Chemical Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 çok güldüm ya bi yere yazı eklicem instert e basıcam arıyorum arıyorum yom home var end var delete falan insert yok eskiden J yi arardım böyle biraz aradım harbiden yok ama çok komik:)[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bir dönem önce işe yaramıyor lan bu diyip camdan aşagı sapan a koyup elalemin kafaya atmış olabilirsin[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 lol Dyna yardi gece gece :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 boşlukta yok . . . tamam ühüh eski klavyemin windows tuşlarını attım[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bende bılem var lem yuhh[signature][hline]Nesen Lelasın Nede Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yordun Kederlı Aksam İcmısız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 benim eski klavyenin windows sleep power vs. tarzı tuşlarını sökmüştüm oyun oynarken falan basınca masaüstüne dönüyodu uyuz ediyodu sonunda sökmüştüm onları millet klavyeyi görünce yeni bi klavye alsana lan bu kırılmış falan diyodu heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 aynı sebebden naturel selection oynuyom the hive is under attack allah jetli bıcaklıyor hiveyi tepeden bende şu yarasamsı yaratığım hivede dibimde tam adamı görüyorum çatçat atmaya başlıyorum tam ölücek aa desktop . . . bakıyorum tekrar ses yok ve hive yok:)[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Benim klavyemdede chemical tuşu var.. Basınca Chemicaller çıkıyor böyle....[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 yuh yani.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 said: Halfmumi, 13 Eylül 2004 02:29 tarihinde demiş ki: Benim klavyemdede chemical tuşu var.. Basınca Chemicaller çıkıyor böyle.... aahaha basma..[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 yok zaten söktüm o tuşu.. Chemiwall açtım birde üzerine...Ataklara karşı gelmeyi deniyor ama yoğun ataklarda dayanamıyor bazen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 eheh :) versene o tuşu bana esc yerine koyam bendede halfmumi var basınca hiçbişi olmuyo[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 yakayım[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 insert tuşunu hiç kullanmam inanır mısın? bir de yazı yazarken yanlışlıkla insert'e basıp bir yanlışı düzeltiyim derken birçok harfin silindiğini farkettiğimde uyuz olurum o insert'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 "insert" tuşun var. Nerdemi? :) PrtScn/SysRq tuşunun aynı zamanda inser tuşu olduğunu görüceksin bunları microst klavye kullandığını düşünerek yazıyorum :D[signature][hline]Pati Pati Paticiklerrrr Mutlu Mesut Ailelerrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 numpadde da bir insert tuşu olur, hatırlatırım num lock kapalıyken 0 a basarsan insertlik yapar.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 13 Eylül 2004 10:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bıde yenı konu acmayayım i ye bascam diye hep , yazıom yaw delırcem ya elımı kescem yada klawyeyı f fln yapcam bı tusları duzenleme programı yok mu yane arada bır vırgul de kullanıom mesela baska bı tusla (2 tane olan ) vırgulu degıstırcem vırgulun yerı bos kalcak yada i ile , ü degıstırcem ??[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 insert ne işe yarar :D :lol:[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 yazdığın yazının hali hazırdaki yazının üstüne yazılması olayını açar/kapar ayrıca http://www.bytegems.com/ihatethiskey.shtml[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel [Bu mesaj nightstalker tarafından 13 Eylül 2004 17:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar