Diferansiyel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Banlanmış sanırsam... Herhangi bir arkadaşı varsa msj atarsa sevinirim,o potansiyelde birisini bu zamanda bulmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ginaly2 var ona at mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Diferansiyel said: Banlanmış sanırsam... Herhangi bir arkadaşı varsa msj atarsa sevinirim,o potansiyelde birisini bu zamanda bulmak zor. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 osmosisle arkadaşlarına da yayılmıştır bilgelik belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diferansiyel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 yeni versiyon heralde o da,Gold edition :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 paticik gene bir gencin gelecegini kurtardi, bugun de rahat uyuyabiliriz beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diferansiyel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 osmosis ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Böyle durumlarda burda sormak yerine google a girsenize bilmediğiniz kelimeleri yiea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 farkli iki sulu cozelti varsa, su kati yogunlugun fazla oldugu yere dogru ilerler, buna da osmosis denir iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diferansiyel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Doğru diosun da napae,ben sizin anlatmanızı tercih ediyorum.Daha canlı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Diferansiyel said: Doğru diosun da napae,ben sizin anlatmanızı tercih ediyorum.Daha canlı oluyor. Tabi canım, tercih meselesi. Ben google'a giriyorum direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 bundan sora merak ettiklerimizi napaeye soruyoruz o da bizim için google edip anlatıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Çok konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diferansiyel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 hahaha iyiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 gulucuge odaklanıcaktım da odak kaymıs dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 seksli meksli biseyler sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ya kardeş 1 hafta trip atsana allaşkına 1 hafta arama sorma niyet direk belli olcak qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feriyy_89 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Evet arkadaslar yorumlarinizi okudum ve surekli yorumlarini takip ettigim kisiler yorumlriyla aydinlanmak yuzumu guldurdu :) Suna acik gerektirmek gerekirse ben onun icin universteyi birakmadim sadece daha kolay okuyabilecegim rahat olacagim yer varken o istanbulda okuyaCak die istanbula geldim(o suan erzincanda okuo bu arada gelemedi istanbula) tabi okuyamadim bolum kotuydu ve ingilizceydi. Bide suam hicbisi dememis gibi beni aramasi normal konusmasi garip geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Abi... Ağzım dolusu küfredecem ama. Neyi garip hala? Kız bilidğin potansiyel meriç tutuyo seni. PMS gibi. İyiyken iyi, kötüyken kötü. basbayaüı summysin işte annasana. Çek *iktiri ya. Allah için çek. Daraldım dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 aynen bi geri adım at bakalım ne tepki vericek hatta sen atma o isterse kabul et de bi neye uğradığını şaşırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 aman 5 senelik bi iliskide bile böyle oyunlarla ugrasmamali insan. yok geri adim atiyim bakiyim ses cikarcak mi, bu sefer pesinden kosmicam! gec mesaj yazcam akli basina gelsin, harcadigim kontöre degmezsin de bidi bidi ... 5 sene sonunda hala bunlarla ugrasiosan, bitmistir zaten. fazla ugrasmaya degmez. bi tek official olarak nokta konmayi bekler kendisi kösede. ya ya. ayrica istanbulda okuma kararini gercekten kiz bazli vermedigine emin misin? yani mantiklisi su sekilde olurdu; önce kendini, okuyabilcegin + istedigin bölümü secerdin. sonra kiz arkadas faktörünü göz önünde bulundururdun. öyle karar verirdin. sirf kiz icin yapmadiysan sorun yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feriyy_89 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 unıverste konusu baya kafa karıstırdı galıba sole oldu ben ozel unıversteye puanım yetıyodu kıbrıs %50 burslu gelıodu oda kıbrısa gıtmenı ıstemıyorum beraber istanbulda olalım dedı ve bende ıstanbulda unıverste tercıh yaptı ve sansıma yedıtepe geldı ve bolumu sevmedıgım be ıngılızce oldugu ıcın tabı baya zorlandım 2 senede sonra bıraktım yanı unıverste konusunu sadece kız arkadasıma baglamamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 bilmiyorum kendine itiraf edemez gibi bir halin var durumun ''vahimligini'', icinden cikilmazligini. biraz celiskili konusuyorsun. giris postunda sitem etmissin baya bi ''onun yüzünden söle böle'' diye. said: ,onun yuzunden daha rahat okuyabılecegım bır unıversteye gıtmedım baska bır unıversıteye gıttım ve okuyamadan gerı geldım,karsıma cıkan fırsatları degerlendırmedım(anladınız sanırım),onun ıcın sevdıgım arkadaslarımdan bıle oldum.sımdıde yenınden üniversite sınavına hazırlanıyorum biz de haliyle bu posta göre yorum yaptik, baya bi fedakarlik yaptigini söylemissin ve karsiligini alamadigini. 5 senedir bu böyle miydi? 5 senede olmamissa, bundan sonra degiscegini düsündüren ne sana? böyle sorularin cevabini kendi kendine verip, öyle karar vermelisin. kac senedir yazmamissin zaten, topik acma derecesine geldiysen kendine itiraf edemediginden daha büyük bi sorunun olabilir. farkina varmak gerekir bunlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar