Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Fenerbahçe - İ.B.B. / 01.05.2011 @ 19.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

hakemler feneride ts yi de kolluyor bu kadar aci kve net.

tabiki oyle olacak yani olumsuz karar verince bu iki takima agzina ediyorlar hakemin,olumlu ama yanlis verince bir haftada unutuluyor.

kim ne derse desin sampiyonlugu iki tarafta haketti. hakemleri falan hic suclamiyorum.

bir tek su emrenin cenesini kapaticak bir hakem nasip etsin istiyorum allah su lige. koca kari gibi car car konusup kufur ediyor kimse sesini cikaramiyor bu nedir arkadas?

son olarak alexi cikar antepe koy antep sampiyon olur...bjkye koy oda sampiyon olur. gs ye koy oda olur dicem ama olamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Pozisyonları tekrar izledim iyice de, Burak'ın pozisyonunda dediğim gibi kamera açıları net değil, erken kesmişler geç girmişler falan filan. Şu kadarı net ama, faul ve kırmızı kart doğruysa bile pozisyon penaltı değil, bir çekme varsa da ceza sahasının dışında var, Burak içeri düşüyor sadece.

Antep'in pozisyonuna zaten denecek bir şey yok, çifte kavrulmuş kırmızı kart. O da dışarıda ama, penaltı değil.
Sosyal ağlarda paylaş

emre oyle yada boyle hakem sonca etki etmedi.
pozisyon penalti degildi ama kirmizi kart sebebide ceza sahasinin disarda olmasi.

zaten sonradan 2 tane atmis trabzon oyun boyuncada ustun...glowacki kirmizi gorse nolur gormese nolur.

bu haftakine takilmamak lazim ne maclar katledildi bu sene bu ligde,bu maca sira gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha ben ne yazmısım be atarlı baggiocugum?

hakemler feneri mi kayırıyor dedim? ya da ts yi mi baltalıyor dedik? hakem hataları konusunda en çok gs topiclerinde yazmışımdır zaten. o da en fazla çok puanımız gitti hakemlerden ama bu sene o kadar berbatız ki sesi çıkmıyor yönetimin diye. onun dışında her daim hakemler KÖTÜ diye yazdım. tabi o zamanlar fenere pek kötü yönetim denk gelmediği için pek oralı değildiniz. senin bana ya garezin var (ki bence bu, her postuma cevap verme dürtüsü içindesin gözlerden kaçmıyor bu çabaların) ya da okuduğunu algıda bir takım problemler var (sanmıyorum). alınmayın ama siz buluttan nem kapar olmuşsunuz.

Şöyle bir baktım da ne yazmışım diye önceleri:
said:
Kulüplerin hakem ağlaması komik tabi.

İlk devre Aykut çıkıp penaltılar irdelensin diyordu, ikinci devre itibarı ile hakemler hakkında hiç sesleri çıkmıyor mesela. Keza şimdi de Trabzon başladı ayağımızı kaydırıyorlar diye.

said:
karabugu, trabzonu falan pek bilmem ama gs nin bu sene kafadan 4-5 maçını sayarım kritik hakem hatalarına sebep olan, neyin 5 puanı?

said:
kazanmayı hiç haketmedik.

tabi hakem ilk dakikada skoru 1-0 yapmasa daha değişik olur muydu bilemeyiz.

said:
neill'a kırmızı kart çıkarabilirdi hakem, ona katılıyorum da penaltı olan pozisyon hangisiydi ya?

said:
Re: TSL: Galatasaray - İstanbul B.B. 06.12.09 @ 20.00 - 1 yıl önce 1-1 biten maç sonrası
hakem bahane atamazsan 2'yi yersin böyle 90+'da golü.

neyse zaten. burası türkiye, herkes işine göre konuşuyor. haftaya 1 ters karar çıkar ts aleyhine burda hakem draması yapanlar gülüp eğlenir.
Sosyal ağlarda paylaş

Masq, beni harry ile karıştırmışsın, sizin maç ve takım topiklerinizle fazla ilgilenmiyorum. Fazla uzağa gitmene de gerek yok ama, sırf şu maça bak mesela, Sotto-toggie ile senin arandaki fark dağlar kadar. Foruma girmemiş desek değil, girip sırf "Eskişehir de size yattı, geçen hafta ne diyodunuz lol" falan yazıp gitmişsin. EN son Barça-RM konusunda da gözler seni aradı mesela. Bunlardan bahsediyordum :p

Neyse gerilime gerek yok, aman.

