Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satranç Turnuvası Gruplar vs..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bir diğer başlıkta belirttiğim nedenden turnuvadan ayrılmak durumundayım, maalesef xes'ten haber alamadım özel mesaj attığım halde..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!!
Police: That's a minigun!!!
Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Mesaj tarihi:
ceday yaptigimiz macta elimden zor kactiydin , bu sefer asil ben affetmicem :P

( ne pis yenildiydim o macta bu arada eheh )[hline]Black Wind always follows
Where my black horse rides.
Fire's in my soul
Steel is on my side!

Mesaj tarihi:
Yok finallerden sonra oynayabiliyomuşum, salı günü bitiyo finaller tamam[hline]I do dream of escaping...

[Bu mesaj Volfied tarafından 14 Ocak 2003 18:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bi dakka aslında, haftaya cumaya vakit varsa, tamma ben çıkmıyorum millet
salı günü biticek sınavlar
hala turnuvadayım, shekil senle haftaya oynııcaz[hline]I do dream of escaping...
Mesaj tarihi:
ehu kendimi kuyrukta hissetim bir an :-p

xes'in haberi yokmuş turnuvada olduğundan, yine de söyledim, cevap bekliyorum. bu arada benim hattım kesilirse kalır ama, her şekilde diskalifiye olacağım. beni turnuvadan alabilirsiniz o nedenle..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Mesaj tarihi:
ben girebilir miyim senin yerine sam ?[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Mesaj tarihi:
ben çekildiğimi yazdım zaten daha önce, prawler'a sorman gerek katılma işini ne de olsa organizatör o.. ;)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Mesaj tarihi:
hattım kesilecek dedim ya, nasılsa bu maçı yaparım ancak sonra devam edemem yine. baştan çekileyim bari nasılsa xes de hazırlıklı değil..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Mesaj tarihi:
said:
Sam, 18 Ocak 2003 19:08 tarihinde demiş ki:
ehu kendimi kuyrukta hissetim bir an :-p

xes'in haberi yokmuş turnuvada olduğundan, yine de söyledim, cevap bekliyorum. bu arada benim hattım kesilirse kalır ama, her şekilde diskalifiye olacağım. beni turnuvadan alabilirsiniz o nedenle..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!

bu nedenle dedim....[hline]Web Sayfam
Mesaj tarihi:
hadi oynayalım
fıkır fıkırım ben yerimde duramıom
rakibim kim

kelebek gibi uçarım arı gibi sokarım
ona göre ..[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Mesaj tarihi:
Karakedi - Nerf karşılaşması Kedi'nin benimle satranç oynarken bir yandan da code php pepelek hede hödö ile uğraşmayı da başarabileceği yanılgısı sayesinde tarafımın kılpayı başarısıyla sonuçlanmıştır. Rövanşı gerçek bir maç olarak yaptığımızda sonucu yazıp uplarım bu topici uzun vadede.
Turnuva devam edebilir yani artık gecikmeli de olsa =]
  • Yeni Oluştur...