throine Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 nasıl insan olm bunlar. ahah http://forum.donanimhaber.com/m_48736720/tm.htm
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Work and Travel ile Amerika'ya gidecek gencin heyecanı =)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 o değilde neden imzasında mal beyanında bulunmuş arkadaş?
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 burda arkadaş gidiyo ne aldırtayım versiyonu bile var.
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 amerikaya gidicem param var alışveriş yapıcam mekbuk falan alıcam o derece biraz daha artislik yapmak istiyorum o yüzden bu konuyu açtım Siz, amerikaya gidemeyen fakirler. Benim yerimde olsanız ne alırdınız dökülün. Ama benim yerimde asla olamazsınız ibreler.
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 böyle bir ibrelik yok yanlız burda da var ama herkes aynı seviyede zaten yani kısmen ben dışında :(
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Burdaki insanlar görgüsüzlük yapmıyor pek. En azından hem bu konuyu açıp hem imzada mal beyanı yapmıyor. Siyasetçiler bile bu kadar açık değil lan.
throine Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 amerika'ya gitmesi ordan bir şey alması normal de. o topikin bambaşka bir büyüsü var. Topik sahibinin yazısı, kullanılan cümleler, o duruş, tavır falan bambaşka bir hava var be aga. imzadakiler, boldlamalar falan filan. sdf
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Gereksiz Yorumlar Sikayet Edilecektir. Tesekkurler troll düşmanı adam. çok uyuz oldum lan
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 biz burada sadece orijinal oyun kutularini bir araya toplayip fotosunu cekip paylasiyoruz
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 arkadaşın mal beyanına bakıyordum da said: Regal HD TV ahasf adam evin elektroniğini düzşmüş evlenmeye hazır bu arada
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 yalnız böyle adamlar buraya gleirse lütfen barındırmayalım.. faşizanlık yapalım tükürelim küfür edelim
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ben de dhda YARBAYım lan sdfds, hepsi ölsün ama
throine Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paticikte de böyle konular var ama hiç biriniz beni bu topik kadar etkileyemedi.:( Bence DHdeki bu topiki şablon olarak alın kaydedin. Adam aşmış resmen. Zaten ilk topiki de değilmiş her sene açarmış kendi yazdığına göre.
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 askerliğim donanımhaber'e çıktı beyler yedek subay olarak.
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ahaasdfdaseaglesdfg hala gülüyorum
Öne çıkan mesajlar