karasimsek Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 arkadaşlar bi konuda karar vermem gerekiyor ve ben bir türlü karar veremiyorum yardımcı olabilirseniz süper olucak sanırım. bir kaç üniversite arasından seçim yapmam gerekiyor ama zamanım kısıtlı ve tam bir araştırma yapamadım belki bi fikriniz vardır. üniversiteler: University of Wales Institute Cardiff Galler/Cardiff Roskilde University Danimarka/Roskilde University of Cagliari Italy/Cagliari Radom Academy of Economics Polonya/Radom Stanislaw Staszic School of Public Administration Polonya University of Ljubljana Slovenya Metropolitan University Prague Çek Cumhuriyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Universiteleri bilmem ama danimarka akar. Birde italya seçme bir tanıdık gidip begenmemişti bizim apaçilerin avrupa versiyonu demişti. Danimarka ekonomik açıdan gideri var orda çalışsan falan aynı anda baya yırtarsın kişi başına düşen gelir olarak süper bir ülke. Asıl gidebiliyorsan norveçe git balıkçı ol orda... ok side track olmıcam git sen istedigin yere tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 teşekkür ederim mithat ben de danimarka ve cardiff arasında kaldım açıkcası okul slvenya yı öneriyo ama halk ingilizce açısından bizden kötüymüş danimarka içinde son başvuru günü yarın ondan biraz tutuştum açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Slovenya açısından akademik bir bilgim yok . İtalya halk olarak rahatsız olmuş arkadaş danimarka ekonomik olarak rahat. Slovenya hakkında tek bilgim kızlar teklif ediyormuş mitini onaylıyan 3 arkadaşımın beraber gidip 4 yıldır beni çatlattıkları slovenya hatunları hikayeleri ama bu ne kadar umrunda olur bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Bir bağyaan olduğum için pek ilgimi çekmicek sanırım :) yine de teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Hmm burasi kasiyor, msn ver ordan tavsiyelerimi yapayim istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Bana göre en prestijli üniversitelerin başında prag devlet ünv. geliyor. Ama senin listede yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ewet çek cumhuriyeti olduğunu duyduğumda çok sevinmiştim ama özel üniversiteymiş direk attım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 wales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Ne okuyacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Erasmus mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ewet erasmus uluslararası ilişkiler okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Wales tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 wales universitesi değil ama anlaşması olan wales institute yani ikisi biraz farklı oyüzden tereddütlüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Ne kadar ders çalışacaksın ki Erasmus'ta zaten? Güzel bir yere git bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Abi o zaman hiç okulun kalitesini falan önemseme. Nerede yaşamak istiyorsan orayı seçeceksin. Erasmus konusundaki tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Bende seçtim avusturya'yı gideceğim okul çok kaliteli ama zor. Kasacak biraz. Tek avantajı ing açısından çok iyi olacak tek türk gidicem ve orta avrupa olduğu için gezmek için ulaşım masraflarım minumuma inecek İspanya seçecektim yoksa. Gerçi hala üzülüyorum bi yandan da =) Gandia diye bi bölgeydi. o yüzden şehirlere bak. Üniversite kalitesi 2.planda olsun çünkü erasmus'ta eğitim almıyorsun. Millet kendi sınav notunu yazıp geçiyor. Rahatça avrupayı gezebileceğin, eğlence hayatı iyi olan güzel bir şehir seç. İngilizce'ni de geliştirebileceğin yer olsun. Eeğer amacın ingilizceyse. Bana kalırsa Prag seçerdim. Müthiş bi yer. Hem de okul rahattır. Ama ingilizcemi 5 ayda dehşet yaparım aga diosan Cardiff güzel ama oradan avrupa'yı gezmen çok zor olur böyle bir amacın varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 erasmusmus hangi ulkeyi istiyorsan ona git iste. napcan okulu. yok ben ders caliscam orda da diyorsan gitme zaten erasmusa fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 zaten 2013 te bitiyor program. Millet pompa turizmi için kullandığından adamlar bitiyor programı. Sen hala hangi okul kalitelidir diosun ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ljubljana'yı değerlendir derim. diğer şehirleri görmedim ama ljubljana mükkemmel bir şehir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 tum turkiye gitti erasmusa zaten bi ben kaldim anasini satiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Erasmus ise karı kıza git.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Ayför bile gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 senko said: tum turkiye gitti erasmusa zaten bi ben kaldim anasini satiyim. haha aynen lan, ben de onu düşündm geçen, erasmus yapmanın hiç bi kuulluğu kalmadı ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Ahahahahahahha pompa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 gogo italy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar