Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2003 bir diğer başlıkta belirttiğim nedenden turnuvadan ayrılmak durumundayım, maalesef xes'ten haber alamadım özel mesaj attığım halde..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 isterseniz Deep Blue getirin, yine affetmem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 ceday yaptigimiz macta elimden zor kactiydin , bu sefer asil ben affetmicem :P ( ne pis yenildiydim o macta bu arada eheh )[hline]Black Wind always follows Where my black horse rides. Fire's in my soul Steel is on my side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 hade canım sen de, zor kurtulmuşmuş :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 Yok finallerden sonra oynayabiliyomuşum, salı günü bitiyo finaller tamam[hline]I do dream of escaping... [Bu mesaj Volfied tarafından 14 Ocak 2003 18:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 ewt acele rakip arıyorm. *!yenesim tuttu yine..:)*[hline]S|-| E |< i L ¯|¯ E / M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 Bi dakka aslında, haftaya cumaya vakit varsa, tamma ben çıkmıyorum millet salı günü biticek sınavlar hala turnuvadayım, shekil senle haftaya oynııcaz[hline]I do dream of escaping... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 ok. dört gözle bekliom ;)[hline]S|-| E |< i L ¯|¯ E / M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2003 up[hline]My brain sailing on darkness. Trying to find the solution.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2003 hadi bitirin ilkdonem maclarini da , ilerleyelim biraz.[hline]Black Wind always follows Where my black horse rides. Fire's in my soul Steel is on my side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 hadi hocam oynayın da ilerleyelim[hline]My brain sailing on darkness. Trying to find the solution.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 ehu kendimi kuyrukta hissetim bir an :-p xes'in haberi yokmuş turnuvada olduğundan, yine de söyledim, cevap bekliyorum. bu arada benim hattım kesilirse kalır ama, her şekilde diskalifiye olacağım. beni turnuvadan alabilirsiniz o nedenle..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 ben girebilir miyim senin yerine sam ?[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 ben çekildiğimi yazdım zaten daha önce, prawler'a sorman gerek katılma işini ne de olsa organizatör o.. ;)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Uçan Sam nedne çekildin, çesmastırımı pataklıyon :P[hline]I do dream of escaping... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 hattım kesilecek dedim ya, nasılsa bu maçı yaparım ancak sonra devam edemem yine. baştan çekileyim bari nasılsa xes de hazırlıklı değil..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 tamam jankis gir :)[hline]My brain sailing on darkness. Trying to find the solution.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 yer varsa ben de girebilir miyim? (xes'in yerine)[hline]Web Sayfam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 xes? ona sor bence sorun yok[hline]My brain sailing on darkness. Trying to find the solution.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 said: Sam, 18 Ocak 2003 19:08 tarihinde demiş ki: ehu kendimi kuyrukta hissetim bir an :-p xes'in haberi yokmuş turnuvada olduğundan, yine de söyledim, cevap bekliyorum. bu arada benim hattım kesilirse kalır ama, her şekilde diskalifiye olacağım. beni turnuvadan alabilirsiniz o nedenle..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! bu nedenle dedim....[hline]Web Sayfam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 hadi oynayalım fıkır fıkırım ben yerimde duramıom rakibim kim kelebek gibi uçarım arı gibi sokarım ona göre ..[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2003 kimin yerine girdiysne onun rakibi[hline]My brain sailing on darkness. Trying to find the solution.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ocak 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2003 bana mı dedin? yani aldıysanız turnuvaya ben de rakibime ulaşıyım .. haberim yok yani :)[hline]Web Sayfam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Karakedi - Nerf karşılaşması Kedi'nin benimle satranç oynarken bir yandan da code php pepelek hede hödö ile uğraşmayı da başarabileceği yanılgısı sayesinde tarafımın kılpayı başarısıyla sonuçlanmıştır. Rövanşı gerçek bir maç olarak yaptığımızda sonucu yazıp uplarım bu topici uzun vadede. Turnuva devam edebilir yani artık gecikmeli de olsa =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 nefr abi sayiim mi yani senin sonucunu[hline]My brain sailing on darkness. Trying to find the solution.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar