Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Galiba o ekran kartını anca rüyada falan görürüm ben. :( Neyse 2 yıl sonra alırım 150 euroya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Ekran karti abarti oldu galiba:D bunun yerine ne onerebilirsiniz?Birde lian li den hangi kasa iyi yani hepsinin cikislari aynida gorunuslerimi farkli sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 3dmax kullanacaksan ve bütce 4500 tl ise ekran kartını 3d ye uygun birşey alman lazım. Sana hep oyun kartları önerilmiş ancak ati nin firepro veya nvidia quadro serisine bakman lazım. İşlemci olarak i2600k tavsiye ederim. Mainboard olarak 1155 serisinin üstünde onboard vga olmayan 16gb ram destekleyen bir model. http://tr.tr3d.com/pc-donanim/ati-firepro-v8800-sifir-hic-acilmamis-kutusunda-satilik-high-end-ekran-karti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Hiç mi oyun oynanmicak makinede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 250TL lik 60 GB vertex 2 alabilirsin. yada raid 0 yapıp fiyatların düşmesini bekleyebilirsin. http://inventus.com.tr/mi_products/ProductList.aspx?DTID=2267 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Chastor said: *SSD: http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-sv100s2d64gz-2,5-64gb-v100-serisi-sata-2.0-cache-ssd-(okuma-250mb--yazma-145mb)/productdetails.aspx?I_ID=51599 okuma-250mb--yazma-145mb.. çöp bu.. vertex 2 den şaşma (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Masaustu bilgisayardan vazgectim 1500 lirayla bateri aldim 2box :D Simdi notebook almak istiyorum 2000-3000 lira arasi guzel notebook ne onerebilirsiniz?Gordugum kadariyla asusla sony iyi notebookta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 asusmu? asdfsdf.abi notebook'u ne için kullanacaksın? hep evdeysen notebook alma.sony veya toshiba al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ne para var ak millette ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Yanimdada tasimam gerekebilir hem oyun hem is icin kullanmayi dusunuyorum.Yani oyun olarak asiri fark edermi notebook masaustune gore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 "roket adam" said: ne para var ak millette ya. 6 yildir ayni bilgisayari kullaniyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 3000 liraya aldığın notebookta istediğin oyunu oynarsın.ama 2000 liraya oyun oynamak için desktop kurup 1000 liraya da iş için bir notebook alıp daha kârlı çıkabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Zaybird said: 3000 liraya aldığın notebookta istediğin oyunu oynarsın.ama 2000 liraya oyun oynamak için desktop kurup 1000 liraya da iş için bir notebook alıp daha kârlı çıkabilirsin. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Zaybird said: 3000 liraya aldığın notebookta istediğin oyunu oynarsın.ama 2000 liraya oyun oynamak için desktop kurup 1000 liraya da iş için bir notebook alıp daha kârlı çıkabilirsin. Masaustu alirsam harcamasi cok olur:D alinca kalmiyoki oyle yeni ekran karti yok su teknoloji falan derken baya para gidiyor.Aliyim bir notebook kurtuliyim.MSİ in notebooklari nasil sony ve toshibaya gore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 notebook'ta da aynı mantık var.ama sen bilirsin.msi iyidir.ben sony tavsiye ediyorum kullandım 2 sene sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 bence 4000 liraya temizinden bi station kartal çek kıraathane kapısında tavuk pilav satarsın, iyi para var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 4000 lirayı faize yatırsan ayda 40 lira verir. temiz iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 2 yildir 128gb kingston ssd takili masaustu pc'me. Iyi alet. Hizli aciliyor, programlari baslatmak da hizli. Yedekleme icin harici kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 http://www.teknobiyotik.com/notebook-laptop-dizustu/notebook/msi-gt680-intel-core-i7-2630qm-2ghz-16gb-gtx460m-1tb-2x500gb-15-6-gt680-raid.html böyle bir notebook beni ne kadar idare eder?Birde bu performansta önerebilceğiniz daha ucuz bir notebook varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar