Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ManU'nun başarısı & istikrarı

Wispy

Öne çıkan mesajlar

fenerbahçe futbol takımı bana göre 14 15 yaşındaki bir veletin 24 25 yaşındaki abilerine güvenerek kendinden büyüklere atar yapan cocuk gibi bişidir.

neleri, kimleri kasdettiğimi anladınız. alex'de dahildir buna.

neyse bunu ben böle uzun uzun paragraflarca yazarım ama karnım acıktı değmez fenerbahçe için :)
Sosyal ağlarda paylaş

Barcelona'nın futbolu United'a ters. Maçı izlemeye gönlüm el vermez, 2 sene önce de doğumgünümde aynı final vardı ve kaybetmiştik. Finalden önce Messi cırcır falan olsa bari =(

Ve tabii ki Ferguson farkı

edit: Real Madrid, United'dan iyi denmiş, sesli güldüm. 2 yıldızla takım olunmuyor. United ve Real maç yapacak olursa United harcar Real'i
Sosyal ağlarda paylaş

dEaThMooN said:

Manu topic'inde de fb konuşulmasın ama ya..

Daha dün arkadaşla aynı şeyi tartıştık.. Manu şu haliyle Real Madrid'den daha iyi bir takım ama Manu'dan kaç tane adamı Real Madrid'in 11'ine koyarsın desen herhalde 4'ü fln geçmez..

Olay sistemde tamamen imo :)

Casillas = Van der Sar

Onun dışında Ramos, Mesut ve Ronaldo dışında tüm oyuncuların yerine Man Utd oyuncularını gözüm kapalı yerleştiririm. Çöp takım Real. Bi de Di Maria'yı yedeğe alırım, Giggs ve Nani'den fırsat bulursa kanatta oynar işte
Sosyal ağlarda paylaş

Ahaha

Tekrar söylüyorum bence Van der sar ve Casillas eşit

Evra > Marcelo

Ferdinand ve Vidic Puyol-Pique ikilisi ile birlikte dünyanın en iyisi zaten. Madrid defansı çöp. Göründüğü üzere sadece Ramos Manu kadrosuna girer, geri kalanlar Real kadrosuyla 1i aynı, kalan 3'ü daha iyi.

Xabi Alonso aşırı formsuz. Khedira zaten baya vasıfsız bir adam, nasıl aldılar hala anlamadım yani. Orta saha ikilisine Carrick ve Scholes'u koysan çok daha iyi iş yapar.

Solda Giggs veya Nani olur sağda Ronaldo olur, ortada Mesut olur. Forvette de Rooney veya Berbatov. Real Madrid'de kaliteli forvet yok.

Bence Real baya çöp, Manchester'a göre. Kadro olarak da sistem olarak da United ezer abi Real'de 4 tane adam var sadece ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Real'le kıyaslarken öyle yapıyorum yoksa başka takımlardan da adam alırım heralde all-star takımı kuracak olsam :D

İspanya'da da Real'i severim, hani Kral Kupası maçında Ronaldo golü atınca çığlık atarak zıpladım o derece, ama 4 adam hariç kadrosu vasat bence. Mourinho olmasa çok yazık olurdu, hele o defans oyuncularıyla.. Tanrı Ramos'u ve Casillas'ı korusun yoksa Real 20 puan farkla falan 2. gelir, 3. olmazsa tabi

Keşke Nuri'yi almak yerine adam gibi stoper alsalar parası neyse verip. Albiol'larla, yaşlanmış Mourinho eskileriyle olmaz o işler yani
Sosyal ağlarda paylaş

abi marceloyu beğenmiyorum fakat evra ile aynı tarzdalar.hızlılar it gibi bindirme yapıyorlar filan

vidic-ferdinand

pepe-carvalho için ben şahsen bunlar daha iyi diyemiyorum.

yani ramos-pepe-carvalho-marcelo baktıgın zaman gayet iyi bir defans

bi alves-puyol-pique-abidal

değil tabi.ama ohoo bu defans daha iyi kesin ezerler diye birşey diyemem

manchester defansı daha iyi desek bile misal chelsea maçlarında hiç iyi oynamadılar bence.hucumda çok iyi değiller

real barcelonaya yetemedi ama manuya rahat artardı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...