Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Nedir sizce bu takımın başarısındaki esas pay. Herkes Ferguson diyecektir ama yine de merak ediyorum.
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 fifa99da ekrana çıkan ilk takımlardan biriydi, bunu etkisi göz ardı edilemez.
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Yarı finalin ikinci maçında rakip kim olursa olsun ilk maçtan 9 farklı oyuncu ile takım sahaya çıkıyor ve hiçbirşey değişmiyorsa ortada saygı duyulcak bir şey vardır. http://www.youtube.com/watch?v=IDtD7WgUSKM
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 bi kere markayi kurmus adamlar, ekonomik problem de yok, takim da istikrarli cunku basindakiler istikrarli, daha ne olsun.
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 logosu bile güzel takımın.sevdiğim takımdır.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 aquila said: bi kere markayi kurmus adamlar, ekonomik problem de yok, takim da istikrarli cunku basindakiler istikrarli, daha ne olsun. ekonomik problem olma mi... gs nin 2 kati borcu vardir nerden baksan.
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 büyük takımın büyük borcu olur büyüme borcu getirir
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 http://galeri.uludagsozluk.com/10/ryan-giggs_15121.jpg http://www.youtube.com/watch?v=kBuz_hxhtDk Cevap basit. Edit : Video'nun 2:40 dk anındaki pası kendi gözlerimle görcem, çıkartır o gözleri koyarım masaya, birşeye yaramaz o günden sonra. ( Çok pis fantazi oldu yalnız farkındayım )
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 7 numara hep efsaneydi ama artık 11'i de vermezler umarım önüne gelene.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 25yıldır başlarında aynı t.direktör olması en büyük avantajı
escape Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 eric cantona ya dfs 2 hafta önce bana "eric cantona ya benziyosun lan sen" demişlerdi.
escape Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 işte onun tek kaş değil de ortasında boşluk olanını düşün benim kaş öle işte bi de genelde tişörtlerimin yakasını kaldırrım. yani bu sırf eric cantonaya özendiğimden falan değildi doğuştan gelen bir artistlik.
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Manu'nun ben bir de hiç rezil halini hatırlamıyorum, gerçi öyle çok fazla futbol takip etmiyorum ama adamlar sürekli kafaya oynuyor ŞL'de. Ha benim en sevdiğim 2. takım olmasından kaynaklı da olabilir bu düşüncem.
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Esh said: aquila said: bi kere markayi kurmus adamlar, ekonomik problem de yok, takim da istikrarli cunku basindakiler istikrarli, daha ne olsun. ekonomik problem olma mi... gs nin 2 kati borcu vardir nerden baksan. gs'nin kaç katı geliri var?
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Deathblade said: http://galeri.uludagsozluk.com/10/ryan-giggs_15121.jpg bu adam varda takımda o yüzden. şaka bir yana. adamlar ekonomiyi oturtmuş şükrünün dediği gibi ve altyapıyı kurmuş. Deli paralar verip adamlar da almıyorlar, dünyanın her yerinde scoutları var, yeni oyuncuları keşfediyorlar devamlı. sistemli çalışmanın sonucu. Bizde bu tip istikrar sağlayan tek takım maalesef ki fenerbahçe. Çok iyi yoldalar.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Federasyon kolluyor, UEFA'ya teşvik veriyorlar. Bir de çok şanslılar
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 mesela fenerbahce scoutlariyla 33 ya$indaki niangi ke$fetti, once de guizayi ke$fetmi$ti gozlerden irak bir ligde gol kirali mi ne olmu$, kimse duymami$.. ama yine de fenerbahce dogru yolda.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 "2006 yılında Gençlerbirliği Oftaş'ta oynarken Galatasaray, Gönül'ü 19 yaşında iken istemiş, fakat İlhan Cavcav'ın Gökhan için 2.5 milyon Euro gibi Galatasaray tarafından çok fazla bulunan bir miktar istemesi transferi gerçekleştirmemiştir ve Gökhan bir sene daha Gençlerbirliği Oftaş'ta forma giymiştir. 2007 yılında Fenerbahçe'ye 6 yıl için 3 milyon Euro'ya transfer olmuştur." cavcav > gs scout > fb scout bu durumda.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 olm sende tek adamla beni rezil etme. ben oyuncu arama konusunda demedim zaten dediklerimi. marka değeri olarak söyledim. Yani evet 2 kere son maçta şampiyonluğu kaptırıp bize güzel malzeme çıkardılar da yapılanma sürecine girdikten sonra hep yukardalar. Başarı konusunda istikrar var en azından.
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 e yazdim zaten fener dogru yol'da diye. biz chp mhp surunurken..
Öne çıkan mesajlar