Prawler Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Grup A -------- Angelfire BombaciMulayim Ceday Raid3r Fizban Grup B -------- Jacabo Karakedi Strecher Tunca Nerf Grup C -------- Xes Volfied Sam Fedaykin Shekilchocuq Grup D ------- Disappear Ears Leader Prawler Wanderer1985 13 Ocak 2002 ye kadar oynanması gereken maçlar: BombaciMulayim-Fizban Raider-Ceday Jacabo-Tunca Karakedi-Nefr Xes-Sam Volfied-Shekilchochuq Disappear-Prawler wanderer1985-Leader Bu maçlarda adını ilk yazdıklarım beyaz diğer rakipleri siyah. Demon of Hell üzgünüm en son sen yazmışsın ama biri çıkarsa direk sen gireceksin.. Maç süresi 20 dk dır.. İnternette istediğiniz yerdne oynayabilirsiniz. Yahoo zone vs.. 2 kişi anlaşıp uygun zamanda oynayabilirsiniz.. Başarılar.. [Bu mesaj Prawler tarafından 09 Ocak 2003 17:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 jacabo icqya gel istersen ordan konuşalım 154499267[hline]Vern "Krakilin" Clemente Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Adama bak yaa, hem adımı "nerf" yazıp hem de Kedi'yle eşleştirmiş beni, direk ban abi bunun sonu =P Kedi ben paso müsaitim iş saatleri içerisinde, ne vakit müsait olursan pm at. Iş saatleri sana uymaz ise önceden belirlememiz gerekiyor maalesef. =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 raider özelden ulaş bana..bi zaman belirleyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 yettım tunca bızım gurup zorlu lol ::)[hline] Yinede zagalamasada bizi aslında bizi zagalasada , zagalamasada bizi zagalasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 jankis yokmu praw turnuvada?[hline]Black Wind always follows Where my black horse rides. Fire's in my soul Steel is on my side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 said: jacabo, 09 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki: yettım tunca bızım gurup zorlu lol ::)[hline] Yinede zagalamasada bizi aslında bizi zagalasada , zagalamasada bizi zagalasada yok yaw ne zorlusu ben acemiyim =)[hline]Vern "Krakilin" Clemente Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 praw yıldırım hızıyla düzenledin be turnuvayı, antrenman yapamadık valla bir taraftan ut2003 turnuvasına hazırlanıyordum.. :-p peki nerede oynanıyor, hakem var mıdır, varsa kimdir, sabit midir oynama vakti? sıra süresi felan var mı, varsa kaç?[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 said: wanderer1985, 09 Ocak 2003 18:08 tarihinde demiş ki: jankis yokmu praw turnuvada?[hline]Black Wind always follows Where my black horse rides. Fire's in my soul Steel is on my side! bu haftasonu yapılacak maçlara katılamayacağımı belirtmiştim haftaya 10 sınawım war çünkü üzgünüm ama haftaiçi maç yapılmayacaksa hala katılabilirim ? sanırım geç ama artık ..[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 ben wandererla bi maçımı yapacağım arkadaşlar bu ilk turnuva yani o kadar abartmaya gerek yok ikincisi hakemli olur falan 20 dakka dedik ama o kadar önemli değil buna test turnuvası diyelim biz sonuçları pm den belirtirseniz sevinirim.[hline]My brain sailing on darkness. Trying to find the solution.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 shekilcocuq 27300117 icq dan ulaş[hline]I do dream of escaping... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 yani aynı grupta olan iki kişi bana bildirmek şartıyla anlaşıp maç yapabilir ama 2 nci turnuvamızda olmayacak bööle şeyler tabi..[hline]My brain sailing on darkness. Trying to find the solution.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 ikincisinde ibm'i sponsor edin bari praw, kazanana deep blue falan versinler.. :-p iyi güzel de şimdi bir maçın sonunda iki kişi de "ben kazandım" derse ne olacak? başkasına güvenmediğimden değil de meraktan soruyorum.