Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fransız kızları ...

somebody

Öne çıkan mesajlar

said:
Halfmumi, 10 Eylül 2004 04:08 tarihinde demiş ki:
Bu resim benim tarafımdan,geçen ay yakalandı :P

En baştaki siyah saçlı,

Biraz fransızca sonrası "NO ENGLİSH" dediğinde yıkıldım... :

mumi beynelmilel takılacaksın usta, hemen o dakikada gidip en yakın kitapçıdan fransızca sözlük kapıp gelecektin. insan yari için bu kadarcık olsun sıkıntıya girmez mi.. :-p[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
*Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3*
*Deekin plays Kalashnikof*
*Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead*
*The party gains experience: IDKFA XP*
*Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
wildpervert, 10 Eylül 2004 06:55 tarihinde demiş ki:
kız çok pis çıkmış yalnız hasta oldum :)

bu nasıl bir Türkçe'dir çok pis çıkan kıza hasta olunur tabii,ama anlatmak istediğin hoşlanmak babındaysa alakası yok yazdığının.[signature][hline]tksmtr!
Krynn Online yakında..
BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki:
elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Sosyal ağlarda paylaş

Hıc sevmem fransızları turklere laf atıp dururlar yanı hıc olmazsa benım oldugum ortamlarda oyleydı Benım gorduklerım oyleydı ona gore yorum soyledım[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

====================
hatalıysaMSNarayın:[email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
nameless13, 10 Eylül 2004 11:43 tarihinde demiş ki:
şu ana kadar gördüğüm en güzel kızlar türk ve hırvattı
fransız güzel hiç görmedim bugüne kadar

ben gördüm diab güsel

bu arada -ryan- a kocaman bi LöL

Amma velakin isveç-hollanda-rusya-italya-fransa-litvanya-japonya diye giderim güsel kıs listesinde ha bide izmir (evet farkındayım ülke deil il)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Sosyal ağlarda paylaş

Ben pariste yaşıorum beklerim ... :)

Ama söliyim ; "parisienne" dediğimiz burjuvalı parisli kızlar sadece kendi arkadaşlarıyla konuşurlar , çok ukala olurlar ve aralarına kimseyi almazlar..
Ayrıca %30 veya %40 şirin-güzeldir.. Ancak gerçekten yakışıklıysanız " Aaa il est franchement beauuu ! " die bağırıp gelir tanışırlar sizle..[signature][hline]We mek yuh feel alright (G)
Wine up ya body till a mornin light (Then gal)
Wave up yuh hand because yuh know seh yuh tight (G)
Bounce and gallang woman yuh know seh yuh right (Because)
Woman, woman, woman ...
Sosyal ağlarda paylaş

hayatimda bi kere yabanci bi kizla konustum 5. sinifta ozel okula gitmistim az buz ingilizce biliyodum o yaz tatil koyune gittik ailece ismini unuttum ama fransizlarin cok oldugu bi tatil koyu idi..bi kizi cok begenmistim benden buyuktu de gittim yanina i love you dedim kiz sole cevap vcreince ole dumur oldum ki "turklerle konusmam"(bole bisi dedi tam olarak aklimda degil bide ingilizce olarak soyledi :) )asil ondan sorasi daha komik kiz ole diyince bende "okey" diyip gittim yanindan ozamana kadar gecirdigim en buyuk dumur olayiydi :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
somebody, 10 Eylül 2004 02:59 tarihinde demiş ki:
Bodrum'da Fransız bir kızla tanıştım.. Kız hala aklımda.
Fransız kızları neden böyle özeller? ... Zarifler, güzeller , sıcaklar, romantikler...
Kız konuşurken bakışları ışıldıyordu adeta..
Diğerleri İrlandalılar, Almanlar kızın yanında "hödük" gibi kaldılar birden gözümde...
Kız pamuk gibiydi bu arada...
:)
saygılar...

aaah ah usta be biz niye rastlamıoz bölelerine ne şanslı adamsın be.. :D senin yerinde olsam atlar uçağa peşinden giderdim kızın.[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın...

xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki:
heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 10 Eylül 2004 13:35 tarihinde demiş ki:
hayatimda bi kere yabanci bi kizla konustum 5. sinifta ozel okula gitmistim az buz ingilizce biliyodum o yaz tatil koyune gittik ailece ismini unuttum ama fransizlarin cok oldugu bi tatil koyu idi..bi kizi cok begenmistim benden buyuktu de gittim yanina i love you dedim kiz sole cevap vcreince ole dumur oldum ki "turklerle konusmam"(bole bisi dedi tam olarak aklimda degil bide ingilizce olarak soyledi :) )asil ondan sorasi daha komik kiz ole diyince bende "okey" diyip gittim yanindan ozamana kadar gecirdigim en buyuk dumur olayiydi :)

:D bu da ilginç . Bu arada Rus ve Japon kızları da süt oluyor ( bazıları :D )[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın...

xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki:
heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...