Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Yeni MobA oyunu. Closed Beta'ya girdim biraz önce, PvE'nin çok daha önemli hale gelmesinden başka neyi farklı bilmiyorum ama oynayıp öğrenince buradan bildireceğim hemen. http://www.youtube.com/watch?v=_uAtKzvXugc
mardox Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 bi artısını göremedim üzerine combatlar çok yavaş gibi görünüyor. bi de videoyu çok kötü hazırlamışlar.. ingilizceleri olmayan bi grup hazırlıyo galiba, teamwork, multiplayer, online, moba çok açıklayıcı yazılar olmuş :D
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Grafikler Heroes 4'ü anımsattı. Bu saatten sonra en yanlış yatırım bence üstelik dota 2 arifesinde.
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Gerge, Rise of immortals demişin de bu bildiğin LOL olmuş :) Recall button olayı, alan ultileri, grafiği de HON'dan kötü, ikisini birleştirmeye çalışıp birleştirememek gibi bişi olcak sanırsam. 3 oyun yetiyor zaten dendiği gibi, LOL ve HON birbirinden farklılıkları olan oyunlar, hani LOL'de ki yenilikler olmıyacaksa zor tutar gibi geliyor.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Oynadım biraz ben de bugün. Çok sert geldi, yani içerik olarak değilde, kontroller açısından. Karakterin ve kameranın kontrolünü her an kaybedecekmişim gibi geliyor oyunda. Gameplay'e gelirsek, yaramaz. Geçiniz diyorum. Anlatmaya bile üşeniyorum yani, o kadar kötüydü.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Open beta'ya geçmiş. Lol ve Hon'dan aşırı sıkılmışsanız ve Mooobaaaaa diye ölüyorsanız bağırın. Yoksa yaramaz. Hatta: http://surfwithberserk.com/img/funny/epic_fails/30.jpg
LethE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 oyun çok kötü nası düzenli oynıcan ki :/ en son düzelttiler ama ama.. ilk açtım oyunu, champ seçtim oynadım ettim 2. oyuna başka seçtirmiyo, oyunu kapayıp baştan açıyodun denge desen yok, autoattackların hedefe varısı fln bi garip..
kath Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Oyuna ilk girdiğin ekran bile fail abuk subuk tipli herolar bu ne lan diyo insan ister istemez. Girdim oynadım biraz klasik moba .. İlgi çekici hiç bi yanı yok .
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 konuyla alakasız ama şu gerge'nin yolladığı epic fail'i ilk kez görüyorum. 5 dk'dır gülüyorum alkjshf
Öne çıkan mesajlar