce hangi shardda staff olduklarını ve staffdaki adını yollasın. Ve yazdığı bir questi yollasın Pager olmak isteyenler.Bana adını Soyadını Yaşını oturduğu yeri,Daha önce hangi shardda staff olduklarını ve staffdaki adını yollasın. Turnuva ve Raid Grubunda lmak isteyenler. Bana adını Soyadını Yaşını oturduğu yeri,Daha önce hangi shardda staff olduklarını ve staffdaki adını yollasın. Ve Orjinal bir Raid fikrini yollasın. Scripter olmak isteyenler.Bana adını Soyadını Yaşını oturduğu yeri,Daha önce hangi shardda staff olduklarını ve staffdaki adını yollasın. Zaten burası Scripter dolu :):). -Grupların başını ben seçeceğim.Şuan başka shardlarda stafflık yapıp yapmadığınız önemli deil.Bu Uo'yu kalkındırma projesidir. Yukarıdaki alanlarda kendini iyi bulan herkes katılabilir. -Maillarınızı bekliyorum... -Daha Sponsoru ayarlamadım.Adminlerle birlikte ayarlayacağız. -Daha hayata geçmemiş bu proje bundan bişiy olmaz demeyin buraya yazmadığım çok güzel fikirlerim var. MSN:[email protected]
Own Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 saçma ve gereksiz uo öldü çünkü iyi oyuncular oynamıyor artık sorun server da olsa nebula süper bi server zaten
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 böle bi projeye **çımla gülerim !!! çoluk çocuğun(yaş olarak değil) eline oyuncak olmuş bişiyin neresini kalkındıracaksın anlamam[signature][hline]Fire in the Darkness...
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 öle demeyın adam yenı mail bile almı$ ciddi :) ii her$ey guselde ilk sponsoru hallet ondan sonra serverın ıskelet hedesını halletsen?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Lzrn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Arthur_HellsFire ve Own işte sizin gibi düşünenler yüzünden UO ölüyor... Neyse Pyr0 Haklısın ama projede sadece ben yokum o yüzden tek başıma yapmak istemiyorum
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: Own, 12 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: saçma ve gereksiz uo öldü çünkü iyi oyuncular oynamıyor artık sorun server da olsa nebula süper bi server zaten Bence bu konuda bu kadar emin konuşma ;)[signature][hline]we modify worlds
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 lzrn uo arthur veya own gıbı du$unenler yuzunden ölmuyor ki yukardada yazmı$lar player seviyesinden öluyor.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Own Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ölsün zaten hiçbir +sı olmayan artık zamanı geçmiş çoluk çocuğun ego tatmin aracı olan bir oyun ultima bu kadar populer olmasının tek sebebi beleş olması
Lzrn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Neyse konuyu dağıtmamak için bişiy demiyeyim Eternal desteğin için teşekkür ederim. Yardımcı olacak herksi bekliyorum...
Lzrn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 :) Eet o yüzden sponsor aramaya başladım. Bir yandanda staffı toplayacam
Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 süpersin abi sen buralarda harcanıyosun falla.sen doğal bi yeteneksin.yalnız bu dünyayı kurtaran adama benzedi ;)[signature][hline]Ya İstiklal,Ya Ölüm. [Bu mesaj Mike-de-Morgoth tarafından 12 Eylül 2004 18:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Own Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: Eternal, 12 Eylül 2004 18:01 tarihinde demiş ki: said: Own, 12 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: saçma ve gereksiz uo öldü çünkü iyi oyuncular oynamıyor artık sorun server da olsa nebula süper bi server zaten Bence bu konuda bu kadar emin konuşma ;) gayet eminim 3-4 den fazla Ultima oynayan çıkmaz
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Sanki Büyük şehir belediyesi asfalt çalışması gibi bişeyi anımsattı bana..[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında|||||
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: Eternal, 12 Eylül 2004 18:01 tarihinde demiş ki: said: Own, 12 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: saçma ve gereksiz uo öldü çünkü iyi oyuncular oynamıyor artık sorun server da olsa nebula süper bi server zaten Bence bu konuda bu kadar emin konuşma ;) Katılıyorum.[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! [spo1=bkz.] Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim [/spo]
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Umarım amaçladıklarınızı yapar vede sunduğunuz kalitede insanlar bulabilirsiniz..[signature][hline]Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi dilsizdir... ''En saf ve en güzel aşkın, Dudaklarında tutkunun öpücüğü vardır."
Frasier Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Valla Ne Diyeyim Umarım İsteğini Gerçekleştirirsin. Kim Ne Derse Desin Kendin Ne Yapmak İstiyortsan Onu Yap. İnandığın İşi Yap. Başkalarının Sözüyle Hareket Etme. Şimdiden Kolay GElsin Umarım İstediğin Hedefi Yakalarsın.[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol... Frasier
AruzieL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Bunun icin baya bir gec kalindi diye dusunuyorum...ama sana basarilar biseyler yapmak isteyenin karsisinda deil yaninda oluruz...Saygilar[signature][hline]Sanitar Shard....
