Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hon Combo Takımı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
buraya koydugunuz 1200+ pub game lane up'ları bir sey ifade etmiyor arkadaslar. pati game'de 5 carry doner kazanilinir falan, heycanlanmayin.
Mesaj tarihi:
gosh said:

Odeon said:

myrmidon behemoth aluna nyphora doctor

bu lineup da nanay, long lane'de kasacak herosu yok.

long line trilane yaparsin. cikar nyphorayi koy hag-i ya da
valkry.
aluna myrm behe + doktor mid + hag-valk
Mesaj tarihi:
goshu tanımam ama senin koydugun oyun ise hakkaten komik. bak şimdi adamlarda target spell yok. Koridorda sizi yoracak bişi yok. adamların 3 agi var wildsoul sniper madmen. bunların 3üde sadece kasmalık hero. adam gibi bi maçta kafayı egip kasıcak 1 tane hero olur. kalan 4 kişi oyunu tutar. adamların takımı iyi demişsin 3 tane hardcarry olan takım iyi degildir rezalettir hatta. kalan 2 herodan 1ide karaken kraken genel olarak int herolarıyla bir combo yapma yetisine daha ço ksahiptir. zaten bombardierde düz combatta süper efektir bir hero değil. sizin takımda ise Akasha var bi kere tek basına oyun kazanabilen herolardan biri. support olarak ds var engager olarak slardar var kasacak adam olrak ise predatör var. dw ise bonusunuz. kısacası sizin takım karşı takımla 10 kere eşleşse 10 kere kazanır.
Mesaj tarihi:
benim gördüğüm çoğu oyunda artık hellbourne alt koridora yolluyo 3v3 yapıyolar mid ve üst solo oluyor.ben direk bombadier tercih ediyorum ultisi çok iş yapıyor tp almadan direk takıma katkısı oluyor ve karşındaki adam alt lane gittiği için sen boş kalıp direk kuleyi alabiliyosun.

işin özü pug ap oyunlarda bomb solo çok iş yapıyor
Mesaj tarihi:
Şöyle kafadan bir setup oluşturacak olursak;

Long lane: Hellbringer, Swiftblade

Mid: Pebbles

Short lane: Vindi, Armadon

Çok iyi oldu çok güzel oldu bencea.

Yeni herolarla kuralım;

Long: Accursed, Bubbles

Mid: Siluet

Short: Hellbringer, Kraken
Mesaj tarihi:
Gosh*

Klavyenin ardında özgüven patlaması yaşayan embesillerle polemiğe girecek değilim, kusura bakma ama it'lerle dalaşmayı ergenliğe girmeden önce bırakmıştım. Anlaşılan büyük şehrin havası seni bozmuş, köyüne dön en iyisi.
Mesaj tarihi:
bu 311 cidden iş yapıyorr mu hiç göremedim puanım düşük zaten oynayalıda 1 ay oldu 3 kişi level olarak geri kalmıyor mu yada tek kalan ezilme ihtimali cok degil mi ezilmese bile nasıl para kasıyor denemeden bilinmez gerci ama 1400lerde bu taktik iş yapar mı
Mesaj tarihi:
Lord_Argos said:

Şu takımda çok vurucu olabilir (Sabah ayık kafa ile güzel bir kombo geli galiba)

Long Line: Demented Shaman - Predator
Short Line: Hellbringer(değişebilir) - Pestilence
Mid: Deadwood.

Takımın Özelliği: Rakibi Armor'suz bırakmak.

Core Itemler:
- Pestilence: Core item'i DemonicArmor
- Predator: Core item'i ShieldBreaker
- Hellbringer: Core item'i Refresher.

Görevler:
1. Pestilence rakipleri marklamaya başlar.
2. Hellbringer battle'ı ultisiyle başlatır.
3. Demented Shaman ultisiyle destekler.
4. Pestilence (kasmışsa pk ile) stun ile dahil olur.
5. Predator ve Deadwood kapanışı yapar.
Dipnot: Dw'nin ulti seçimi karşı tarafın DPS'i üzerinde olmalıdır.

void talisman
gg
Mesaj tarihi:
oldun said:

bu 311 cidden iş yapıyorr mu hiç göremedim puanım düşük zaten oynayalıda 1 ay oldu 3 kişi level olarak geri kalmıyor mu yada tek kalan ezilme ihtimali cok degil mi ezilmese bile nasıl para kasıyor denemeden bilinmez gerci ama 1400lerde bu taktik iş yapar mı

1700 üstü takımlar denk gelirse genelde öyle yapıyorlar iki takımda 3 1 1 yapıyor,ap oyun olduğu için(sd girmiyorlar 311 yapanlar) picklerden anlaşılıyor lane'lere nasıl gidileceği o yüzden iki takımda 3 1 1 'e hazırlıklı geliyor.düşük psr'de işe yaraması için en az 3 4 arkadaşınla birlikte girmen lazım ya da çok şanslı olman lazım
Mesaj tarihi:
biz eglencesine oynuyoz sacma sapan herolar alıyoz arasıra iyisi de denk gelebiliyor legg vindi glacius denk gelmişti cok iyi olmustu bide arasıra rampage baseden kosup gelip first kill denemesi yapıyoz oyun bası cok eglenceli oluyor 5 kişi olursak herkesin portal key aldıgı yada blink oldugu bi oyun da denicez ama o cok büyük hüsran olabilir
Mesaj tarihi:
Long lane: Flux, Kraken. Kraken değişebilir. Bubbles olabilir mesela.

Mid: Soulstealer

Short lane: Valkyrie

Forest: Tempest

Valkyrie ulti, flux ulti, tempest pk ve ulti, ss ulti = Genocide

tempest karşıdan 3 kişi yakalasa yeter.
  • Yeni Oluştur...