Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Kız belki de kendisinden çabuk vazgeçip geçmediğini görmek için böyle dedi At mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 çook benzer bir durum yaşadığım için attığın mesajlara bakıyordum ki belki tavsiye verebilirim diye; şöyle bir şeyle karşılaştım: bilet said: ps: ayrı ülkelerdesiniz ama kız gelecek bilet said: 5 ay sonra ben gidicem master için oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 "roket adam" said: vaniLLe said: mantik olmayan iliskiler yalan olmaya meyilli. foreveralone.gif hadi lan. gel enistenle tanistirayim seni ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 he kız sensen msn'den devam edelim tavsiyelere vanil girdin araya espri bütünlüğümü bozdun OF iki dakka dur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 kiz benim o yüzden o kadar cok postum var topikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 vaniLLe said: "roket adam" said: vaniLLe said: mantik olmayan iliskiler yalan olmaya meyilli. foreveralone.gif hadi lan. gel enistenle tanistirayim seni ;) foreveralone.gif'i direkt sahibine geri iade olarak gönderdin valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 "roket adam" said: kız "roket adam" said: foreveralone.gif DOES NOT COMPUTE http://i54.tinypic.com/2wd4rr5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilet Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 atmamaya karar verdim mesaj çünkü seninle konuşmak istemiyorum dedi mantıklı her insan gibi ben de mesaj atmicam bunun üzerine kaç kere sordum gerçekten istemiyo musun dedim bir tarafın bile konumak istemiyor mu dedim istiyorum ama konuşmamalıyız dedi tamam istemiyorsa ben de saygı duycam atmıcam mesaj falan kendi atarsa konuşurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 yalvarmışsın yalvarmışsın kız açık kapı bırakmamış kesin olarak eminim konuşmayalım demiş sonra da atmamaya karar verdim diyorsun ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 gururu bastırdı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 30 evet 63 kişiden. uu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Llama said: atma o atsın. dediği gibi özlüyorsa atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 içinden ne geliyorsa onu yap, yaşayarak öğrenirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 hu huuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 vivavale said: said: " senle devamlı konuşmak istiyorum, seni özlüyorum bu beni korkutuyo" dedi gerçekten konuşmayı kesmek istiyor musunuz diye sorduğunuzda ise " tabi ki konuşmak istiyorum ama konuşmayı kesmeliyiz" dedi arkana bakmadan kac.bu ne abi dengesiz bi hatun(tırnak icinde) olurda bisiler yasarsanız basını cok agrıtır. dengeli hatun varmış gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 kız yeter artık gel bana yaz demiş (benim anladığım :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Kaede said: "roket adam" said: kız "roket adam" said: foreveralone.gif DOES NOT COMPUTE http://i54.tinypic.com/2wd4rr5.jpg forever alone dan daha kötü bisi varsa o da forever öküz birine denk gelmektir. ki bu olasilik erkekleri göz önüne aldigimizda katca artmaktadir. ;) yalniz kalma ihtimalimiz erkeklere göre daha az olsa bile, bizim de sorunlarimiz var merak etmeyin =P ''meselaaaa tribe karsi duyarsiz sevgili istemem!!!'' fakir olmasn, pmslerimde sefkati iki katina cikarsnnn :)))))))) tititi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Fakir olmasın en mühimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 kizinda erkeginde fakiri cekilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 napae said: Fakir olmasın en mühimi. fukara olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Iyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 fukarâ fakirin cogul hali fukarâ olması daha kötü yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 pis elitler. sdfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 fakir derken gönlü zengin olsa mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 aklima izdivactaki celimsiz, cemcük ve bir o kadar standart kadinlar geldi. ''maasi kac maaasi?!'' '' beni tasiyaabilmeli'' lan önce kendine bak bi hiyar. popolari sonsuz kalkik, ne bu güven yau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar