Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Tüpraş'ın rafineri çıkışına yaptığı zamla birlikte bugünden itibaren pompada 95 ve 97 oktan benzine 9 kuruş zam yapıldı. Böylece 95 oktan benzin 4,29 liraya, 97 oktan ise 4,4 liraya yükseldi. İSTANBUL - Uluslararası piyasalarda artan ham petrol fiyatları, benzin ve motorin zammını tetiklemeye devam ediyor. Geçen hafta cuma günü akaryakıtta yeni bir ayarlama yapması beklenen Tüpraş, benzine bugünden geçerli olmak üzere 9 kuruş zam yaptı. Zam sonrasında 95 oktan benzinin litresi 4 TL 29 kuruşa, 97 oktan benzinin litresi de 4 TL 40 kuruşa kadar çıktı. Zaman'ın haberine göre, Tüpraş son olarak 19 Nisan'da 95 oktan benzinin litresine 6 kuruş, 97 oktan benzinin litresine de 9 kuruş zam yapmıştı. Sektör yetkilileri, zamlanan benzini, motorinin izleyeceğini bildirdi. http://www.ntvmsnbc.com/id/25209239/ ben iddiamı devam ettiriyorum. bu yılın sonuna doğru 5 lirayı görürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ya yeminle yetmiyor benzin ya. biniyorum alıyorum 40 tl'lik, 2-3 dolaşıyorum bitiyor ya, artık 60 la gidiyorum sabit, ciddi anlamda bu araç işini ağır lüks kavramına soktular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Benzin zam haberini görünce vücudum atıyo bi geriliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 tr'de zam bana koymaz kardeş ben ztn 50liralık alıyorum diyen tipler var ya, zam mam umrumda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 seçimler varken bu kadar artıyor, seçimlerden sonrayı da düşünürsek temmuz ayında 5 lirayı geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Taktırıyon tüpü rahat valla ya.Cuma daha tüp için vizeye girdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 bide çıkıp çıkıp rafineriye, dağıtıcı firmalara kızıyolar, halkın üzerine bu yükü yükleyemezsiniz!!!!1 diye şov yapıyorlar hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 akp bisikletlilerden vergi almaya baslayana kadar araclari parkta birakip atlayin bisikletlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 istanbulda bisiklet baya bir tehlikeli. sinek gibi yapıştırıyorlar yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 2 tekerlek sevmem anca adada falan binerim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 bisikletle evden işe gidebilirim, ama işten eve olmuyor işte eğimden dolayı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 @sinte senin bisten daha güvenli bence:P @rasmon avrupada bisikletliler için tutunma teleferikleri var böyle keşke bizde de olsa. pedal çevirmeden gider gelirsin eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Dogru. Uzun yol gitmiyor ve otobana cikmiyor iseniz dikkatli bir sekilde gidilebilir ama. Lakin istedigin kadar dikkatli ol suruculer bisikletli gorunce cekil lan yolumdan edasi ile kornaya asilip uzerine suruyorlar. AB deki gibi uygulama gerek. Bilmiyorum herhangi bir calismasi var mi belediye baskanlarinin bu konuda ama hazir benzin zamlanmisken bisikletlere atlayip protesto yapilabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 bu bisiklet veya elektrikli motor olayını ciddi anlamda düşünüyorum artık. eskiden imaj meselesi yüzünden araçtan vazgeçemem diyordum ama donumdan olmaya niyetim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 5 lira da olsa milletin umrunda olmaz. trafikde gram eksilme yok. çok zenginiz demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 5 lira oldugu anda degil tabi biraz zaman içinde görülücek etkileri, bireysel araçlara. şirket butcelerine etkisi ve tavir daha hizli olusur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 alternatif yok ki abi, fazla eksilmeyecek haliyle. bence bu yükleri kaldıramayacak olanlar zaten 2 liradan sonra falan çekildi. bayram günlerinde böyle acayip arabalar görürsünüz, oldukça eski, içine 7-8 kişi doluşmuş, ya akraba ziyaretine ya da basit bir geziye gidiyorlar. onlar ayda yılda bir binen vatandaşlar. zaten çekildiler trafikten bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 modern toplumda akaryakit fiyatlar genel duzeyini belirler herseye zam gelicek, maaslara zirnik zam yok sonra BENIM VATANDASIM ARTIK PARA BIRIKTIRIYOOOOR, ILERI DEMOKRASI ILE ILERI MEDENIIIYETE ULASTIK diye cikiyor reco allahin cezalari ya, daha 2 ay once benzin 4 lirayi gecmez diyorlardi sirf araba kullanamiyoruz gak guk etmeyin, elektrikten evinize gelen suya kadar herseyi fiyatini etkiliyor bu akaryakit zamlari ilerisin iegctim normal bir demokraside olsa coktan sepetlemisti halk bunlari ama bidon kafalar stockhom kompleksi gelsitirdi heralde, yandas olup ekmek elden su golden yasiyan allahin cezalarini yazmiyorum bile, chp dine uzak parti der gider kul hakki yerler bole allahin belalari demismiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Olsun Viktor ilehrii demohgrasi var, padişahımız eksik olmasın. Son 8 senedir maaşlarımıza gelen simit zammına göre her boka gelen kol gibi zamma rağmen DURMAK YOK YOLA DEVAM. Allah cezanızı versin diyoruz ama olan bize oluyor belamızı biz bulduk 8 senedir ki daha da bulaağız gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 kul hakkı değil o, kul değil ki eşek onlar, allah rızık vermiş yandaş müslümanlara işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Lan burda 1.2 tl benzin :/ bunlar da benzin fiyatları diye ağlıyor ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 sen sus şakirus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 5 TL olmalı en az bence. belki trafik bi miktar azalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Dragonmax said: Lan burda 1.2 tl benzin :/ bunlar da benzin fiyatları diye ağlıyor ama.. asgari ücret ne kadar orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 goldbären said: sen sus şakirus. Len tespikbört almiim aklini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar