SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Orası gemlik sınırının dışı neredeyse sdfg Az biraz gitsen bursa'dan çıkıyorsun
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 0ne said: Masakari said: @one hacı sen shemaledancer lardan mı hoşşlanıyon ? @seagle hacı , "one" sana shemaledancer dedi. ahaha, off feci fail olmuşum, mouse un scrollu yaktı beni resmen, surata bakmadım ki ben o dancer abimin. öliyim ben ya... ahahahahaha iste oltaya anca baska bi bursali gelirdi -.- tabi tabi. surata bakmamismis... of bu gidisle sen... seagle, kestane sekerim, SEN CEKEMIYON BENI BEN EVRUPA GÖRMÜS INSANIM!!! -of vardir ya biz avrupaliyiz diye dolasan mal alamancilar-
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Avrupa görmüşsün ama hala sigara içiyosun, ayıp...
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 @Vanille valla bak, mouse scroll'unun gazabına geldim, bursa da yaşayan paticik li bi bağyan var sandıydım, ondan böyle fail oldum. bu gidişle ben...forever al0ne.. sdfsdfsd
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Bursalılara dürüm ısmarlanacakmış dediler duydum geldim
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Bursa ve dürüm yanyana farklı yerlere çıkıyor.
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 İzmire gelseydi bira ısmarlardı dürüm ne ya.
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Bizde iskender var http://www.istanbulozel.com/img_content/62ef541d7df6e25461e5e1c15bb978ab.jpg
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 sadece konuyu okuyarak bursa hakkında fikir edinmişsindir sanıyorum neyse üzülme sonra başka yere geçersin
Agmahan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Diyarbakırdan sonra Bursa akar adama ya FSM canlı kampüs,görükle civarı güzel,ulaşım sorunu yok ama kısa mesafelerde ciddi zaman harcamak zorunda kalıyorsun ,nilüferde 500-600 tl ye ev her zaman bulunur,en olmadı altıparmakta rahat rahat bulursun,canın sıkılırsa istanbul 1-2 saat mesafede mudanyadan bin git ben sana gelince yemen gereken şeylerin listesiyle başlıyayım 1.İskender--> bursaray osmangazi ist. inilip kent meydanına gidilecek arada tarihi Uludağ kebapçısı bulunacak o sokak arasında salaş yerde yenicek 2.Köfte--> Çiçek Izgara,kalitesi ve tadıyla servisiyle heykelde gidilecek 3.Pideli köfte-->Bunu avm lerde,bendensin pideli köftede falan yenebilir,özel bir yer tavsiye etmiyeceğim. 4.Cantık--->Heykeldeki fırınlarda,gökadada atmosfer falan da olur. 5.Dürüm---> Nurullah kebap buluncak beşevlerde,hala iyi yapıyor mu bilmiyorum da baya sağlamdı eskiden 6.Arap Şükrü ye gidilecek 7.Balık veya sabah kahvaltısı deniz kenarı yeşillik--->Trilye ye gidilecek Aklıma ilk gelenler bunlar,bu arada eğer bursada Mayhem denk gelirse kesinlikle borç verilmeyecek,zira ödemez,hoşgeldin tekrardan
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Uludağ Kepabçısı da AVM tarzı oldu, fast döner biile çıkardı, geçmiş olsun.
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 hehehe daha saglam gol atıp istanbula donebilirim =) beklemedeyim. of dönersem süper olur ya, hadi pati ahalisi dua force ne varsa bana gönderin olm.
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Patinin duası kabul olsa gökten adriana lima yağması lazımdı sdfdsf
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Fsm etrafı iyidir. Ama bursa nın en güzel yeri göynüklü.
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Dağ deniz orman sessizlik araban varsa daha ne istiyosun?
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Araba olmadan ulaşım biraz sıkıntı Mudanya'ya sdf Gerçi, gemlikli adam olarak mudanya ulaşımına sıkıntı demek abes kaçıyor da :P
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 aquila said: kari Mudanyada erkek yok pek nüfus kız ağırlıklı
Öne çıkan mesajlar