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Aslan ya bak anasını adam olayı bitirmiş, sen aslan servrı kurudn herhalde herşey hazır üstüne sponsor arıyorsun , üstüne bir de staff arıyorsun ha , yada şöylemi düşünüyorsun scriptlerı alıcm staffa onlar yazar ben koyarım sora açarım babalar gibi serverı diye bir düşüncende olabilir ama bu dediğin şey çok saçma veyahut gereksiz.[signature][hline] Abe Script nedir ?
Elvenpath Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Açılan sunucuların kısa ömürlü olması.Giriyor mesela birisi kasıyor skill ini tamam action a hadi obaa sonra pat iki gün sonra sunucu kapanıyor.. Tabi başka server'a damlıyor hemen orada kapanıyor bi zamandan sonra skill kasmada bayıyor insanları bırakıyorlar yada başka oyunlara yöneliyor çevremdeki biçok insan böle yani.kötü...[signature][hline]NoFear NoRegret sheref : Sen 1. Murat ol ben Fatih Sultan Süleyman olayım geçinip gidelim
Elvenpath Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Karıştırdım topicleri özür dilerim herkezden.[signature][hline]NoFear NoRegret sheref : Sen 1. Murat ol ben Fatih Sultan Süleyman olayım geçinip gidelim
skyly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Lzrn birazda kendinden, basarilarindan, eger bir yerde staff isen orada yaptiklarindan bahsetseydin. Oyle owner olmak kolay ismi? Server acmak? Anliyorum projenin amacini ve inan bende cok isterim ama bu hayal! Staff eger servera inanirsa onun icin emek verir, karsilik beklemeden hemde. Daha kim oldugunu bilmeden kim senin serverinda (daha olmamis hic bir seyi hazir olmayan, sadece bir dusunceyle yola cikmis [bu dusunce gercekten cok onemli ve degerli] stafflik yapmak istesin? Senin bu dusunceni gerceklestirmek isteyen kacinci kisisin? Gercekten ownlerlik yapmayi biliyormusun? Zaten gercekten uo ile ilgilenen ve staffligi iyi bilen paticik uyeleri serverlarda staff. Neden senin serverina gelsinler? Neyse ben saygisizlik edip "ben buna gulerim", "hahaha anliyorum derdini" demeyecegim. Herseyden once bunu yapmak istemene saygi duyuyorum. Istersen bir dene :) ama sonunda hem sen hemde vakit harcamis playerler kopurecek benden soylemesi. Tabii kuruldugunu var sayiyorum :)[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Lzrn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Herkese destekleri ve uyarıları için teşekkür ederim. Bende 3-4 shardda staff üyesiyim.Ownerlığın ne kadar or olduğunu bilirim ama inandığımız şeyler için mücadele etmemiz gerekir. Ayrıca öle her gelenide staffa almayacak tabii ki.Onları özenle seçicem.
BlazeS Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Ultima yı kalkındırmak bir yeni sunucu ile daha olamaz. Zaten her geçen gün yeni bir sunucu açıldığını bildiğimiz şu günlerde 'UO'yu Kalkındırmak' bir sunucu ile ne gibi bir akıldır bunu anlamadım. Evet belki diyeceksin bütün herkezi bu sunucuda toplamak amacım, ki şurda şöyle bir faktör çıkıyor ortaya: Neden bu insanları real da toplamayalım? Bütün pepelek bir ultima online buluşmasında yer almasın? Sunucuda fikir paylaşmak mı daha kolay olur yoksa birbiri ile yüzüyüze konuşarak mı fikir paylaşmak daha kolay olur? Bence artık hiç sunucu açmaya gerek yok bütün olmasa bile en azından ve çoğunluğun buradan çıkacağını bildiğim için gerçekten kendini bilen insanlar katılacaktır. Şahsen böyle bir buluşma , organizasyo olursa çok çok iyi olur gibi geliyor. Saygılarımla...[signature][hline]Gedik.NET Isp Worker - Project Developing , Linux&Unix Customer Responsible [Bu mesaj BlazeS tarafından 13 Eylül 2004 11:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Unlive Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Son kalan ultima online serverinin sahibi olmak gibi bir idealim var.Içiniz rahat olsun ben olduğum sürece uo bitmez.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim
Lzrn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Katılım yapan herkese teşekkür ederim. Lütfen yardımlarınızı esirgemeyiniz. Yardım edebilecek herkes bana mail atsın [email protected]
Öne çıkan mesajlar