Joker Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Azeri-Ermeni cephe hattında yapılan ateşkes ihlalinde iki Ermeni askerinin öldüğü, birinin yaralandığı bildirildi. Ermeni haber sitesi news.am, dünkü ateşkes ihlalinde iki Ermeni askerinin öldüğünü, birinin yaralandığını duyurdu. Haberde, askerlerin kimliği ve ateşkes ihlalinin nerede yapıldığı konusunda bilgi verilmedi. İki gün önce yapılan ateşkes ihlalinde de Vazgen Bahşiyan (19) adlı Ermeni askeri ölmüştü. Her iki ülkenin Savunma Bakanlıklarından herhangi bir açıklama yapılmadı. http://www.haberturk.com/dunya/haber/625937-azeri-ermeni-sinirinda-catisma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 önce adam gibi konuş joker! neo yukardiler hayal ürünü falan! sonra valla azeri devletini hiç samimi bulmuyorum.bize atarı yapmasını biliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 o sınırda her zaman yaşanan bir durum. artık kimsenin ilgisini bile çekmiyor hatta azerbaycan ve ermenistan'ın bile ilgisini çekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Azeri arkadaşlar var burda onların ilgisini çekiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Gebertin Ermenileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Rynza said: Gebertin Ermenileri. Ünlemine abandım faşo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 How beybi hepimiz ermeniydik (!) rynza unutmuş olsa gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Ünlem çalışmıyo kankuli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 hamsilipilav said: Ünlemine abandım faşo Birine bu şekilde hitap etmek hakaret sayılmıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Faşist'e faşist derler. Geçen otobüste konuşuyordu 2 faşo "ya bunlar üniversite faşizme mezar olacak diyerek aslında kendileri faşizm yapıyorlar be kankaaa" diye çıkarımlar yapıyorlardı o aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Dragonmax said: hamsilipilav said: Ünlemine abandım faşo Birine bu şekilde hitap etmek hakaret sayılmıyor mu ? sana pek bi hümanist geldi galiba arkadaş yoksa kankan falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Aslanım azerilerim benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Ezildikleri yeter biraz ezsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 banleyin irkcilik yapanlari konustuklari yeter biraz dusunsunler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Zep said: Dragonmax said: hamsilipilav said: Ünlemine abandım faşo Birine bu şekilde hitap etmek hakaret sayılmıyor mu ? sana pek bi hümanist geldi galiba arkadaş yoksa kankan falan mı? pilav mı ryzen mi? ikisini de tanımıyom. burda sadece kanka muhabbeti mi yapılıyo genç? siz patiye LANdan giriyo olabilirsiniz ama aslında burası public bi mekan. artı kimse umrumda değil. ama faşist ile faşo arasında bi anlatım farkı var gibi geliyo bana. faşo kelimesi daha çok hakaret gibi geliyor bana. edit: başlicam T9 klavyeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 zaten faşo böyle puşt gibi ibne gibi bişe demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Dragonmax said: Zep said: Dragonmax said: hamsilipilav said: Ünlemine abandım faşo Birine bu şekilde hitap etmek hakaret sayılmıyor mu ? sana pek bi hümanist geldi galiba arkadaş yoksa kankan falan mı? pilav mı ryzen mi? ikisini de tanımıyom. burda sadece kanka muhabbeti mi yapılıyo genç? siz patiye LANdan giriyo olabilirsiniz ama aslında burası public bi mekan. artı kimse umrumda değil. ama faşist ile faşo arasında bi anlatım farkı var gibi geliyo bana. faşo kelimesi daha çok hakaret gibi geliyor bana. edit: başlicam T9 klavyeye of tamam işte bende onu dedim;ya söylediği şeyi onaylıyorsun/normal kabul ediyorsun ya da kanka ayağına savunuyorsun. ha başkası beni ilgilendirmez diyosun bu durumda faşo hakarettir değildir seni irdelemiyor olması lazım. görüşünü paylaşmıssın arkadaşın belli ki "bu hakaret değil mi ya" diye çıkışarak. lafımda bunaydı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 huun said: zaten faşo böyle puşt gibi ibne gibi bişe demek Huun burda ne demek istediğimi açıklamış. Faşiste faşist deyin. Başka isimler takmayin. Görüşü senle uyuşmuyor diye hakaret yemek zorunda mi o kişi? Asıl faşistlik nerede oluyor o vakit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar