Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lise Arkadaşı Başka Be

küheylan

Öne çıkan mesajlar

Lisede gerçekten çok güzel insanlar tanıdım, çok güzel arkadaşlıklar kurdum ve hala hepsi ile aktif görüşüyorum. 3ü 5i paticikte de aktifler zaten.

Hani lisenin son günü bir klişe vardır ya pilav günlerine, okulun grubu çıkar da arkadaş ı çalar. Herkes bi hüzünlenir. Herkes bildi onu.

Tüm arkadaşlarım benden zeki olduğu için İstanbul, Ankara, İzmir kazandı dağıldı, ben de Isparta'da yine liseden bir arkadaşımla eve çıktım, 3 yıldır onunla beraberiz evde, o bu yıl mezun oluyor. 1 haftadır evde değil gelecek 1 hafta ben evde olmayacam, ve final döneminde beraber olucaz o gidicek ve ben sınıftan 2 arkadaşın yanına taşınıcam.

Az önce geyiğine arkadaş açıp dinledik pilav gününü yad ettik beraber, odasına gittiğinde kötü hissettim ve bunları yazdım. Isparta'da zaten düzgün arkadaş edinmek zorken, Isparta'da en çok eğlendiğim, en fazla güldüğüm, 3 yıldır hiç sıkıntı yaşamadan ev arkadaşlığı yaptığım insan gidiyor ve ben ciddi ciddi çok üzülüyorum.

Yalnız mı eve çıksam o gittiğinde napsam.
Sosyal ağlarda paylaş

abi şimdi şöyle bi durum var, şimdiki ev arkadaşı ile alışkanlıklarımız olduğu hiç pek sıkıntı yaşamıyorum.

bu elemanlarda zaten çok kalıyorum çocuklar ben gelicem diye beraber çıktılar eve, şimdi gittiğimde olacak muhabbetleri ben az çok tahmin ediyorum. sevdiğim insanlar olmasına rağmen küheylanı uyandıralım hadi hehehe diye şakalar yapıyorlar çok sinirleniyorum.

odamda müzik dinlerken falan lölölö diye odama giricekler çok sinirlenicem ben, bir de antalya'dan çok fazla yemek getiriyorum, ben bir gün evde kalmadığımda o yemeklerin hepsi ben daha hiç dokunmadan biterse kızarım ki olacak öyle şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

Pipet said:

oda mı kiralıyon ev mi, o dediklerin tabiki de olacak

aynısını sen de yapacaksın dgsdf

abi ben neden yapayım manyak mıyım uyuyan adamı uyandırayım? ya da odasında huzurla kitap okuyan adamı rahatsız edeyim. ha hiç konuşmayalım, sürekli odalarımızda kalalım demiyorum ama 4 akşam beraber oluyorsak 1 akşam da odamda yalnız kalmak rahat rahat paticik e girmek, müzik dinlemek isterim tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

abi odama girdiğinde kızmıyorum tabii ki, ama 5 dakkada bi gelip küheylan hadi sohbet edelim, küheylan hadi dışarı çıkalım, küheylan pipim çok küçük dediklerinde kızarım tabii ki abi. olay çünkü rahatsız etmeye dayalı. diyorum ya uyandırmaktan keyif alıyor insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

valla öyleydi.
hiç unutmam bi gün tunca sinirle müdürün odasına gitmişti böyle -tersi de pistir hani-."baaak" dedi müdüre;"sen de askersin ben de askerim,tersimi göstermiyim fena olur" sonra tekmeyle çıktı müdürün odasından.iki hafta sabah andımızı okumadık sonra.tunca hep müdürün cebinden çay içti sonra
hey gidi..
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

abi nasi anlamadim ben
evde kitap okurken odana giriyorlar diye sinirleniyormusun?

oyle davranislarin varsa tek cik eve tabi.

Neden bu kadar anormal ki? İnsan kendi başına kafasını dinleyip keyif yaparken birileri bunu bozmaya çalışsa sinirlenir, daha doğal bir durum yok. 1 kere olur gülersin, 2 olur abi iyi güzel de ben kendi kendime vakit geçirirken yapmayın diye uyarırsın, 3. yü anlamayacak kadar öküzlerse de tokat falan atarsın ne bileyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Yani ben de en yakın arkadaşımla beraber yaşıyorum, aramızdaki samimiyetin en üst seviye olmasına rağmen bir kere bir rahatsız ettiğimizi hatırlamıyorum olmadık bir zamanda. Benden önce evden çıkıp işe gider, kapıya dışardan anahtarı takıp öyle çıkar ben uyanmayayım diye, odamda kendi kendime bişey yaptığımı biliyorsa hiç bir şekilde rahatsız etmez, hatta çalışıyorsam kahve bile yapar getirir. Arkadaşınla eve çıkmak el ense göte parmak laubali tavırlar sergilemek demek değil yani, personal space'e saygı azıcık.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen abi işte benim de arkadaşımla durum bu. hatta bizim ev stüdyo daire, 2 oda bir mutfak ona rağmen sıkıntı yaşamıyoruz. arkadaş geldiyse ortak olmasına rağmen diğer mutfakta olabildiğince sessiz davranıyor, ev küçük olduğu için kendi odasında kalacak olsa bile kalacak arkadaş geldiğinde "akşam arkadaş kalacak haberin olsun" diye haber veriyor.

ha bazı insanlar yok abi evime getirirken izin mi alcam diyor da, bu izin almak değil zaten arkadaş gelecek haberin olsun diyor adam haberdar ediyor ben de zaten yok abi getirme demem ya da o da getirme demez yani.

saygı şart.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Yani ben de en yakın arkadaşımla beraber yaşıyorum, aramızdaki samimiyetin en üst seviye olmasına rağmen bir kere bir rahatsız ettiğimizi hatırlamıyorum olmadık bir zamanda. Benden önce evden çıkıp işe gider, kapıya dışardan anahtarı takıp öyle çıkar ben uyanmayayım diye, odamda kendi kendime bişey yaptığımı biliyorsa hiç bir şekilde rahatsız etmez, hatta çalışıyorsam kahve bile yapar getirir. Arkadaşınla eve çıkmak el ense göte parmak laubali tavırlar sergilemek demek değil yani, personal space'e saygı azıcık.

3.ye yer var mi lan ben de geliim, kahvem orta sekerli olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...