Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rise of the Immortals

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yeni MobA oyunu. Closed Beta'ya girdim biraz önce, PvE'nin çok daha önemli hale gelmesinden başka neyi farklı bilmiyorum ama oynayıp öğrenince buradan bildireceğim hemen.

http://www.youtube.com/watch?v=_uAtKzvXugc
Mesaj tarihi:
bi artısını göremedim üzerine combatlar çok yavaş gibi görünüyor.

bi de videoyu çok kötü hazırlamışlar.. ingilizceleri olmayan bi grup hazırlıyo galiba, teamwork, multiplayer, online, moba çok açıklayıcı yazılar olmuş :D
Mesaj tarihi:
Gerge, Rise of immortals demişin de bu bildiğin LOL olmuş :) Recall button olayı, alan ultileri, grafiği de HON'dan kötü, ikisini birleştirmeye çalışıp birleştirememek gibi bişi olcak sanırsam.

3 oyun yetiyor zaten dendiği gibi, LOL ve HON birbirinden farklılıkları olan oyunlar, hani LOL'de ki yenilikler olmıyacaksa zor tutar gibi geliyor.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Oynadım biraz ben de bugün. Çok sert geldi, yani içerik olarak değilde, kontroller açısından. Karakterin ve kameranın kontrolünü her an kaybedecekmişim gibi geliyor oyunda.

Gameplay'e gelirsek, yaramaz. Geçiniz diyorum. Anlatmaya bile üşeniyorum yani, o kadar kötüydü.
  • 2 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Open beta'ya geçmiş. Lol ve Hon'dan aşırı sıkılmışsanız ve Mooobaaaaa diye ölüyorsanız bağırın. Yoksa yaramaz. Hatta:

http://surfwithberserk.com/img/funny/epic_fails/30.jpg
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
oyun çok kötü nası düzenli oynıcan ki :/
en son düzelttiler ama ama..
ilk açtım oyunu, champ seçtim oynadım ettim 2. oyuna başka seçtirmiyo, oyunu kapayıp baştan açıyodun

denge desen yok, autoattackların hedefe varısı fln bi garip..
Mesaj tarihi:
Oyuna ilk girdiğin ekran bile fail abuk subuk tipli herolar bu ne lan diyo insan ister istemez. Girdim oynadım biraz klasik moba .. İlgi çekici hiç bi yanı yok .
  • Yeni Oluştur...