lowers Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Yeni sisteme geçerken sistemleri karıştırmışlar sanırım herkes(bazı bölgeler) 1gbit hat alıyor şuan Şöyle diyim 1Gbit Download / 10mbit Upload Sizce sux değilmi ? bence sux böyle veriyorlar ve o uploadla 1gbit barajını yakalaman imkansız. ha yok ben 1mbit alcam 9 tl vercem süperonline a derseniz Senelik 200$ karşılığında hattınızı 1 Gbit yapabilirim saniyede 100mb indirirsiniz mis gibi ve uploadınızıda 70mbit yapıyorum (anlaşılmasın diye) Snake is here ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Valla 1gbit değil de, buraya bi gelsin, 20mbitten aşağısını alırsam namertim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Abi 5tb'ı az bulmuş arkadaş. Evde kaç tane nas'ı varsa artık... Topikte en çok güldüğüm iki şeyden biri. Diğeri de 1 gbit veriyormuşsunuz muhabbeti. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 lowers said: Senelik 200$ karşılığında hattınızı 1 Gbit yapabilirim saniyede 100mb indirirsiniz mis gibi ve uploadınızıda 70mbit yapıyorum (anlaşılmasın diye) bu ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 benim 20 mbt bağlantım var bursaya bağlanırsam 20 parise bağlanırsam 10. isterlerse 10 yüz mülyon mbt yapsınlar yurtdışı çıkışları özelleşmeden değişen bir şey olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Napolyonn said: lowers said: Senelik 200$ karşılığında hattınızı 1 Gbit yapabilirim saniyede 100mb indirirsiniz mis gibi ve uploadınızıda 70mbit yapıyorum (anlaşılmasın diye) bu ne demek? Snake's Rule(s) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 dh forumları -> şu tarafta, yanlış gelmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 tıkla snake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promising Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Mighty_THoR said: benim 20 mbt bağlantım var bursaya bağlanırsam 20 parise bağlanırsam 10. isterlerse 10 yüz mülyon mbt yapsınlar yurtdışı çıkışları özelleşmeden değişen bir şey olmayacak Doğru. Bir de Bursa'ya bağlansan ne olucak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Superonline fiber kampanyası devam ediyormuş bu arada. Alıp bir denemeyi düşünüyorum şahsen. Bu kampanyadan yararlanan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar