Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok kararsızım.

karasimsek

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bi konuda karar vermem gerekiyor ve ben bir türlü karar veremiyorum yardımcı olabilirseniz süper olucak sanırım.
bir kaç üniversite arasından seçim yapmam gerekiyor ama zamanım kısıtlı ve tam bir araştırma yapamadım belki bi fikriniz vardır.

üniversiteler:
University of Wales Institute Cardiff Galler/Cardiff
Roskilde University Danimarka/Roskilde
University of Cagliari Italy/Cagliari
Radom Academy of Economics Polonya/Radom
Stanislaw Staszic School of Public Administration Polonya
University of Ljubljana Slovenya
Metropolitan University Prague Çek Cumhuriyeti
Sosyal ağlarda paylaş

Universiteleri bilmem ama danimarka akar. Birde italya seçme bir tanıdık gidip begenmemişti bizim apaçilerin avrupa versiyonu demişti.

Danimarka ekonomik açıdan gideri var orda çalışsan falan aynı anda baya yırtarsın kişi başına düşen gelir olarak süper bir ülke. Asıl gidebiliyorsan norveçe git balıkçı ol orda... ok side track olmıcam git sen istedigin yere tabii
Sosyal ağlarda paylaş

Slovenya açısından akademik bir bilgim yok . İtalya halk olarak rahatsız olmuş arkadaş danimarka ekonomik olarak rahat. Slovenya hakkında tek bilgim kızlar teklif ediyormuş mitini onaylıyan 3 arkadaşımın beraber gidip 4 yıldır beni çatlattıkları slovenya hatunları hikayeleri ama bu ne kadar umrunda olur bilemicem.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi o zaman hiç okulun kalitesini falan önemseme. Nerede yaşamak istiyorsan orayı seçeceksin.

Erasmus konusundaki tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Bende seçtim avusturya'yı gideceğim okul çok kaliteli ama zor. Kasacak biraz. Tek avantajı ing açısından çok iyi olacak tek türk gidicem ve orta avrupa olduğu için gezmek için ulaşım masraflarım minumuma inecek İspanya seçecektim yoksa. Gerçi hala üzülüyorum bi yandan da =) Gandia diye bi bölgeydi.

o yüzden şehirlere bak. Üniversite kalitesi 2.planda olsun çünkü erasmus'ta eğitim almıyorsun. Millet kendi sınav notunu yazıp geçiyor.

Rahatça avrupayı gezebileceğin, eğlence hayatı iyi olan güzel bir şehir seç. İngilizce'ni de geliştirebileceğin yer olsun. Eeğer amacın ingilizceyse.

Bana kalırsa Prag seçerdim. Müthiş bi yer. Hem de okul rahattır.
Ama ingilizcemi 5 ayda dehşet yaparım aga diosan Cardiff güzel ama oradan avrupa'yı gezmen çok zor olur böyle bir amacın varsa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...