Ben Stoch'u da konuşmaktan yanayım abi ayrıca. Sonunda 11'e de koydu Aykut, ödülünü aldı.
Sosyal ağlarda paylaş

THARKAS said:

emre oyle yada boyle hakem sonca etki etmedi.
pozisyon penalti degildi ama kirmizi kart sebebide ceza sahasinin disarda olmasi.

zaten sonradan 2 tane atmis trabzon oyun boyuncada ustun...glowacki kirmizi gorse nolur gormese nolur.

bu haftakine takilmamak lazim ne maclar katledildi bu sene bu ligde,bu maca sira gelmez.

Ne alakası var abi nasıl bir düşünce bu, adamları 20. dakika biçmeseler Trabzon bu kadar rahat ilk yarıyı 3-0 geçebilecek miydi? "Zaten 2 tane daha attık" ne demek yani, maçın bütün düzeni değişiyor orada, matematik problemi değil ki bu.

Penaltı değil bir kere pozisyon dışarıda, faul olduğu da meçhul. (İzleyenler değil diyor ama benim bulduğum tekrarlarda pek net anlaşılmıyor, onun için meçhul diyorum.) Antep'inkine ise gerçekten denecek bir şey yok, adam gayet düzgün bir açıda teke tek kalacak kaleciyle, ceza sahasında değil orta sahada da öyle son adamı indirsen onun adı kırmızı kart.

Faulu vermese, hakemi aldatma vs. dese hata diyebiliriz gene ama faulu veriyorsan kırmızı vermek zorundasın orada.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Masq, beni harry ile karıştırmışsın, sizin maç ve takım topiklerinizle fazla ilgilenmiyorum. Fazla uzağa gitmene de gerek yok ama, sırf şu maça bak mesela, Sotto-toggie ile senin arandaki fark dağlar kadar. Foruma girmemiş desek değil, girip sırf "Eskişehir de size yattı, geçen hafta ne diyodunuz lol" falan yazıp gitmişsin. EN son Barça-RM konusunda da gözler seni aradı mesela. Bunlardan bahsediyordum :p

Neyse gerilime gerek yok, aman.

Ben Stoch'u da konuşmaktan yanayım abi ayrıca. Sonunda 11'e de koydu Aykut, ödülünü aldı.

Kusura bakma ama Fener İBB maçı topicinde ilk postun,

Baggio said:

Antep'in bize oyunuyla Trabzon'a oyunu arasındaki farkı çok net görüyoruz sanırım? Artık yatış mı derler, sempati mi derler, adını siz koyun.

Şöyle bir baktım, benden önce toggie daha ağırını yazmış.

toggie said:

ee size de eskisehir derler o zaman. sempati mi dersiniz ne dersiniz.

Benim yazdıgımda da yatıyor demedim, sen kendi maçından önce öbür tarafa çamur atarsan onlar eskişehir derse ne diyeceksin dedim? Cevab veremedin.

Çok alakasız şeylerle geliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

THARKAS said:

ben diyorumki 20.dakkada 10 kisi kalmis antep trabzonu 10 defa oynasa yenemez.

kirmizi kartin dogru oldugunu varsayarak konusuyorum...oyucu bence cekmis kaleci ile karsi karsiya net kirmizi kart.

ceza sahasinin 30cm disinda ama.

İşte çekmiş mi onu ben göremiyorum tekrarda, maçı izlemedim, tekrar tatmin etmedi. Neyse çıkar kokusu, önümüzdeki maçlara rerö.

İyi akşamlar dayılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen seneden niye bahsediyoruz şimdi, öyle mi işinize geldi efem? Tam olarak bundan bahsediyorum abi, çarpıtılmış gerçekler, bir gazeteci edasıyla eksik yazıp kendini haklı göstermek falan eheh. (Eskişehir'den başka say dediğimdeki sessizlik de gözümden kaçmadı keza.) Yemiyorum ama.

Geçen sene GS'nin Bursa'yı yenmesi etikliğinden ya da bize olan aşkından değil, kendi ikincilik şansını sürdürmek içindi. Fakat bu sene düşmemeyi de çok şükür hemen hemen garantilemişken, herhangi bir iddianız yokken Burak'ın 83. dakika 4 kişinin arasından yürüyerek gol atması, GS'de kimsenin adam akıllı üzülmemesi falan gayet "güzel" manzaralardı.
Sosyal ağlarda paylaş

Gökhan Gönül'ün de şöyle ferah ferah orta yapıp Alex'in ceza sahasında 2 stoperin ortasında tek başına yükselip golü atması, ya da uyurgezer Balta'nın yanından elini kolunu sallaya sallaya geçen Semihin ilk golü falan...

Bak ben de yazdım ne güzel oldu.

Ya cidden niye yazıyorum. Adam ya ciddi ciddi Trabzon'a yattınız ki siz diyor ya da trollüyor. Her iki durumda da yazmam benim hatam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...