Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnsanlık Anıtı'nın asıl yıkılma sebebi

cetintas

Öne çıkan mesajlar

Az önce Ahmet Hakan'ın bugünkü yazısını okudum ve şaşırdım. Çünkü İNSANLIK ANITI'nın yıkılma nedeninin ne olduğunu ima etmişti.

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/17671698.asp?yazarid=131

Linki yukarıda veriyorum. Yazı uzun bir yazı ve 4-5 tane başlığı var.Siz en altta ki başlığın altını okuyun ve orada ki Harakani Hazretleri şeklinde adı geçen kişiye dikkat edin. Araştırdım ve bu kişinin Kars'ta türbesi bulunan Ebu Hasan Harakani olduğunu öğrendim. İşte İnsanlık Anıtı'nın gölgesinden Hasan Harakani Hazretleri'nin rahatsız olduğu gerekçesiymiş heykelin yıkılma nedeni, Ahmet Hakan'ın yalancısıyım...
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

gazeteleri okuyoruz zaten ve bu anıt hakkında bi konu bulunuyordu hali hazırda ve bunu yorumlayarak o konuyu devam ettirmek daha mantıklı olur.

mesela gata da erler üzerinde deneyler yapan doktorları konuşalım onu hiç konuşmadık.

Tamam sen çayları koy, ben börekleri getiricem.

* patates salatasını dolaptan çıkartsana cnm *
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

gazeteleri okuyoruz zaten ve bu anıt hakkında bi konu bulunuyordu hali hazırda ve bunu yorumlayarak o konuyu devam ettirmek daha mantıklı olur.

mesela gata da erler üzerinde deneyler yapan doktorları konuşalım onu hiç konuşmadık.

Öncelikle bu o konunun altına devam ettirilecek bir olay değil diye düşünüyorum. Kaç gündür bu anıt konusu yazılıp çiziliyor, bu kadar gazete okurum, köşe yazarı okurum, daha ilk kez bu Hasan Harakani hikayesine rastladım. Bu nedenle bu apayrı bir skandal, apayrı bir başlık altında değerlendirilmesi gereken bir olay.

Taraf gazetesi kaynaklı haberler benim ilgimi çekmiyor. Çünkü daha önce yazdıkları haberlerin pek çoğu asparagas çıktı. DANKEK hadisesi bile ders olmadı o gazeteye ve yazarlarına ve o DANKEK olayından sonra bile yalan haber yazmaya devam ettiler. Heee,haber konusu olay yapılmışsa, zaten insan olanın söyleyeceği şey belli, Allahlarından bulsunlar o doktorlar.Haklarında ne gibi ceza-i işlem yapılması gerekiyorsa da yapılsın.

Ama dedim ya, böyle bir şey varsa, bu haber doğru ise.
Yoksa kimsenin günahını almak istemem.
Sosyal ağlarda paylaş

anıtın yıkılmasının asıl sebebinin azerbaycanla papaz olmamak için olduğunu biliyoruz. el-kaide gibi anıt yıktırılması bu çağda hiç hoş değil ama stk ların çok daha aktif bir şekilde tepki göstermesi gerekliydi. yeterli örgütlenme bulunmuyor, bulunsa da tepki göstermiyor o yüzden ortamı boş bulunca böyle şeyler olabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyon, ben öyle bir şey bilmiyorum, ne Azerbaycan'ı, ne Ermenistan'ı? Bunları kim yazıyor,çiziyor Allah aşkına?
Tayyip Erdoğan gidip UCUBE demedi mi bu heykele? Durumdan vazife çıkarıp yerel yetkililer yıktırmaya başlamadı mı bu heykeli? Ve şimdi de Ahmet Hakan-ki bayağı bir içli dışlıydı Tayyip Erdoğan'ın yakın çevresiyle, bakmayın yine aynı ekiple yediği içtiği ayrı gitmez-başka hiç kimsenin söylemediği bir şeyi açıkladı, kim bilir belki ağzından kaçırdı?Yoksa ben şu ana kadar Ermenistan-Azerbaycan böyle bir şey duymadım,okumadım (harbiden çok okurum...)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...