Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC'ciler ve Mac'çiler karşı karşıya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
al işte, macciler farklı olmak isterim der, sonra ik random kişi bir araya gelince aynıdırlar farklıu değildirler der.

dünyanın tadını tuzunu çeşitliliğini göremiyen adam, ne liberal olabilir, ne arts&design'dan anlar
Mesaj tarihi:
pc vs mac kullanım istatistiği değil burada olay, adamlar resmen psikolojik, sosyolojik bir araştırma yapmışlar. ve mac tam beklediğim gibi çıkmış ya ahaha.

ben gerçek anlamıyla bir bireyim. farklıyım diğerlerinden. daha sıradışıyım, genelin tersini düşünürüm modu hakim :D

modern art, indie film ve vejeteryan istatistikleri dikkat çekici bu yönde. kendilerini toplumdan farklı bir yere koyma çabası... bir de ben farklıyım başkalarından ama herhangi 2 kişi birbirine benzerler diyor mac'ciler. pc'ciler ise gayet normal bir şekilde diyor ki 2 random stranger gelse karşıma büyük ihtimalle farklılardır. adamsınız pc'ciler =)

şey ilginç ama ya tv show'larında big bang theory, it crowd, house, dexter vs çıkmamasına şaşırdım açıkçası...

kısacası mac'ciler evet çok farklısınız, farklı takılmaya devam edin diyorum :D
Mesaj tarihi:
Benim oyum PC 'ye onu belirteyim.

Açıkçası ben MAC 'in tam anlamıyla bir pazarlama mucisezi olduğunu düşünüyorum. Ancak çevremde MAC kullanan adamlar var. Bunlar hunharca bir MAC fedaisi halinde savunuyorlar aleti.

Eğer varsa bilmek istiyorum, MAC 'i bu adamların gözünde bu hale getiren nedir. Kullanan varsa MAC anlatsın lütfen.
Mesaj tarihi:
mac kullaniyorum. aksam yemeginde massala dosa yer sarap icerim. en sevdigim film Gerard Franxou'dan Un jour de France, en sevdigim kitap da Kathrine Intellect'ten Vis a vis: Reservoir'dir..

lol, manyak misiniz? biz de makarna yiyip kola iciyoruz iste
Mesaj tarihi:
geneli dedik olm
is icin kullananlar ayri zaten, object c fln kasanlar

ama bizim okula bakiyorum ne kadar aykiri tip varsa, ne kadar marjinal gozukmeye calisan varsa mac var.

mac bende kullandim bi ara da, oyle aman aman bi farkini goremedim pcden. dizayn programlari bi tek mace ozel cikiyor sanirsam.

onun disinda ha pc ha mac.
Mesaj tarihi:
@senko, olay ne kullandigin degil, kendini ne olarak tanimladigin. mac kullanmak ile kendini mac olarak tanimlamak ayni degildir. kendini kullandigi cihazla tanimlayan adamdan her turlu lamerligi beklersin ki.

pc olarak tanimlayandan da ayni sekilde..
Mesaj tarihi:
3 yıl önce Mac'ler kitlenmiyor, mavi ekran vermiyor, süfer hızlı bık bık bık yapan arkadaşımın evindeyken, ilk kez adam ( pahalı bir alet her zaman göremiyorsunuz ) gibi şöyle kullanma fırsatım oldu. 3 dk içinde alet direk kilitlendi.

Çıkardığım sonuç ne oldu : Mac'ler kilitlenmiyor, çünkü kullanıcılarının büyük çoğunluğunun bilgisayar kullanma amacı güzel görünüş + internete girmek, bu kadar (birde photoshop). Ama arkada firefox çalışsın, 15 sekme olsun, o sırada autocad'de birşey çizeyim, bu sırada da torrent'ten dosya çekeyim, aynı zamanda da render alayım diye vs vs.. gibi software manyakları geçince bilgisayar başına son derece kitleniyormuş.

İlk 3 dk'da diyorum, daha sonra da bir daha kullanmadım. O arkadaş bir daha birşey demedi. O sıralardada Win7 çıktı, şu anda mac'i olan çoğu arkadaşımda Win7 yüklü.

Bir karşılaştırma varsa o da Win7 vs Ubuntu.

Hadi kavga edelim şimdi.

Edit : Kullanıcılar hakkında birşey yazmayı unutmuşum. Valla doğru olmuş tespit cidden öyle, mac kullanan 2 arkadaşımda dışarıya fötr şapka + gözlük combosunu yapmadan çıkmaz. Birde bana bak 2 gündür pantolonun düğmesi kopuk, kemeri sıkıp geziyorum.

Mesaj tarihi:
valla macim de var
pc'mde.
Pc yi daha çok kullanıorm, mac eskidi zaten.
Gider yeni mac alır mıyım -- hayır
eski macimden memnumuyum -- evet
apple'ı seviyor muyum -- hayır
macbook güzel bi alet mi -- meter 3 senedir tık demedi mikemmel olm.
  • Yeni Oluştur...