zynthar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 lord of the rings3 in kesilmemiş versiyonunu nereden bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 dvd sini al :)[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 başlık süper olmuş evet evet.... pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 abi ne biçim başlık o ya dedim ne oluyo?!? git dvd sini al süper olur.. biz sabah erken saatte başlayıp 3 filmide izledik arka arkaya inanılmaz güzeldi :) sonunda kıçımız ağrımış bi şekilde kalktık. herkezin 5 dakka wc molası vardı sadece.. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Ehum bişi söleridm ama banlenmiyeyim. Benim üşengeç arkadaşım izmirdeyken 2 dakka berkana uğrasan mis gibi izliycez şu filmi ya neyse[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bulamazsin daha cikmadi...Genelde hep kasim ayinda cikiyordu yanlis hatirlamiyorsam, cünkü son 2 dogumgünümde de (10 kasim) bana hediye geldi...Yani daha bekliyceksin...[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... [Bu mesaj Vampire tarafından 13 Eylül 2004 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bu arada iki kule'nin uzatılmış olanı kaç dakika sürüyor ? bende var bi dvd abim extended olabilir dedi ama emin olamadım[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! neter, 07 Eylül 2004 23:08 tarihinde demiş ki: dur gidip soyuniim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bildiğim kadarı ile Rotk Extended çıkmadi daha[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: Popeye, 13 Eylül 2004 17:37 tarihinde demiş ki: bu arada iki kule'nin uzatılmış olanı kaç dakika sürüyor ? bende var bi dvd abim extended olabilir dedi ama emin olamadım DVD nin kabinda kac dakika sürdügü yazmiyor yada ben bulamadim, ama bulabildigim tek sey orjinalinden 42 dakika daha uzun oldugu[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bi ara üç filmin bir arada extended version seti çıkacak deniyordu. hala deniyormu? bilen?[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar