reyou Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 html, css, javascript icin hangi texttool kullaniyorsunuz? visual studio aslinda cok iyi ama sayfa buyudugu zaman acaip yavasliyo html editlerken fln, notepad++ kullaniyorum ben simdilik isimi goruyo, ama bundada full intellisense destegi yok, bide text-formatting yok.
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Notepad++ iyi hoş da kod içinde gezinme olayı falan yok ya, bitiriyo adamı. Onun dışında Dreamweaver akar
Tesbih Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 vim derim başka birşey demem. kaç yıllık editor ama taş gibi maşallah. pluginlerle uçuyor
nameless Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 webmatrix kullanıyorum ben de artık. her işimi görüyor.
reyou Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 nameless said: webmatrix kullanıyorum ben de artık. her işimi görüyor. ya az once kurdum, hizli fakat javascript intellisense destegi yok, html formatting yok visual studio ile actigin bir siteyi acarsan ayni portta ise cakisma yapiyo, ne bilim birazdaha denicem ama notepad++ daha ii bu hali ile
reyou Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Kojiroh said: Notepad++ iyi hoş da kod içinde gezinme olayı falan yok ya, bitiriyo adamı. Onun dışında Dreamweaver akar kod icinde gezinme derken, nasi oluyo ki o?
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ufak tefek html css işleri için notepad++ iyi de bi yerden sonra yetmediğinde netbeans akıyor.
uk Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 netbeans kod tamamlama ve bir çok dile desteğinin yanına bir de kullanım kolaylığı olunca tadından yenmez oluyor web için özel bundle ve ya tüm bundle olarak indir ve kur php java python c hepsi var zaten
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesela bi metod1() adında bi metodun içinde metod2()'yi çağırıyosun. Visual Studio'da o metod2() yazısının üstüne kareti getirip F12'ye bastığında o metodun tanımına gidiyo. Kod içinde gezinmekten bahsettiğim o. Aynı olay DW'de Ctrl+J ile mi oluyodu neydi
reyou Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 hmm anladim, declaration olayi :)
Öne çıkan mesajlar