Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

püskevit

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şunları harbi harbi diksiyon ve okuduğunu anlama testine falan sokmaları lazım. komedi ya şu olay. bu adam başbakan olmaya aday biri düşünün yani. püskevit ne lan.
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

şunları harbi harbi diksiyon ve okuduğunu anlama testine falan sokmaları lazım. komedi ya şu olay. bu adam başbakan olmaya aday biri düşünün yani. püskevit ne lan.

şuanki muhalefetin hepsi böyle. yapacak bişi yok. biri yürüyen merdivene tersten biner, diğeri abuk subuk gaflar yapar. diğerlerinin zaten ne yaptıgı belli değil allaha emanet.
şuanki başbakanımızın bunlar gibi bir gafı bile yok. bence en iyisi suanda başbakan olarak

-napolyon-
Mesaj tarihi:
haftasonu trtde bisiklet turu tarzı bi oaly vardı türkiyede düzenlenen. çok yabancıyım olaya ama sunucunun yanında yorum yapan otorite abi inatla "pisklet" deyip durdu. o geldi aklıma sebepsiz yere.
Mesaj tarihi:
anlamadim sani hepinizin diksiyonu mukemmel
adam osmaniyeli abi
fransiz aksaniyla mi konuscak
ha komik mi komik
ama yok efenim nasil temsil eder felan sacma lan
ecevit disinda diksiyonu dogru adam mi wardi
Mesaj tarihi:
abi adam yıllarca hocalık yapmış, doktora sahibi bi insan. başbakan olmaya aday. türkiyenin tahmin ediyorum 3. en büyük partisinin genel başkanı. bisküvi demekten aciz. püskevit ne yahu. nereli olursa olsun, bişey değişmez.
Mesaj tarihi:
hayır hani hoca olduğu yıllarda ders anlatmış, konuşmuş, kitap okumuş falan olması gerekiyor benim gözümde. şunu sokakta random bi insan söylese şive deyip geçerim ama bu adam başbakan olmaya aday. x, y, z bundan daha iyi demem hayatta ama bu kadar abartı kötüsü de nadir yani.
  • Yeni Oluştur...