SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Orası gemlik sınırının dışı neredeyse sdfg Az biraz gitsen bursa'dan çıkıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 0ne said: Masakari said: @one hacı sen shemaledancer lardan mı hoşşlanıyon ? @seagle hacı , "one" sana shemaledancer dedi. ahaha, off feci fail olmuşum, mouse un scrollu yaktı beni resmen, surata bakmadım ki ben o dancer abimin. öliyim ben ya... ahahahahaha iste oltaya anca baska bi bursali gelirdi -.- tabi tabi. surata bakmamismis... of bu gidisle sen... seagle, kestane sekerim, SEN CEKEMIYON BENI BEN EVRUPA GÖRMÜS INSANIM!!! -of vardir ya biz avrupaliyiz diye dolasan mal alamancilar- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Avrupa görmüşsün ama hala sigara içiyosun, ayıp... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 @Vanille valla bak, mouse scroll'unun gazabına geldim, bursa da yaşayan paticik li bi bağyan var sandıydım, ondan böyle fail oldum. bu gidişle ben...forever al0ne.. sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Bursalılara dürüm ısmarlanacakmış dediler duydum geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Bursa ve dürüm yanyana farklı yerlere çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 İzmire gelseydi bira ısmarlardı dürüm ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Bizde iskender var http://www.istanbulozel.com/img_content/62ef541d7df6e25461e5e1c15bb978ab.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Laorx said: geçmiş olsun kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 sadece konuyu okuyarak bursa hakkında fikir edinmişsindir sanıyorum neyse üzülme sonra başka yere geçersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Diyarbakırdan sonra Bursa akar adama ya FSM canlı kampüs,görükle civarı güzel,ulaşım sorunu yok ama kısa mesafelerde ciddi zaman harcamak zorunda kalıyorsun ,nilüferde 500-600 tl ye ev her zaman bulunur,en olmadı altıparmakta rahat rahat bulursun,canın sıkılırsa istanbul 1-2 saat mesafede mudanyadan bin git ben sana gelince yemen gereken şeylerin listesiyle başlıyayım 1.İskender--> bursaray osmangazi ist. inilip kent meydanına gidilecek arada tarihi Uludağ kebapçısı bulunacak o sokak arasında salaş yerde yenicek 2.Köfte--> Çiçek Izgara,kalitesi ve tadıyla servisiyle heykelde gidilecek 3.Pideli köfte-->Bunu avm lerde,bendensin pideli köftede falan yenebilir,özel bir yer tavsiye etmiyeceğim. 4.Cantık--->Heykeldeki fırınlarda,gökadada atmosfer falan da olur. 5.Dürüm---> Nurullah kebap buluncak beşevlerde,hala iyi yapıyor mu bilmiyorum da baya sağlamdı eskiden 6.Arap Şükrü ye gidilecek 7.Balık veya sabah kahvaltısı deniz kenarı yeşillik--->Trilye ye gidilecek Aklıma ilk gelenler bunlar,bu arada eğer bursada Mayhem denk gelirse kesinlikle borç verilmeyecek,zira ödemez,hoşgeldin tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Uludağ Kepabçısı da AVM tarzı oldu, fast döner biile çıkardı, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 hehehe daha saglam gol atıp istanbula donebilirim =) beklemedeyim. of dönersem süper olur ya, hadi pati ahalisi dua force ne varsa bana gönderin olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Patinin duası kabul olsa gökten adriana lima yağması lazımdı sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Fsm etrafı iyidir. Ama bursa nın en güzel yeri göynüklü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mudanya çok overrated :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Dağ deniz orman sessizlik araban varsa daha ne istiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 kari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Araba olmadan ulaşım biraz sıkıntı Mudanya'ya sdf Gerçi, gemlikli adam olarak mudanya ulaşımına sıkıntı demek abes kaçıyor da :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 aquila said: kari Mudanyada erkek yok pek nüfus kız ağırlıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 agirlikli kiz istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Ağırlık merkezi üstte ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 kocakafali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Kafanın biraz altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 kız dediğin çay bardağı gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar