xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 bissuru bissuru yenilikler ben sayacagima link vereyim zaten saymislar ama default desktop interface unity oldu onu soylemeliyim http://www.webupd8.org/2011/04/ubuntu-1104-natty-narwhal-released-see.html http://www.youtube.com/watch?v=MFvk1I-uUXw&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Ya bi garip olmuş , Mac arayüzü gibi . Alışamadım , beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 alışırsın alışırsın :P gnome olayı ilginç oldu, 3. sürümü çok kaynak tüketiyo falan diyolar, anlamlı bi gelişme de yok görsel olarak gördüğüm kadarıyla. işin acayibi belli ki canonical bunu önceden biliyodu, gnomedan vazgeçti. bi de varsayılan gnome desktop buglarından bıkmıştım acaba bu nasıldır merak ediyorum. :) hatta bu unity'nin eski hali (netbooklarda olan) da bugsız değildi hani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Mr_Hand said: alışırsın alışırsın :P gnome olayı ilginç oldu, 3. sürümü çok kaynak tüketiyo falan diyolar, anlamlı bi gelişme de yok görsel olarak gördüğüm kadarıyla. işin acayibi belli ki canonical bunu önceden biliyodu, gnomedan vazgeçti. bi de varsayılan gnome desktop buglarından bıkmıştım acaba bu nasıldır merak ediyorum. :) hatta bu unity'nin eski hali (netbooklarda olan) da bugsız değildi hani... gnome'dan vazgeçmemişki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 vazgeçti. bu çok benzer görünse de artık resmi adı "gnome desktop environment" değil, unity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 gnomeun desktop intercafeini kullanmiyor ama gnome kullaniyor yine, sonucta adamlar sifirdan desktop environment yapmadi. gnome arabirimi ile farkli bir desktop interface yaptilar. mesela su an acik sessionlarda gnome-session acik olarak gozukuyor unity kullandigim halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Macosx cakmasi bildigin. Cok bug yok ama lightweight de degil kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Öyle olmuş. KDE, Wmii ve Openbox varken zaten başkasına gerek yok bence Linux için. Openbox kullanın hatta, özgürlüğün tadını çıkarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 delikanli adamin iletisim sistemi. gentoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 http://bucharest-hotels-guide.ro/Bucharest/BucharestPhoto/TriumphalArchBucharest.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 sdf tek seven ben miyim? en sevdiğim ubuntu sürümü oldu bu. unityi çok beğendim, kullanması çok keyifli. compiz yerine gelen mutter de gayet iyi. rythmboxun yerine gelen bansheeyi sade, hızlı ve kullanışlı. yerli yabancı kaynaklara bakıyorum herkes çok şikayet etmiş, kurulumdan bu yana hala kullanıyorum en ufak buga raslamadım. şikayetlerin çoğu dil olarak tr seçilmesinden ve nvidia açık kaynaklı sürücülerinin unityi çalıştıramamasından kaynaklanıyor. OS lerde tr hiçbir zaman tercih ettiğim dil olmadı bu yüzden de bundan kaynaklı bir sorunla karşılaşmadım. tabii bi ciddi bir sorun olmadığı anlamına gelmez. bu sorun bayadır var ve bir türlü çözüm bulunamadı(çözümü var da, kod ile niye uğraşalım?). ekran kartım ati, açık kaynak sürücüler gayet iyi iş çıkarıyor baya yol katetmiş. unity ile kardeş kardeş çalışıyorlar :) kısacası bana arch&gnome3 birlikteliğini bıraktıracak kadar kullanışlı bir sürüm olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Ubuntu ama. Ubuntu yani. Aşırı metode olmuş bir sistem, bağımlılıklar rezil, 6 ayda bir distro update var... bir sürü sorun var. Arch is the Way! İstediğin Ubuntu'nun programlarsa orada da yüklersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 gentoo kur bak hiz nedir ögren. gerci newbie icin kurulum en az 3 hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Sanki Stage1'den kuruyorsunuz Gentoo'yu da hızdan bahsediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 eskiden arch wikide bile gezmek benim için zevkti, eğlenceliydi. şimdiyse zamanım yok bu tür işlere. hemen işime bakıp çıkıyorum. arch cidden kullandığım en hızlı, güncel, kararlı distro. pacman ise çok güçlü bir paket yöneticisi, apt den hızlı ve paketleri bağımlılıkalrıyla birlikte kaldırma olayı çok güzel. her şey iyi güzel de bir o kadar da zaman istiyor. zaten söylediğim gibi ubuntunun beğendiğim yanı kullanışlılığı. gentoo da denedim, sadece flaglar için günlerimi harcadım. son halinde arch ile arasında kayda değer bir hız farkı yoktu. herkesin kişisel tercihi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Slint said: Sanki Stage1'den kuruyorsunuz Gentoo'yu da hızdan bahsediyorsun. yes stage1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 4-5 yıldır sürekli olmasa da ara ara her zaman Ubuntu'yu kullanmışımdır ama bu ne ya , alışamadım gitti. Hangi dağıtımı kullanayım ? Çok noob olmasam da , Linux master değilim , çok sorunlu bir sürüm olmasın , A - Z 'ye tek tek driver , config falan uğraşmıyayım. Görseli de light , kullanışlı ve eli ayağı biraz düzgün olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 hahah sanki gelin alıyor kendine asdfzxcv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Abi kıyamet kadar distrub. var , saatlerce her birini denemiyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 başlangıç olarak ubuntu ya da fedora ile başla derim ama zaten zaman içerisinde seni saracaktır orasını burasını kurcuklamaya başlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Çok noob değilsen Arch dene. Kolay aslında kendisi. Ubuntu türevi dağıtımlar arasında benim favorim Mandriva. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Gaza geldim antivirus'tur odur budur derken, dayanamadım, şimdi ubuntu kuruyorum. Haydi hayırlısı. Bundan sonra galiba program kullanmadıkça nete ubuntu'dan giricem. Yaşasın güvenliğin gözüne vurmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Demin windows durup dururken kilitlenince panik olup ubuntuya geçtim hemen, direk yükseltme falan dedi. yükselt deseydim herşeyi o mu halledecekti yoksa yine benim ayarlamam gereken şeyler olacak mıydı? (BIOS vari ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ooooooooooooof ubuntu yükledim hiç fena değil, terminale alışmam gerek gerçi ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Deathblade said: Gaza geldim antivirus'tur odur budur derken, dayanamadım, şimdi ubuntu kuruyorum. Haydi hayırlısı. Bundan sonra galiba program kullanmadıkça nete ubuntu'dan giricem. Yaşasın güvenliğin gözüne vurmak. ubuntuda da güvenlik açıkları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar