tinu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 şaraplı ördek var mı yok sen ördeği getir ben şarabı dökerim rahat ol.. akdjakljdakd koltuktan düşüyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 ahahaha hala en başarılı ilk kız bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 onun erkek arkadaşı da bombaydı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 valla kurgu felansa bile önemi yok , uzun zamandır bu kadar gülmemiştim helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 devam ediyo dedi bitti yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 olm nasi devam etme lan bu 4dakka reklam seyrettirdirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 abv yeni reklam sisteminin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Abi hep böyle oldu.Öyle bir geçer zaman ki izliyodum dizi 4dklık reklam verdi dizi hiç başlamadı bi 4 dakika daha reklam verdi, başladı bu 2. 4dakikadan sonra o çocuk doğacak dedi( reklamdan önce de demişti) sonra bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 yıldıztv de EuroD var orda yayınlanmıyor kaçırdık. Başka bi alternatif bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 http://www.tvarsivi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 http://tvarsivi.com/player.php?y=11&z=2011-05-03%2023:23:00 ilk çiftin tamamı da yayınlanmış tv de yeni gördüm. o kızan eleman falanın falan olay sonrası yukarıya çıkma anı vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 çok başarılı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 ben çok merak ettim o sondaki kız inandı mı sonunda acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 aynen, hiç inanası gelmedi, bi de zarf içinde çek gönderilince, halbuki çıkarsalar yukarı da daaaa deseler daha iyi oluyodu. :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 seyretmeyenler için şu an kanald tekrar veriyor şimdi başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=r80lqSKmkUs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 kızın kolyesi hristiyan amlemını işaret ediyor.acaba hristiyanmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 abi o kaşlar ne ya bide bunla cafeye gitmiş sdfs yalnız onu bırak kız istemem yan cebime koy yapıyordu. fakat sonunda para için yaptıgını ögrenince kötü oldu ahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 adam talimatları nasıl alıyor onu anlamadım, kulağında kulaklık falan mı var gözükmeyecek şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Red said: abi o kaşlar ne ya kaşlar beni bitirdi http://us.123rf.com/400wm/400/400/creatista/creatista0805/creatista080500035/3003659-close-up-of-a-man-in-front-of-red-curtains-making-a-funny-face.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 yalnız kapalı mekanda birileri bişiler tüttürüyo orda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 kapalı mekanda sigara yasagı kalkalı çok oldu ahha içilmeyen yer kalmadı.işte hastane devlet dairesi hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 bir cisim yaklaşıyor hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 yeni mi basladi cok sey kacirdim mi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar