agrael Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 400 tl --------- " beyaz renk hakama, sehpa dahil" 200 tl --------- sapını sökülü durumda --- 100 tl --------- 50 tl ------------ ilgilenen ozel mesaj atsın, istanbul içi elden teslim edebilirim .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 OHA KATİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 camel virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Sormadan edemicem sponsor mu oldu camel ile malboro? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 demin bi topikte 350 diil miydi katana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agrael Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 evet yanlıs yazmısız onu katana 350..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 adam forumun "20 tl+bi malbuş" konseptini hayata geçirmiş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 leşi vra mı leşi yoksa almam katnaya kan değecek aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 abi kahkaha attım sigara paketlerine hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 double axe ucuyla napilirki sapi sokulu durumda diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 lobo hammer gibi, artı kaç diye espri yapasım var. gerçekten sigara yerine telefon koysaydın keşke, boyutları belirtmek istemişsin ama malbora + dürüm teklif edenlerden başını alamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 katana kesiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 kaç vuruyo bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agrael Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 telefonda koysamda farklı cevaplar gelecekti sanırım. evimi değiştirdiğim ve yeni eve bunları götürmek istemediğim için isteyen olursa diye satmaya çalışıyorum ama sanırım buranın yaş ortalaması baya düşükmüş, kontrol etmeden ilan verdim. evet katananın ağzı açık bu arada.. double axe in sapı sökülü durumda evet, ayrıca sap da yollarım siz monte edersiniz, yada sokamıyorsanız, gelir sokarım sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Camel paketini kaça satıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 sokmak zor oluyor onları ya bi kere arkadaş için sokacaktım zorladım zorladım sokamadım. halbuki sokması cok kolay gozukuyor, ama eline alınca sokamıyorsun hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 eline alınca sertleşiyo aynen, böyle rahat gircekmiş gibi oluyo da sertleşince girmiyo. çok garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 hayır delikte buyuktu baya ben sokmaya calışırken aslında, yani sokarım ben bunu buraya dedım ama sokamadım cok zorladım o kadar zorladım ki o kadar olur yani, önünü alamadık sonra zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 agrael said: telefonda koysamda farklı cevaplar gelecekti sanırım. evimi değiştirdiğim ve yeni eve bunları götürmek istemediğim için isteyen olursa diye satmaya çalışıyorum ama sanırım buranın yaş ortalaması baya düşükmüş, kontrol etmeden ilan verdim. evet katananın ağzı açık bu arada.. double axe in sapı sökülü durumda evet, ayrıca sap da yollarım siz monte edersiniz, yada sokamıyorsanız, gelir sokarım sorun değil. evet 4 yaşındayız hepimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 senko said: sokmak zor oluyor onları ya bi kere arkadaş için sokacaktım zorladım zorladım sokamadım. halbuki sokması cok kolay gozukuyor, ama eline alınca sokamıyorsun hemen. FromTheHell said: eline alınca sertleşiyo aynen, böyle rahat gircekmiş gibi oluyo da sertleşince girmiyo. çok garip. senko said: hayır delikte buyuktu baya ben sokmaya calışırken aslında, yani sokarım ben bunu buraya dedım ama sokamadım cok zorladım o kadar zorladım ki o kadar olur yani, önünü alamadık sonra zaten. 2 sayfadan okumaya baslamamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 abi adam sokamazsanız ben gelir sokarım demiş. dert etmeyin bence onun sapını sokma olayını. adam yardımcı oluyor işte. param olsa katanayı alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 yok artık, hem trollcü hem suçlu hem de güçlü patiler bi serin gelin yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 yavaş olun gençler sakin sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar