Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Ben hasta olma yolunda ilerliyorum, anca izlemeye gelirim maçı ertesi haftada 3 sınavım var zaten. Beni çıkarın kadrodan beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 3 sınavım var zaten diyip izlemeye gelcem demen ne hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Lan hastayım diye oynamıcam, yoksa sınavdan nolucak 1 saat maça mı kaldı 3 sınav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Gelebiliyormusum :) oyuncda da olabilirim ildeniz de geliyorsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Ben de gelebilirim ama yine pazar liginden çıkmış olacağım o yüzden yorgunluk olur gibi =/ Ben izlemeye gelirim belki, bu haftalık pas geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Oha satıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dracos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ben gelemiyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 cava wish konn pha pha+1 mulgear tolga engin cankut mithat screwy tharkas tharkas+1 bitch_of_bat holy(?) khelben(?) Bu arada yazdım ama tharkas geliyor dimi? saygın ve tolganın ortak +1'i de yazdık. belirsiz olan iki arkadaşın yerine garanti adam bulalım her ihtimale karşı. zira maç yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 icim kıpır kıpır oldu cok ozlemisim sdf yarını boyle iple cekiyorm resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ildoya sormak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 dracos said: ben gelemiyore işte bunu beklemiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ben de gelemiyorum bunu da beklemiyordun dimi ama 2 hafta sonra yerimi acın gelicem :D Edit: ATARSA 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Ben yokum ya, ben muhtemelen sunuma falan hazırlanırım. Pazartesi mezuniyetim için gerekli yegane sunum olan tasarım sunumum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 +1 imle geliom mac biter bitmez ustumu bile degismeden eve ucacam...bizim macin ilk 10 dakkasi gider en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Son haftaların en iyi maçı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 güvençe "gelemiyorum mimkin depil" dedim ama bugün diğer işleri bitirebilirsem bir de köpeğim ameliyat olup olmayacağının kesinleşmesine göre gelip gelmeyeceğimi söyleyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Kaleci miyim? Ona gore kiyafet getiricem. Ildo gelirse oyunda olabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 emrah 16 kişi ayarlama görevi sende=) kendin kaşındın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ildeniz gelirsin sen ya hadi be hacı=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Recep gelir ısrar edersek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 hakan ve yiğit, geliyomusunuz? erkin ve tolga, arkadaşlarınız nasıl oynuyo, mevkii fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Eğer Tolga Egemen'i çağırdıysa Egemen sağlam defanstır, tekniktir de ama hantallaşmış epey görmeyeli, ön libero da falan her türlü iş yapar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Yarin sabah evden cikarken esyalari alcam. Nerde oynuyacagimi yazin ki ona gore esya alcam yabima. Papaz olmayaym sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ben gelirim lan bu arada yazmayi unutmu$um asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ilk hakan gelmem dediği için esh in hakan out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar