Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu sefer golü ben attım - Bursaya gidiorm :)

Suark

Öne çıkan mesajlar

0ne said:

Masakari said:

@one

hacı sen shemaledancer lardan mı hoşşlanıyon ?

@seagle

hacı , "one" sana shemaledancer dedi.

ahaha, off feci fail olmuşum, mouse un scrollu yaktı beni resmen, surata bakmadım ki ben o dancer abimin. öliyim ben ya...

ahahahahaha
iste oltaya anca baska bi bursali gelirdi -.-

tabi tabi. surata bakmamismis... of bu gidisle sen...

seagle, kestane sekerim, SEN CEKEMIYON BENI BEN EVRUPA GÖRMÜS INSANIM!!! -of vardir ya biz avrupaliyiz diye dolasan mal alamancilar-
Sosyal ağlarda paylaş

Diyarbakırdan sonra Bursa akar adama ya
FSM canlı kampüs,görükle civarı güzel,ulaşım sorunu yok ama kısa mesafelerde ciddi zaman harcamak zorunda kalıyorsun ,nilüferde 500-600 tl ye ev her zaman bulunur,en olmadı altıparmakta rahat rahat bulursun,canın sıkılırsa istanbul 1-2 saat mesafede mudanyadan bin git

ben sana gelince yemen gereken şeylerin listesiyle başlıyayım
1.İskender--> bursaray osmangazi ist. inilip kent meydanına gidilecek arada tarihi Uludağ kebapçısı bulunacak o sokak arasında salaş yerde yenicek
2.Köfte--> Çiçek Izgara,kalitesi ve tadıyla servisiyle heykelde gidilecek
3.Pideli köfte-->Bunu avm lerde,bendensin pideli köftede falan yenebilir,özel bir yer tavsiye etmiyeceğim.
4.Cantık--->Heykeldeki fırınlarda,gökadada atmosfer falan da olur.
5.Dürüm---> Nurullah kebap buluncak beşevlerde,hala iyi yapıyor mu bilmiyorum da baya sağlamdı eskiden
6.Arap Şükrü ye gidilecek
7.Balık veya sabah kahvaltısı deniz kenarı yeşillik--->Trilye ye gidilecek

Aklıma ilk gelenler bunlar,bu arada eğer bursada Mayhem denk gelirse kesinlikle borç verilmeyecek,zira ödemez,hoşgeldin tekrardan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...