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Sam, çok basit, o ikisinin maçı geçersiz sayılıcak, ve büyük ihtimal ya bir daha yaparlar ya da direk elenirler. Eğer güvenmiyorsanız birbirinize ss alın koyun buraya[hline]I do dream of escaping... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 baktım ben wandererle maç yapçaktım 6 ncı hamlede mat oldum Beynim kaymış meğersem antreamn yapıyoruz sadece[hline]My brain sailing on darkness. Trying to find the solution.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 20 dakika ne yahu ? bence hiç sallanmasın bu kural. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 ikinci turnuvaya beni şimdiden yaz 15 dakikalık olsun o siz bu ilkiyle ısının accık :P[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 13 üne kadar az yaf :) benim gelecek hafta cuma hariç paso sınavım var:) raider da görünmüyo hani ortalıkta. haftasonuna kalmasın da:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 pardon anlamadım??!! ben sıra süresi diye yanlış okumuşum, maç süresi nasıl 20 dk ya? 10 hamlede mi bitiyor oyun nasıl yani? biraz açıklayabilir misiniz maç süresi 20 dk olayını?[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 hızlı düşünemeyenler ne yapsın bre ? kardeşim süre koymayın, rakibi yorma taktikleri uygulayacağım belki ? belki kablom var, ezicem karşı tarafı, ehoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2003 heh fizban ben de bir an bütün oyunun bitiş süresi 20 dk sandım, sıra süresi denseymiş ya.. :) o şekilde 20 dk bile çok, masaüstü oynarken 20 dk oynasam döver bütün tanıdığım satranç bilenler. en aşırı durumlarda bile 10'u aşamaz, karşımdaki adam düşünüyor diye beklerken o south park mı seyredecek ne bu be? :-p[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2003 sam abi zaten o dakka tek hamle deil ki, tüm süre. sen fizbanın o yazısından tek hamle oldugu manasını nası cıkardın ki :) süre az dien arklar var, o zaman şöle bişi yapılabilir.. mesela yahooda 15,15..yani her oynadıgınız hamle size 15sn verir. Eger 15 snden daha kısa sürede hamle yaparsanız, eskisine göre süreniz artmıs olur. 20,20 falan da olaiblir. yavas arklaar için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2003 20 dk. iyidir yav, süresiz olunca bombacı gibi arkadaşlar çıkabiliyor, kuduruyor insan sonra rakipten hamle beklerken. ;) Yalnız ben hala prawın taraflı davrandığı kanısındayım, protesto ediyorum; sen efsane bard Kedi ile beni eşleştir, adımı da nerf diye yaz. Baştan kaybettik bi kere =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2003 ehhh ceday eski köye yeni adet gelmiş, ben çekiliyorum o halde turnuvadan. imkansız yani 20 dk'da oyun bitecekse satranç oynamam.. praw eğer ceday'ın dediği gibiyse çıkar beni listeden..[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2003 ben 2,5 yıl önce yahoo da epey bi takılıodum, sonra online multigamelere takılınca bıraktım satrancı. o zamanlar 5,5 falan oynuoduk genelde. baglantı kötü olunca kafadan zaten 5-6 sn gidiyo hamle basına. yalnız ratingleri 2200 civarında iki kişinin macını izlemiştim.. hoşttt diyebildim bi tek.. adamlar 1,1 oynuolardı. 1dakka total süre, +1 sn hamle basına kazanıosun. o kadar hızlı oynanıolardı ki sap gibi kalmıstım ve öle gelişi güzel de degildi baya iyi oynuolardı. bu da yemezmiş gibi bi de yazı yazıp sohbet ediolardı. hatta 2-3 hamle gerisine bile alabiliolardı oyunu, teki istedigi zaman. yaf madem ki istenmiyo o kadar cok bu süre limiti, kaldırılsın o zaman. ya da bir saate falan cıksın oyuncu basına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar