EkmekOlmayan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Şimdi elimizde Macromedia FreeHand'le hazırladığımız bir fiyat listesi var, resimli vs. Yalnız bu listeyi .pdf olarak kaydettiğimiz vakit, 18mb civarında bir yer kaplıyor, müşterilere yollanacak bir liste olduğundan mail olarak göndermek sıkıntı oluyor. Philips vs. gibi firmaların fiyat listelerini inceledim, çok daha geniş kapsamlı listeler daha az yer kaplıyor. Şimdiye kadar ulaşabildiğim en yaygın çözüm resimleri küçültmek ama onu yaptık zaten, ona rağmen bu kadar büyük yer kaplıyor. Nedir bunun yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 PDFCreator adlı bir program kullanıyorum. Yarattığım PDF'i, tekrar PDF olarak basıp boyutunu küçültebiliyorum ama çok efektif değil tabi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 acrobat 9 pro versiyonu ile pdf kalite ayarları ile boyut küçültülebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 screenshot al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 nomsaR said: acrobat 9 pro versiyonu ile pdf kalite ayarları ile boyut küçültülebiliyor. Bunu kullanıyor onlar. Bunu edinmeniz lazım firma olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Gangren said: PDFCreator adlı bir program kullanıyorum. Yarattığım PDF'i, tekrar PDF olarak basıp boyutunu küçültebiliyorum ama çok efektif değil tabi :pbunu deneyeyim dedim, boyutu iki kat artti. pro kullanmadan yapamaz miyim bunu? acil lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 acilse gönder yapayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 primo pdf ile denesenize bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ha bi de e-book olarak seçiceksin dosya formatını. o halledecek gerisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Photoshop'ta pdf export ederken ayarlar compression bölümünden imajların değerlerini vererek küçültebilirsin yada layerları mergele öyle export al veya indesign varsa direk üzerine sürükle bırak indesign üzerinden export et baya küçültür boyutunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar