Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

son 6 ay race balance

Desu

Öne çıkan mesajlar

NASL da boxerın zenio ya nasıl yenildiğini izlemedin sanırsam gir izle son metal mapında nasıl tokatladı boxerı baneleri nasıl kullandı gör.Burada asıl tartışıgımız nokta bu değildi zaten siz zergin gucsuz oldugunu soyluyorsunuz bende tam tersi dengeli diyorum hatta biraz daha guclu diger ırklara göre diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

LaBohome said:

NASL da boxerın zenio ya nasıl yenildiğini izlemedin sanırsam gir izle son metal mapında nasıl tokatladı boxerı baneleri nasıl kullandı gör.Burada asıl tartışıgımız nokta bu değildi zaten siz zergin gucsuz oldugunu soyluyorsunuz bende tam tersi dengeli diyorum hatta biraz daha guclu diger ırklara göre diyorum.

ben nerde demişim zerg'ün güçsüz oldugunu bi göster allah aşkına.
Sosyal ağlarda paylaş

zerg gucsuz birader bunu kabullenmeyen kalmadi sanirim. insanlarin balans ayarindan sikinti cektigi nokta yavas yavas seye gelmeye basladi bence.
normalde B seviyesine zor cikmasi gereken sahislar A lari zorluyor ozellikle toss la. daha sonra ufak bir balansta ilk onlar yeniliyor. istatistik te cikarsan toss ezik kalmis oluyor (ki bu istatistikler yalan). biraz beklesen halbusi o tosslar terranlar bi hakettikleri yere inse, saglam adamlar kalsa tepede istatistikler de duzelecek.

yukarda forum da okudum cuce gibi adamlar 1 sn de 7 8 ff atiyor. boyle olunca dogal olark bok atiyoruz ff ye. gereksiz op diye. ah nerde o 12 unit secebilme, automine olmamasi, cast icin her casteri secme gibi seyler. bu tartismalarin hic birini yapmiyo olurduk bugun cunku burada yazanlarin ahkam kesenlerin %95 i tahta league de takilirdi
Sosyal ağlarda paylaş

base-exp arasına ff atıp expini çatır çatır parçalayan tosslar oldukca tüm brotossların hakkında kötü düşünmekten vazgeçmeyeceğim.

direk bodozlama kesiyor senin savaşa müdahil olmanı gözünün icine baka baka expini boku püsürü kesio hic bisi yapamıosun

ff maphacktan başka bişey değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...