Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ablam CeBIT de DANIŞMA!

Chemical

Öne çıkan mesajlar

mahahahah bayadır giremedim nete yav bu yukarda bi bonzi badi olmuş bi arkadaş ahaha kimdi o birisi vardi bonzi badi olmuştu neydi nick name i ' gıcık' ha efet böyleydi.
nıhahah süpermiş ya hepsi de böyle oluyo bunların..
evet ben doğruyum ondan beni çekemiyolar falan.. triplere bak yav yesinler..:)[signature][hline]
"kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!"
Sosyal ağlarda paylaş

lol komik olmuş baya ablan heheh komik geldi bi anda öyle görünce:D:D[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Numb, 09 Eylül 2004 20:45 tarihinde demiş ki:
mahahahah bayadır giremedim nete yav bu yukarda bi bonzi badi olmuş bi arkadaş ahaha kimdi o birisi vardi bonzi badi olmuştu neydi nick name i ' gıcık' ha efet böyleydi.
nıhahah süpermiş ya hepsi de böyle oluyo bunların..
evet ben doğruyum ondan beni çekemiyolar falan.. triplere bak yav yesinler..:)

sen ne dion ya?[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada hatırladım bu simayı gerçekten cebitte bende abuk bi soru sormuştum galiba 4 üncü salon nerde gibi:) ama zor iş hakkaten kolay gelsin . bitti gerçi. (arada bonziye fıstık atar)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

:D:D:D
*!arada fıstık atar*[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

neyse burası irc degil ama o ozelime yazdıgın sey sayesinde artık buraya giremeyeceksin farkındasındır umarım.:) bonziiii..
keza bonzi badi yi kendi çaban ve gayretinle almışsın bu seviyeden sonra sana bonzi diyip fıstık atanlara karşı bişey söyleme kızma gücenme hakkın yok aslında.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

hangi 3 saniyeden bahsediosun bonzi..
:)
aslında senin özelime yazdıklarını buraya koyup birazda onlarla dalga geçmek isterdim ama küfür etmeyide beceremion bonzi be... git yat olm hadi..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam abi danışmam.. Ne bağırıyosun..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..
[Bu mesaj nedanko tarafından bi zamanlar değiştirilmiş.] [Önemli olan o değilde, mesajlarda boyle fazladan bir satır istemiyorsanız önizleme yasası çıkarılsın..]
Sosyal ağlarda paylaş

*fıstık atar*

pek sevimliymiş..[signature][hline]tksmtr!
Krynn Online yakında..
BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki:
elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem

[Bu mesaj Apache tarafından 09 Eylül 2004 20:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aha burda bozi vaaaaar..

- Anne bu ne?
- Bonzibuddy yavrum
- Dokunsam bişi yaparmı?
- Fıstık atarsan hiç bişi olmaz..
- *!Fıstık atar*[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..
[Bu mesaj nedanko tarafından bi zamanlar değiştirilmiş.] [Önemli olan o değilde, mesajlarda boyle fazladan bir satır istemiyorsanız önizleme yasası çıkarılsın..]
Sosyal ağlarda paylaş

:lol:
bonziii gel bakim yavriim.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

mor doğadaki bir renktir,eşcinsellerin moru sevmesi mor rengini eşcinsel rengi yapmaz.[signature][hline]tksmtr!
Krynn Online yakında..
BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki:
elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...