kezzap Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Evet neden diger toplumlar Turkleri sevmezler? Bizleri kıskanırlarmı ? Bizleri kucumserlermi? Bizler musluman toplumuz diyemi? Bizler gucluyuz diyemi? yoksa somurge gucleri denize doktugumuz icinmi? yoksa onlarin gozunde fakir bir toplum olarak gozuktugumuzden mi ? Ben anlamiyorum bunu devamli avrupa birliginde Turkler ve Turkiye aleyhinde yapılanma birlesme ve bazi Anti-Turk orgutlere karsi destek verme gibi faaliyetleri politika olarak benimsiyorlar , halklarina yalnıs bilgiler verip bizleri soykırım yapmakla sucluyorlar.Daha bunun gibi bir cok ornek verebilirim. Ama ben yinede sunu bilirim ki Turkun Turkten baska dostu yoktur! Ileride Turkiye bir savasa girse eminimki hicbir avrupa ulkesi uye olmamiza ragmen bize destekte bulunmaz, ulkemizi bolusmek icin ilk firsati kollarlar ne bileyim bu turden seyler işte. Hem korkup hemde kotuledikleri bir ulusa karsi nasil oluyorda boyle iki yuzlu davranip bugun Ataturk'u gelmis gecmis en iyi siyasetci0, dusunur vb.. sifatlari layik gorurken ertesi gun Paris meydanina anit dikiyorlar ben anlamiyorum. Yorumlarinizi beklerim.Belki sizlerde iyi birseyler biliyorsunuzdur. ps:yazilardaki hatalar icin ozur diliyorum okuyamadim tam olarak..[hline]Server is Server,Game is not game,People are not people And Everything changed....
Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 türklerin politika anlayışları, diplomatik zekaları 0 dır. (bazı önderler dışında) bu yüzden sevilmeyiz. bütün dünya savaşa asker gönderir, biz savaşa hayır diyip kıçımızın üstünde otururuz. çok prensipliyiz ya. insanlar ölmesin deriz, ama sonra başkaları zengin olup biz fakir kalınca "hani bana hani bana" deriz. çok zeki olduğumuzdan dolayı yani. ah anam ah.
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 ikili oynarız stratejik ortağa yürü be koçum diyip öbür yandan katılmak istediğimiz topluluğa aa kaka çocuk bak neler yapıcak izin vermem ben ona deriz, iki taraftan da menfaat sağlamaya çalışırız, elimizde patlar 26 yı beğenmezken 1 i almak için arkamızı yırtarız[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 bi de osmanli devrinde "devsirme" diye zorla gayrimuslim cocuklari analarinin kucagindan alip askeri okulda yetistiririz, analari bi daha goremez cocugu.[hline]www.mizzah.com
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 istanbul u aldık o da var :)[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Türkleri sevenlerde vardır elbet. Mesela Tibetliler türk deyince ziyafet çektiriyomuş.bi belgeselde izlemiştim.[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Yuzyıllarca dünyanın bir kısmına hükmederek korku salarsan tabiki onların torumları da senden acısını çıkarır. İlerde Amerikanın çok mu sevileceğini sanıyorsunuz. Kimki dünyayı yönetirse o sevilmez bu kadar basit.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 abso+1[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 İnsanlar tabii ki yüzyıllar boyunca barbar olarak nitelendirdikleri insanları sewmeye nedense zorlanıyorlar!:-?[hline]Blood never ends without the power of wisdom
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 O sıçan tohumları birbirlerini bile sevmezler ama nasıl olduysa sonunda birlik beraberlik elde ettiler bizi savmezler çünkü 1-müslümanızı 2-zamanında avrupanın anasını bellemişiz ha zulum yapmışmıyız hayır kendi kültürümüz yaymışmıyız hayı ama kendi kültürümüzü yaysaydık bu gün daha farklı olurdu3-hepsi ayrı cins.Hem sevmezlerse sevmesinler zaten bende pek hoşlamıyorum onlardan.Barbar peh bunlar ya tarih görmüyor yada işlerine geleni işliyorlar hem o küçük .. neysse kimse sevmeye zorlamıyor tobe tobe [Bu mesaj TheSilver tarafından 06 May 2003 20:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Abi adamlar napsınlar yaw kaç yüzyıl boyunca adamları ayaklarımızın altında ezmişiz tabii ki bize karşı iyi düşünmelerini bekleyemeyiz.Sana yüzyıllarca hükmeden onun korkusuyla yaşadığın bir millet hakkında sen ne düşünürsün[hline]Blood never ends without the power of wisdom
general83 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 abi sen çok oturduk buralarda kalkın göç eyleyelim diyip adamların koskoca imparatorluğunu yıkar, papayı ayağına köpek yaparsan adamlar seni sevmez tabi :P[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 neden sevmiyorlar ? çünkü çok çektirdik zamanında dünyaya ondan[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 insanlar sadece türklere mi düşman? tüm dünya birbirine düşman olmuş yüzyıllar boyunca.. sadece türk tarihini okuyarak neden bize saldırdıklarını anlamak zor olur. hayatta hiçbir ülke arasında dostluk yoktur, çıkarlar vardır.[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?"
