Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 uff neyse ya [Bu mesaj Infeqted tarafından 10 Eylül 2004 05:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Infeqted, 10 Eylül 2004 05:49 tarihinde demiş ki: uff neyse ya [Bu mesaj Infeqted tarafından 10 Eylül 2004 05:50 tarihinde değiştirilmiştir] kafan mı karıştı ufaklık ? :) saygılar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 yok kardes karismadi bende yarin aa arkadaslar ilkokuldan arkadasim oyayi gordum gogusleri buyumustu cok garibime gitti birden kalbim daha hizli atmayi basladi die topic acacagim onu planladim yukardki postta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 kız çok pis çıkmış yalnız hasta oldum :)[signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusarak demiş ki: BEN SARHOŞ DEĞİLİM, BAK BİLİNCİM YERİNDE O BİLGİSAYAR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Halfmumi, 10 Eylül 2004 04:08 tarihinde demiş ki: Bu resim benim tarafımdan,geçen ay yakalandı :P En baştaki siyah saçlı, Biraz fransızca sonrası "NO ENGLİSH" dediğinde yıkıldım... : mumi beynelmilel takılacaksın usta, hemen o dakikada gidip en yakın kitapçıdan fransızca sözlük kapıp gelecektin. insan yari için bu kadarcık olsun sıkıntıya girmez mi.. :-p[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 fransizlar kadar artis millet var mi dunyada ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Diablesse de fransız :P[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Tuh be bize gelmedi demek ki fransizlarin guzeli. Almanya kampta iken 2 fransiz vardi 2sininde su resimdeki ile uzaktan yakindan alakasi yoktu ;( ... Ama bakin bi de Kanadaya gidin bakem iyi referanslar aliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Bence her yerde farklı mesela bana göre fizik bakımından kimse yugoslavlar ile yarışamaz ama akıl derseniz 4 adım geri gidin sonra 180 derece dönün ve koşun....[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Eller belde, en ters bakışını takınır Hooop Hoppp Noluo burda??? =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Eheh diab alındı. :) Fransız kızlarını severim hoşuma giderler. Gerçi İngilizceye kıl olduklarından bende onlara kıl oluyorum ama öyle işte. Alman kızlarıda güzeldir hoştur, ama biraz sapıktırlar.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: DiaBLeSSe, 10 Eylül 2004 11:07 tarihinde demiş ki: Eller belde, en ters bakışını takınır Hooop Hoppp Noluo burda??? =oP Icinizdeki fransiz kizini kesfedin.[signature][hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: wildpervert, 10 Eylül 2004 06:55 tarihinde demiş ki: kız çok pis çıkmış yalnız hasta oldum :) bu nasıl bir Türkçe'dir çok pis çıkan kıza hasta olunur tabii,ama anlatmak istediğin hoşlanmak babındaysa alakası yok yazdığının.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Ehuehue çok pis çıktı kız hasta oldum hastalık kaptım D:[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 şu ana kadar gördüğüm en güzel kızlar türk ve hırvattı fransız güzel hiç görmedim bugüne kadar[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Hıc sevmem fransızları turklere laf atıp dururlar yanı hıc olmazsa benım oldugum ortamlarda oyleydı Benım gorduklerım oyleydı ona gore yorum soyledım[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü ==================== hatalıysaMSNarayın:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Demon_of_Hell, 10 Eylül 2004 03:00 tarihinde demiş ki: Fransızlar kana yakın insanlardır cana yakın ile sıcak kanlıyı harmanlayıp, kana yakın dedin herhalde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Sen bi tanesiyle tanışmışsın yine iyi onlar kadar soğuk kanlı,tuhaf insanlar görmedim... ne derseniz diin bizim gelenekerimize çok ters..aile yapısı,arkadaşlık yapısı bakımından olsun çok farklılar.. çoğu da türkleri sevmez..tarihi ön plana koyarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 resimdeki kız güzelmiş de inanmayın siz fransız kızları yalandır .. olay ispanyollardadır aha yazıyorum buraya[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bakın hayat tecrübelerime daynarak ve avrupada neredeyse her yere gittiğimi göz önünde bulundurdum ve şunu çıkardım ;çek cumhuriyetinin kızları güzel oluyor.[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: nameless13, 10 Eylül 2004 11:43 tarihinde demiş ki: şu ana kadar gördüğüm en güzel kızlar türk ve hırvattı fransız güzel hiç görmedim bugüne kadar ben gördüm diab güsel bu arada -ryan- a kocaman bi LöL Amma velakin isveç-hollanda-rusya-italya-fransa-litvanya-japonya diye giderim güsel kıs listesinde ha bide izmir (evet farkındayım ülke deil il)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Ben pariste yaşıorum beklerim ... :) Ama söliyim ; "parisienne" dediğimiz burjuvalı parisli kızlar sadece kendi arkadaşlarıyla konuşurlar , çok ukala olurlar ve aralarına kimseyi almazlar.. Ayrıca %30 veya %40 şirin-güzeldir.. Ancak gerçekten yakışıklıysanız " Aaa il est franchement beauuu ! " die bağırıp gelir tanışırlar sizle..[signature][hline]We mek yuh feel alright (G) Wine up ya body till a mornin light (Then gal) Wave up yuh hand because yuh know seh yuh tight (G) Bounce and gallang woman yuh know seh yuh right (Because) Woman, woman, woman ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 hayatimda bi kere yabanci bi kizla konustum 5. sinifta ozel okula gitmistim az buz ingilizce biliyodum o yaz tatil koyune gittik ailece ismini unuttum ama fransizlarin cok oldugu bi tatil koyu idi..bi kizi cok begenmistim benden buyuktu de gittim yanina i love you dedim kiz sole cevap vcreince ole dumur oldum ki "turklerle konusmam"(bole bisi dedi tam olarak aklimda degil bide ingilizce olarak soyledi :) )asil ondan sorasi daha komik kiz ole diyince bende "okey" diyip gittim yanindan ozamana kadar gecirdigim en buyuk dumur olayiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: somebody, 10 Eylül 2004 02:59 tarihinde demiş ki: Bodrum'da Fransız bir kızla tanıştım.. Kız hala aklımda. Fransız kızları neden böyle özeller? ... Zarifler, güzeller , sıcaklar, romantikler... Kız konuşurken bakışları ışıldıyordu adeta.. Diğerleri İrlandalılar, Almanlar kızın yanında "hödük" gibi kaldılar birden gözümde... Kız pamuk gibiydi bu arada... :) saygılar... aaah ah usta be biz niye rastlamıoz bölelerine ne şanslı adamsın be.. :D senin yerinde olsam atlar uçağa peşinden giderdim kızın.[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Way, 10 Eylül 2004 13:35 tarihinde demiş ki: hayatimda bi kere yabanci bi kizla konustum 5. sinifta ozel okula gitmistim az buz ingilizce biliyodum o yaz tatil koyune gittik ailece ismini unuttum ama fransizlarin cok oldugu bi tatil koyu idi..bi kizi cok begenmistim benden buyuktu de gittim yanina i love you dedim kiz sole cevap vcreince ole dumur oldum ki "turklerle konusmam"(bole bisi dedi tam olarak aklimda degil bide ingilizce olarak soyledi :) )asil ondan sorasi daha komik kiz ole diyince bende "okey" diyip gittim yanindan ozamana kadar gecirdigim en buyuk dumur olayiydi :) :D bu da ilginç . Bu arada Rus ve Japon kızları da süt oluyor ( bazıları :D )[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar