Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ablam CeBIT de DANIŞMA!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mahahahah bayadır giremedim nete yav bu yukarda bi bonzi badi olmuş bi arkadaş ahaha kimdi o birisi vardi bonzi badi olmuştu neydi nick name i ' gıcık' ha efet böyleydi.
nıhahah süpermiş ya hepsi de böyle oluyo bunların..
evet ben doğruyum ondan beni çekemiyolar falan.. triplere bak yav yesinler..:)[signature][hline]
"kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!"
Mesaj tarihi:
said:
Numb, 09 Eylül 2004 20:45 tarihinde demiş ki:
mahahahah bayadır giremedim nete yav bu yukarda bi bonzi badi olmuş bi arkadaş ahaha kimdi o birisi vardi bonzi badi olmuştu neydi nick name i ' gıcık' ha efet böyleydi.
nıhahah süpermiş ya hepsi de böyle oluyo bunların..
evet ben doğruyum ondan beni çekemiyolar falan.. triplere bak yav yesinler..:)

sen ne dion ya?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bu arada hatırladım bu simayı gerçekten cebitte bende abuk bi soru sormuştum galiba 4 üncü salon nerde gibi:) ama zor iş hakkaten kolay gelsin . bitti gerçi. (arada bonziye fıstık atar)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
neyse burası irc degil ama o ozelime yazdıgın sey sayesinde artık buraya giremeyeceksin farkındasındır umarım.:) bonziiii..
keza bonzi badi yi kendi çaban ve gayretinle almışsın bu seviyeden sonra sana bonzi diyip fıstık atanlara karşı bişey söyleme kızma gücenme hakkın yok aslında.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
hangi 3 saniyeden bahsediosun bonzi..
:)
aslında senin özelime yazdıklarını buraya koyup birazda onlarla dalga geçmek isterdim ama küfür etmeyide beceremion bonzi be... git yat olm hadi..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Tamam abi danışmam.. Ne bağırıyosun..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..
[Bu mesaj nedanko tarafından bi zamanlar değiştirilmiş.] [Önemli olan o değilde, mesajlarda boyle fazladan bir satır istemiyorsanız önizleme yasası çıkarılsın..]
Mesaj tarihi:
*fıstık atar*

pek sevimliymiş..[signature][hline]tksmtr!
Krynn Online yakında..
BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki:
elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem

[Bu mesaj Apache tarafından 09 Eylül 2004 20:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Aha burda bozi vaaaaar..

- Anne bu ne?
- Bonzibuddy yavrum
- Dokunsam bişi yaparmı?
- Fıstık atarsan hiç bişi olmaz..
- *!Fıstık atar*[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..
[Bu mesaj nedanko tarafından bi zamanlar değiştirilmiş.] [Önemli olan o değilde, mesajlarda boyle fazladan bir satır istemiyorsanız önizleme yasası çıkarılsın..]
Mesaj tarihi:
[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..
Mesaj tarihi:
mor doğadaki bir renktir,eşcinsellerin moru sevmesi mor rengini eşcinsel rengi yapmaz.[signature][hline]tksmtr!
Krynn Online yakında..
BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki:
elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
  • Yeni Oluştur...