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Cunku Anadolu'dan goc edip kacak isci olarak almanya, avusturya, hede hodo gibi ulkelere giden turklerin cizdigi imaj cok kotu... Bu insanlarin en basit egitimi bile almamis insanlar oldugundan, kulturel, ahlaksal ve gorgu kurallari acisindan avrupalilarin tam tersi bir cizgi cekerler. Dolayisyla bu insanlari goren avrupalilar, kafalarinda belirli bir turk insani motifi cizer. Bu motif tabiiki pek sewilesi bi motif degildir. Zira biri gelipde benim ulkemin mina koysa bende o adami sewmem.[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 eu2'de yapay zekanın yönettiği osmanlı'nın 1500'lerde yokolmasının temelini inceleyince bile herkesin düşman olduğunu görüyorum. :) unity100 haricindeki (romenleri kazıkla, ispanyolları cadı avcılığıyla mı anıyor dünya?) mesajlara kısmen katılıyorum. çok güçlüydük, çok zayıfız, aşırı uçlardakiler benimsenmez..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
kezzap Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Ben 2 sene Hollanda'da yasadim daha sonra geldim geri ve orada Turklerin yani Turk gencliginin cizdigi imaj aynen su sekil: 1, Abaza :)) 2,Kavgaci 3,Kabadayi 4,Artist ama hollandali sarisin kizlar turk genclerinden asiri hoslanirlardi euheuh biriside bendim mesela. Avrupada turklerden hem korkuyorlar hemde arkamizdan kuyumuzu kaziyorlar bu hep boyle oldu kıskanclik meseleside var biraz. :=)
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Tabiki bizden korkuyorlar bu yüzden bizim gelişmemizi istemiyorlar eyer gelişip güçlenirsek rahat durmayıp sağı solu istala ediceğimizi düşünüyorlar :) pek haksız sayılmazlar valla biz pek rahat duramayız kıbrısın hepsini alırız nı ahahha :) haksızda sayılmayız.Musulda misak-ı millide gözüküyor yani :lol: hem sonra..... [Bu mesaj TheSilver tarafından 07 May 2003 09:36 tarihinde değiştirilmiştir]
kezzap Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Yok artik zannetmiyorum guclensek dahi toprak almak icin savas yapacagimizi ama kimse kendinden guclu bir devleti gormek istemez hele bu devlet zaten guclu ise hic istemez yani Turkiye gibi :) Onceden olsa tamam derdim Osmanli hafta basi savasa gider cuma orayi feth eder cuma namazi kilar baska yeri feth e gidermis :)[hline]Server is Server,Game is not game,People are not people And Everything changed....
Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 geçmişle herhangi bir alakası yok almanya fransaya naapmıştı 2. dünya savaşında? şimdiki ilişkileri ne? herşey paradır kardeşim, eskiden korkmuşlar korkmamışlar; farketmez. türkiye ezik bir ülke ondan sevmiyorlar eziğiz işte bu kadar dahası yok.
Eeht Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Sevmeyende var fakat daha çok güçlenmemizi istemiyorlar Türk-Türkiye tarihinde örnekleri var.
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 jeda bilmemene sen ezik olabilirsin ona birşeydemem ama Ulusunu bu işe karıştırma ne eziği ya ne saçmalıyorsun [Bu mesaj TheSilver tarafından 07 May 2003 22:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Eeht Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 said: Jadelith, 07 May 2003 16:27 tarihinde demiş ki: geçmişle herhangi bir alakası yok almanya fransaya naapmıştı 2. dünya savaşında? şimdiki ilişkileri ne? herşey paradır kardeşim, eskiden korkmuşlar korkmamışlar; farketmez. türkiye ezik bir ülke ondan sevmiyorlar eziğiz işte bu kadar dahası yok. Sen hangi cüretle böyle bir yazı yazarsın senin vatan severliğinden Atatürkçülüğünden şüphe duyarım. O ezik dediklerin 7000 yıl dünyanın her tarafında boy göstermiş savaşlarda yenmediği bir toplum kalmamış bir toplum. özgürlüğü,vatanı için herşeyi göze alabilecek insanlar. utan ulan utan senin gibi asalak insanlar kurtuluş savaşında cepheden kaçarken bir vatanın geleceği gençleri öldü sende hiç utanma yokmu hiç saygı yokmu bu gün bu toprak için ölenler bu gün böyle bir yazının yazılacağını bilselerdi ölmezlerdi. Lanet olsun senin gibi insanlara lanet olsun sana!. Bu gün bir savaş çıksa ilk senin gibi kaçar sonrada kalkar bilmişlik taslar. [Bu mesaj Eeht tarafından 07 May 2003 21:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Eeht Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 said: Jadelith, 07 May 2003 16:27 tarihinde demiş ki: geçmişle herhangi bir alakası yok almanya fransaya naapmıştı 2. dünya savaşında? şimdiki ilişkileri ne? herşey paradır kardeşim, eskiden korkmuşlar korkmamışlar; farketmez. türkiye ezik bir ülke ondan sevmiyorlar eziğiz işte bu kadar dahası yok. hitler fransaya ne yapmışmış hitlerin okuduğu 3 kitap var biri Türk tarihi hitler Edirnenin 25 km açığından döndü gitti bütün dünyaya meydan okudu ama bize saldıramadı Türklere karşı tırstı. Ayıdan post gavurdan dost olmaz bunu anlayın bu gün kimle ittifak kursak yarın bizi satarlar bir her zaman kendimize yettik bundan sonrada yeteriz.! [Bu mesaj Eeht tarafından 07 May 2003 22:06 tarihinde değiştirilmiştir]
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Eath ı alkışlıyoruz evet şapata şapa şapa şapa
Öne çıkan mesajlar