tunca Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 teşekkür ederim burrow baneling ile ilgili tavsiyen için. bundan sonra baneling başına 10 marine öldürücem senin sayende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaBohome Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 NASL da boxerın zenio ya nasıl yenildiğini izlemedin sanırsam gir izle son metal mapında nasıl tokatladı boxerı baneleri nasıl kullandı gör.Burada asıl tartışıgımız nokta bu değildi zaten siz zergin gucsuz oldugunu soyluyorsunuz bende tam tersi dengeli diyorum hatta biraz daha guclu diger ırklara göre diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 burrow banelinge comsat atınca noluyor biliyo musun? HA NOLUYOR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaBohome Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Tyrannus said: burrow banelinge comsat atınca noluyor biliyo musun? HA NOLUYOR? comsat atmış oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 HELAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 LaBohome said: NASL da boxerın zenio ya nasıl yenildiğini izlemedin sanırsam gir izle son metal mapında nasıl tokatladı boxerı baneleri nasıl kullandı gör.Burada asıl tartışıgımız nokta bu değildi zaten siz zergin gucsuz oldugunu soyluyorsunuz bende tam tersi dengeli diyorum hatta biraz daha guclu diger ırklara göre diyorum. ben nerde demişim zerg'ün güçsüz oldugunu bi göster allah aşkına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eru Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 zerg gucsuz birader bunu kabullenmeyen kalmadi sanirim. insanlarin balans ayarindan sikinti cektigi nokta yavas yavas seye gelmeye basladi bence. normalde B seviyesine zor cikmasi gereken sahislar A lari zorluyor ozellikle toss la. daha sonra ufak bir balansta ilk onlar yeniliyor. istatistik te cikarsan toss ezik kalmis oluyor (ki bu istatistikler yalan). biraz beklesen halbusi o tosslar terranlar bi hakettikleri yere inse, saglam adamlar kalsa tepede istatistikler de duzelecek. yukarda forum da okudum cuce gibi adamlar 1 sn de 7 8 ff atiyor. boyle olunca dogal olark bok atiyoruz ff ye. gereksiz op diye. ah nerde o 12 unit secebilme, automine olmamasi, cast icin her casteri secme gibi seyler. bu tartismalarin hic birini yapmiyo olurduk bugun cunku burada yazanlarin ahkam kesenlerin %95 i tahta league de takilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 base-exp arasına ff atıp expini çatır çatır parçalayan tosslar oldukca tüm brotossların hakkında kötü düşünmekten vazgeçmeyeceğim. direk bodozlama kesiyor senin savaşa müdahil olmanı gözünün icine baka baka expini boku püsürü kesio hic bisi yapamıosun ff maphacktan başka bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ooo bana laf sokulmuş. ömrüm bw'de psi storm atmakla gecti beinm be. psi storm atmak için oynuyodum o oyunu ben. şekşe adam gibi psistorm olsa yine tek tek atsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 tt1'ı 3-0'la eledi nerchio az önce. Z gözyaşlarının yalan olduğunu bas bas bağırdı adeta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eru Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 tt1 dedigin adam maphacker. 2 yil banlandiydi butun her yerden geri geldikten sonra da kimse takmadi adami. skilwise= puf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar