Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Klavyemde insert tuşu yok lol

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok güldüm ya
bi yere yazı eklicem instert e basıcam arıyorum arıyorum yom home var end var delete falan insert yok
eskiden J yi arardım böyle
biraz aradım harbiden yok ama
çok komik:)[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Mesaj tarihi:
boşlukta yok
.
.
.
tamam ühüh eski klavyemin windows tuşlarını attım[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Mesaj tarihi:
benim eski klavyenin windows sleep power vs. tarzı tuşlarını sökmüştüm
oyun oynarken falan basınca masaüstüne dönüyodu uyuz ediyodu
sonunda sökmüştüm onları
millet klavyeyi görünce yeni bi klavye alsana lan bu kırılmış falan diyodu heh
Mesaj tarihi:
aynı sebebden naturel selection oynuyom the hive is under attack allah jetli bıcaklıyor hiveyi tepeden bende şu yarasamsı yaratığım hivede dibimde tam adamı görüyorum çatçat atmaya başlıyorum tam ölücek
aa desktop
.
.
.
bakıyorum tekrar ses yok ve hive yok:)[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Mesaj tarihi:
yuh yani.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII'ten abarmalar;
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
"Bugün bacım,yarın ihtiyacım"

Mesaj tarihi:
said:
Halfmumi, 13 Eylül 2004 02:29 tarihinde demiş ki:
Benim klavyemdede chemical tuşu var..
Basınca Chemicaller çıkıyor böyle....

aahaha
basma..[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Mesaj tarihi:
eheh :) versene o tuşu bana esc yerine koyam
bendede halfmumi var
basınca hiçbişi olmuyo[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Mesaj tarihi:
insert tuşunu hiç kullanmam inanır mısın?
bir de yazı yazarken yanlışlıkla insert'e basıp bir yanlışı düzeltiyim derken birçok harfin silindiğini farkettiğimde uyuz olurum o insert'e
Mesaj tarihi:
"insert" tuşun var. Nerdemi? :) PrtScn/SysRq tuşunun aynı zamanda inser tuşu olduğunu görüceksin bunları microst klavye kullandığını düşünerek yazıyorum :D[signature][hline]Pati Pati Paticiklerrrr Mutlu Mesut Ailelerrr
Mesaj tarihi:
numpadde da bir insert tuşu olur, hatırlatırım

num lock kapalıyken 0 a basarsan insertlik yapar.[signature][hline]en ince yerim bileğim..

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 13 Eylül 2004 10:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bıde yenı konu acmayayım i ye bascam diye hep , yazıom
yaw delırcem ya elımı kescem yada klawyeyı f fln yapcam bı tusları duzenleme programı yok mu
yane arada bır vırgul de kullanıom mesela baska bı tusla (2 tane olan ) vırgulu degıstırcem vırgulun yerı bos kalcak yada i ile , ü degıstırcem ??[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Mesaj tarihi:
yazdığın yazının hali hazırdaki yazının üstüne yazılması olayını açar/kapar
ayrıca
http://www.bytegems.com/ihatethiskey.shtml[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum.
All hail The lord and master Foamy the Squirrel
]All hail the lord and master Foamy the Squirrel

[Bu mesaj nightstalker tarafından 13 Eylül 2004 17:26 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...