ZamestianHan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Merkez kanalında ana avrat küfür ettiğimi yazmışsın. Ben de o konuşmaların logu var. Senin sahtekarlığını ve yalancılığını hemen ispat edebilirim. Ama önce sana "özür dilerim. yalan söyledim" demen için fırsat tanıyorum. Ya da küfür ettiğimi ispat etmek zorundasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlexly Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Bi yalak dan su iç gel ateşin sönsün, olmadı dersin buz veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlexly Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Bu arada sana hiç bir haltı ispat etmek zorunda değilim, sen ne hakimsin ne de asayiş müdürüsün. Otur oturduğun yerde oyununu oyna zevzeklikte yapma. Ne bok yersende ye istediğin kanalda git söv , tırmala, sabah sabah sayı ile veriyolar ulen sizi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 http://assets.diylol.com/hfs/bd2/477/c5a/resized/insanity-wolf-meme-generator-climb-the-highest-mountain-of-bodies-ae11ed.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 INCOMING BAN HAMMER!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Jarlexly said: Bi yalak dan su iç gel ateşin sönsün, olmadı dersin buz veririz. abi bu nası bi üslup ? yanıt vermeden edemedim. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlexly Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Adamına göre uslup diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 burdan bakınca adam olmıyan sensin gibi gözüküyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlexly Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Baktığın açının zemestianın neresinden olduğuna göre değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 kavga var dediler geldim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Kisisel sorunlari ozel mesajla cozmeye calisin arkadaslar. Ayrica forum genele acik bir alan ve kullanilan usluba dikkat edilmesi gerekiyor. Yalaktan su ic gel gibi ithamlar pek hos degil. Konuyu kilitliyorum. Ilk uyari oldugundan suan ceza verilmeyecek daha dikkatli olmaya calisin. Tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar