Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Şimdi durum şöyle Yeni bir eve taşındım. Evde daha önce wireless şifresi kırılması ve kıranın yasadışı sitelere girmesi ve evde eskiden başka kalan birinin yasadışı sitelere girmesi nedeniyle sıkıntılı günler yaşanmış. Polis gelmiş bilgisayarları toplamış falan. Bu yüzden de nette çocuk var filtresine üye olmuşlar. Baya baya canları yandığı için de paranoyaklaşmışlar biraz. Ama bu lanet şey bir kaç gündür diğer bölümlerde yazdığım gibi cidden lanet birşey. Yasadışı siteleri geçtim, battle.net, mmo-champion gibi sitelere hatta facebookta cityvilleye bile sokmuyor. Bir program ile (isim vermeyelim ne olur ne olmaz şimdi) bağlantı hızından ödün vererek bypass ettim olayı ama bu programda her siteye kendi bannerını koyuyor, arada kendi sayfasını falan açıyor kısacası başlı başına trojan gibi çalışıyor. En son dedim ki, ben bu hattı kendi üzerime alayım sonra da filtreyi kaldırtayım. Ama hattın üzerine kayıtlı olduğu kişi şu an askerde ve devam eden bir kontrat var. Bu hattı üzerime almak için onun vekaleti gerekir mi? Bu işi halletmenin başka yolları da olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Evet gerekiyor. Ayrıca başın ciddi belaya girebilir, bulaşma derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Abi bulaşmamak elde değil ki, saçmasapan bir filtre var. Wirelessa koyarız hayvan gibi şifre kırılmaz hale getiririz. Torrenti şunu bunu geçtim, fmylife.com'u bile şifreliyor meret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 askerden dönmesi uzun sürecekse, bu işe katlanacak paran da varsa ayrı hat + internet al derim. pahalı ama kafan rahat olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 şu an bu hattı ortaklaşa ödüyoruz, öyle bir durumda ben tek başıma ödemek durumunda kalırım. Ayrıca bir eve 2 hat çekerler mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 2. telefon hattı üstünden çekerler. farklı isme bağlanan bir dsl olacak sonuçta. yalnız çok kötüymüş ya evden böyle bi piyango çıkması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Sorma abi, bir de eve girerken çok zekiyim ya internet bağlantısı sınırsız di mi falan diye sordum çocuklar da evet sınırsız dedi. Teknik olarak doğru da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 sınırsız mynet okey evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ne kadar veriyosun o internete aylık bilmiyorum ama 29 liraya 1mbit uydunet alabilirsin sınırsız, modem beleş kampanyasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 1 mbiti ne yapayım bu devirde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 eve yeni hat çektir üsütne de internet al ama tuzlu olur. koymaz sa direk böle yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 hazır çektirecekken şu superonline'ın fiberinden çektireyim dedim de, adam telefonda kazacaz mazacaz dedi. Ne kadar ciddi bir kazıştan bahsediyordu acaba? 2 siteye girecez diye bütün sokağı kilitlemeyelim şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 onların gelmesi baya sürer. direk kaldırımdan siteye altyapı açıyolar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 site değil apartman abi burası. Kaldırımdan açıyolar derken? Yeni taşındık aggro çekmeyelim bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Sana hat vermezler. Sitelere sadece. Adam apartmana kadar bildin 5 metre yeri kazip 100 milyarlık hat düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 evet işte o sebepten ötürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Dragonmax said: Sana hat vermezler. Sitelere sadece. Adam apartmana kadar bildin 5 metre yeri kazip 100 milyarlık hat düşüyor. Apartman olması sorun değil, aradım konuştum adamlarla. Genişlemeye çalışıyoruz tabi ki hat çekeriz dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar