Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Bence Bunzy avatarı almak ayrıcalıktır. Bak kaç kişide var avatar ?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
Numb Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 mahahahah bayadır giremedim nete yav bu yukarda bi bonzi badi olmuş bi arkadaş ahaha kimdi o birisi vardi bonzi badi olmuştu neydi nick name i ' gıcık' ha efet böyleydi. nıhahah süpermiş ya hepsi de böyle oluyo bunların.. evet ben doğruyum ondan beni çekemiyolar falan.. triplere bak yav yesinler..:)[signature][hline] "kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!"
Natural Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 lol komik olmuş baya ablan heheh komik geldi bi anda öyle görünce:D:D[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Bugarea Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Numb, 09 Eylül 2004 20:45 tarihinde demiş ki: mahahahah bayadır giremedim nete yav bu yukarda bi bonzi badi olmuş bi arkadaş ahaha kimdi o birisi vardi bonzi badi olmuştu neydi nick name i ' gıcık' ha efet böyleydi. nıhahah süpermiş ya hepsi de böyle oluyo bunların.. evet ben doğruyum ondan beni çekemiyolar falan.. triplere bak yav yesinler..:) sen ne dion ya?[signature][hline]
Numb Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 bu arada hatırladım bu simayı gerçekten cebitte bende abuk bi soru sormuştum galiba 4 üncü salon nerde gibi:) ama zor iş hakkaten kolay gelsin . bitti gerçi. (arada bonziye fıstık atar)[signature][hline] "kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!"
Numb Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 canm sevioz seni işte :)) sevimli bişisin sen kızma.[signature][hline] "kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!"
Bugarea Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 o fıstığı var ya.... gerisi özelinde[signature][hline]
Natural Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 :D:D:D *!arada fıstık atar*[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Numb Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 neyse burası irc degil ama o ozelime yazdıgın sey sayesinde artık buraya giremeyeceksin farkındasındır umarım.:) bonziiii.. keza bonzi badi yi kendi çaban ve gayretinle almışsın bu seviyeden sonra sana bonzi diyip fıstık atanlara karşı bişey söyleme kızma gücenme hakkın yok aslında.[signature][hline] "kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!"
Bugarea Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 3 saniye geçti artık yapacak bi şey yok kaderine küscen[signature][hline]
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 En kral avatar Bonzi[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
Numb Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 hangi 3 saniyeden bahsediosun bonzi.. :) aslında senin özelime yazdıklarını buraya koyup birazda onlarla dalga geçmek isterdim ama küfür etmeyide beceremion bonzi be... git yat olm hadi..[signature][hline] "kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!"
Bugarea Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 anladın sen anladın[signature][hline]
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Tamam abi danışmam.. Ne bağırıyosun..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [Bu mesaj nedanko tarafından bi zamanlar değiştirilmiş.] [Önemli olan o değilde, mesajlarda boyle fazladan bir satır istemiyorsanız önizleme yasası çıkarılsın..]
Apache Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 *fıstık atar* pek sevimliymiş..[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem [Bu mesaj Apache tarafından 09 Eylül 2004 20:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Bugarea Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 sen de özel msj istion galiba[signature][hline]
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Aha burda bozi vaaaaar.. - Anne bu ne? - Bonzibuddy yavrum - Dokunsam bişi yaparmı? - Fıstık atarsan hiç bişi olmaz.. - *!Fıstık atar*[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [Bu mesaj nedanko tarafından bi zamanlar değiştirilmiş.] [Önemli olan o değilde, mesajlarda boyle fazladan bir satır istemiyorsanız önizleme yasası çıkarılsın..]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 teey teeey teeyy *!muzu soyar kafesin parmaklarından bonziye verir gibi yapar bonziyiyle böyle oynamaktan çok büyük haz alır...*[signature][hline]tuana...
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Arkadaş bu avatarı hangi topikde kazandı? Okunup takip edilesi bir kişilik.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 [signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..[Bu mesaj nedanko tarafından bi zamanlar değiştirilmiş.] [Önemli olan o değilde, mesajlarda boyle fazladan bir satır istemiyorsanız önizleme yasası çıkarılsın..]
Natural Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 :lol: bonziii gel bakim yavriim.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 gitmeyin üstüne yeter kaçıcak kafesten bak huzursuz oldu[signature][hline]tuana...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Bişii sorcam bu bonziler neden mor ? Niye sarı yeşil mavi kahverengi değilde mor? mor eşcinsel rengi değilmidir? bu bonziler eşcinselmidir? huh?[signature][hline]tuana...
Apache Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 mor doğadaki bir renktir,eşcinsellerin moru sevmesi mor rengini eşcinsel rengi yapmaz.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem
Öne çıkan mesajlar