seraphiel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 yenir ama çok kötü buluyorum sapının tadını. parmak ısırırmış hissi verir bana.
Holy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 dattebayo said: peki beyler bi sorum daha var. mantar suyunu verdi de bıraktıktan bi süre sonra. kapağı kapamıştım fln. ondan mıdır ? suyunu vermemesini nasıl sağlarız ? tuz falan atmamıştım ben. mantarlar orta boy doğranmıştı. yağ yüksek sıcaklıktaydı ama aşırı değil tabi.Suyunu bırakmasını istemiyorsan tavayı iyice kızdırdıktan sonra atacaksın mantarları. Bir de tavaya attıktan sonra hemen haldır huldur karıştırma. Biraz bekle 1 dakika falan, sonra karıştırmaya başla. Bir de tabi çok sıkışık olmasınlar tavada. Birbirlerine yapışık halde bir sürü mantar varsa bu da suyunu bırakmasına sebep olur.
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 anamın mantarlarla ilgili bir lafı vardı: "bak evlat... mantarlı bir yemek yapacaksan, ekstra su koymana gerek yok." zen ustası gibi kadınsın be annem
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Mantarın kokusunu baskılamak istiyorsan içine az kimyon at. Sulu cıvık bişi olmasını istemiyorsan az kullan zırt bırt karıştırma. Mantar sapları iyidir atıp heba etme.
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 kültür mantarı at bokunda yetiştiriliyor srsly proof: http://www.youtube.com/watch?v=n99zZ4nbunE
Norak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 mantar bir bütündür ve sapından ayrı düşünülemez
Cons Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 mantar birdir mantardan başka tanrı yoktur
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Cons said: mantar birdir mantardan başka tanrı yoktur şapkalı mantar canavarı :O
Öne çıkan mesajlar