Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5 Yıllık İlişki Sorunu

feriyy_89

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaslar yorumlarinizi okudum ve surekli yorumlarini takip ettigim kisiler yorumlriyla aydinlanmak yuzumu guldurdu :)
Suna acik gerektirmek gerekirse ben onun icin universteyi birakmadim sadece daha kolay okuyabilecegim rahat olacagim yer varken o istanbulda okuyaCak die istanbula geldim(o suan erzincanda okuo bu arada gelemedi istanbula) tabi okuyamadim bolum kotuydu ve ingilizceydi.

Bide suam hicbisi dememis gibi beni aramasi normal konusmasi garip geldi
Sosyal ağlarda paylaş

aman 5 senelik bi iliskide bile böyle oyunlarla ugrasmamali insan.
yok geri adim atiyim bakiyim ses cikarcak mi, bu sefer pesinden kosmicam! gec mesaj yazcam akli basina gelsin, harcadigim kontöre degmezsin de bidi bidi ...
5 sene sonunda hala bunlarla ugrasiosan, bitmistir zaten. fazla ugrasmaya degmez. bi tek official olarak nokta konmayi bekler kendisi kösede. ya ya.

ayrica istanbulda okuma kararini gercekten kiz bazli vermedigine emin misin?
yani mantiklisi su sekilde olurdu; önce kendini, okuyabilcegin + istedigin bölümü secerdin. sonra kiz arkadas faktörünü göz önünde bulundururdun. öyle karar verirdin.
sirf kiz icin yapmadiysan sorun yok yani.
Sosyal ağlarda paylaş

unıverste konusu baya kafa karıstırdı galıba sole oldu ben ozel unıversteye puanım yetıyodu kıbrıs %50 burslu gelıodu oda kıbrısa gıtmenı ıstemıyorum beraber istanbulda olalım dedı ve bende ıstanbulda unıverste tercıh yaptı ve sansıma yedıtepe geldı ve bolumu sevmedıgım be ıngılızce oldugu ıcın tabı baya zorlandım 2 senede sonra bıraktım yanı unıverste konusunu sadece kız arkadasıma baglamamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyorum kendine itiraf edemez gibi bir halin var durumun ''vahimligini'', icinden cikilmazligini.
biraz celiskili konusuyorsun.
giris postunda sitem etmissin baya bi ''onun yüzünden söle böle'' diye.
said:
,onun yuzunden daha rahat okuyabılecegım bır unıversteye gıtmedım baska bır unıversıteye gıttım ve okuyamadan gerı geldım,karsıma cıkan fırsatları degerlendırmedım(anladınız sanırım),onun ıcın sevdıgım arkadaslarımdan bıle oldum.sımdıde yenınden üniversite sınavına hazırlanıyorum

biz de haliyle bu posta göre yorum yaptik, baya bi fedakarlik yaptigini söylemissin ve karsiligini alamadigini. 5 senedir bu böyle miydi?
5 senede olmamissa, bundan sonra degiscegini düsündüren ne sana?

böyle sorularin cevabini kendi kendine verip, öyle karar vermelisin.
kac senedir yazmamissin zaten, topik acma derecesine geldiysen kendine itiraf edemediginden daha büyük bi sorunun olabilir. farkina varmak gerekir bunlarin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...