BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 gt520m ekran kartı var ama sistem güç tasarrufu yapmak için sanırsam öncelikli olarak onboard ekran kartını kullanıyor nvidia ayarlarını da hiç bilmem bi yardım lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 hatta şöyleki far cry açayım deim kurdum ettim grafikler yok gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Öyle birşey olmaz sanırım, önce grafik belleği kullanılır aşarsa RAM den yemeye başlar benim bildiğim. Zaten ekran kartı entry level bir kart, ayarları düşürüp oynamayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ayarlar low da işte eski bilgisayarım 256mb ati 1600 mobil di onda biel çalılyordu oyun.. şimdi bir giriyorum oyuna göstergeler var da her yer mas mavi böyle dibine girmeden cisimelr ayırt edilemiyor başka bir sorun var.. bunun ayarını fln yapmak gerekiyor ama bilmiyorum.. amk ati iyiydi ya ayar mayar diye uğraşyırmıyordu beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 anladığım akdarıyla bu gerizekalı ısrarla onboard ekran kartını kullanmaya çalışıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 520m çok iyi bir kart değil ondan olabilir belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 abi tamam da 2006 yılında üretilmiş karttanda mı kötü? tamam ultra ayarda oynatsın demiyorum da hani oyun far cry (ilk çıkan) eski ekran kartım da 2006 üretimi ati 1400 high da oynatması gerekmez mi? eski kartımla mediumda oynuyordum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 bone ingilizce yazsam daha rahat anlarsın diye düşündürüyorsun beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 nvidia optimus özelliği senin başını ağrıtan. önce driver güncelle. daha sonra nvidia control panelde öncelikli ekran kartını seç. bide güç seçeneklerinden yüksek performansı seç olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 yaptım.. ama yine masmavi çıkıyor şekiller su efekti desen öyle bir şey yok low da.. daha önce gt330m li makinada wowda su efektleri çok sorun çıkarmıştı acaba nvidialarda bir sorun mu var diye düşünmeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Onboard ekran kartı blokluyor olabilir de bir kartın çıkış yılı eski diye aynı oyunu yeni çıkmış bir karttan daha kötü oynatacak diye birşey diyemezsin. Nice HD5000 serisi ekran kartı gördüm benim Ati 3870 X2'yi geçemediler... Halen hiçbir takılma olmadan oynuyorum tüm oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 bu gt ser,s,nde bir sıkınıt var o zaman.. oyunu oynatsa bu sefer su görsellerini göstermiyor hani leimde son 4-5 yılda çıkmış başka bir oyun yok ki deneyeyim.. hayatım boyunca böyle bvşr sorunum olmamıştı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ss alamadım ama fotoğrafını çektim tam oalrak ne olduğun uanlayacaksıznı ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Kartlarda t&l desteği yok, o yüzden bazı şeyler görünmüyor. WoW'daki su efektleri de o yüzden görünmüyor. Bende de 310m var, aldığımda bilmiyordum böyle bir eksikliği olduğunu; WoW'da suyu göremeyince 2 ay boyunca driver denedim. Arkadaşımın 2008 yılında aldığı ati kartlı makine daha başarılı oyunlarda benim 6 ay önce aldığım makineden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/vesim.jpg bötle bir durum var.. o renksiz yerler hep su fln böle yada yol, toprak yok mu bunun bir çözümü? her oyunu oynayamayacak mıyız? ona göre ikinci elden okutup ati li makine alayım bari ulan kharon yaktın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 nvidia yönetim panelinden oyunun çalıştırılabilir dosyasına nvidia ekran kartını kullanması seçeneğini ekledin mi veya değiştirdin mi ayarı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 değiştirdim nu da yaptım.. hoş alttaki kutuda olan ayarlara dokunmadım ama onlarla ilgil iince ayarı fln mı var bunun anlamadım ati iyiydi yaa böyle ayar mayar yaptırtmıyordu :/ sb siz 5650 li makine alacaktım yaa.. yaktın beni kharon :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 oyun uyumsuzdur belki, patch mach bisey vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 lol ss i gorunce cs modu falan sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 aquila said: oyun uyumsuzdur belki, patch mach bisey vardir. şimdi şunu deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 prize takılı mı oynuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 prize takılı ayrıca oyun kopya oldupundan setup dosyasını bulamadı ahasf.. neyse bir arkadaşta orijinal cd si vardı onu alıp denerim ya da başka bir oyundeneyeceğim.. sırf "su efekti düzgünmü acep?" demek için ise wow açamayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 3dmark falan bişeyler indir onla dene 2 dakka. onda da sorun olursa aynı şekilde bakarız tekrar detaylı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar