Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 http://www.livestream.com/ku_live ilk yayınlarını yapıyorlar. bayadır takip ediyorum. konsollarda yaşanan son 1 ayı konuşacaklar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 kalitesiz bayağı, konuşmalar çok sıkıcı, bağlayıcı bir yanı yok. Birde böyle bir işe giriyorsanız en azından basit bir set kurmak gerekiyor, bu tip bir yayıncılık yani seyirciye ayıp ya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 öf. o sağdaki sıska koca ağızlının BENDE KONUŞUCAM AMA BENDE BENDE modunda sürekli salak salak şişmanın sözünü kesmesi araya girmesi falan kalbimi sıkıştırdı resmen kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Terbiyeli ol dostum:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 abi çok kötü bunlar dost ilişkisi fln yaşıyo bence sdkfaşsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 dede koltuğu + kalorifer pwnage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Johnmarston Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 adamların tipleri çok iyi askdjasfkjasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 canlı yayın biteli 1 ay oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 lag var, gec geliyo yayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Johnmarston Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 dunde aksam 8 de canlı yayınları varmış , çok enteresan insanlar ikisinide reaperla öldürmek istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Anelor said: öf. o sağdaki sıska koca ağızlının BENDE KONUŞUCAM AMA BENDE BENDE modunda sürekli salak salak şişmanın sözünü kesmesi araya girmesi falan kalbimi sıkıştırdı resmen kapadım. nasıl bi rage yapmışım lan ben öyle karnım falan mı açmış acaba uykusuz mu kalmışım nedir bu heycan ahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 fear 3 incelemlerini izledim,dark'ın dediği gibi çook fazla boş konuşuyorlar beynim patladı zaten ev ortamında çekiyorlar.birde sakallı olan cidden leş bir oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 abi zaten hic bi zaman tv mv konusan adamlari izleyemedim gamingdir bilgisayardir bu konuda cok yoruyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar