DamienThorne Mesaj tarihi: Ekim 3, 2002 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2002 Bana Tikla[hline]My Eyelids Sink Into The Blackened Canvas Where The Dreams Are Painted
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bu oyunu oynuyordumda baya güzelmiş :D buyrun deneyin derim bişi kaybetmezsiniz Runescape[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 güzele benziyor ben de üye oldum:) edit: yannış smiley kullanımı şeysi [signature][hline]izinsiz gösteri MSN:[email protected] [Bu mesaj Heffer tarafından 12 Eylül 2004 15:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bi türlü girebilmiş değilim error veriyo sürekli birde aşağıdaki şeyleri işlemler uygula diyo ama aşağıdaki şeylerde diğer explorerları kapat vs. gibi şeyler. bi işe yaramadı varmı bu sorunu yaşayan?[signature][hline]bilek ays
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bendede aynı sorunu verdi yazanları denedimde bir tek try clearing your web-browsers cache from tools - internet options diyeni anlamadım birde java ile ilgili bir uyuşmazlıksa nasıl halledebiliriz onu?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bende 1.5 senedir error veriyo bi halledemedim java ile nasıl öyle güzel oyun yapmışlar hayret birde[signature][hline]hö?
Öne çıkan mesajlar