Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 YGS’de şifre iddiaları henüz netlik kazanmamışken, ÖSYM yaptığı açıklamayla bir skandalı daha kabul etti: 8 ildeki cezaevlerinde yapılan Fen Bilimleri sınavı, hatalı kitapçık nedeniyle iptal edildi. http://www.ntvmsnbc.com/id/25207009/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 tatmin oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 ahaha artık gülüyorum ya eskiden sinirleniyordum, acaba taktikleri bu mu, "ulan fena sıçtık bari iyice sıçalım saçmalayalım , millet gülerken felan unutur belki" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 bundan sonra anca tuy dikebilirler pardon onuda yaptilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 erucalavera said: tatmin oldum. ahahdskjcx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 erucalavera said: tatmin oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 baskı hatası, ösymin sehven suçu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Titreyerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 35 senedir baskı hatası yapmayan matbaaya şimdiki ve önceki sınavın suçunu atmaya zemin gibi. hani algoritmayı sanki matbaa yapıyormuş gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 OHA RESET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Oo yee beybi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Türkiye'nin geldigi hale bak ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 yeni skandal diyince eski haber sandim. daha da yeniymis bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Viktor said: bundan sonra anca tuy dikebilirler pardon onuda yaptilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 matbaaya yıkalım suçu bari yapacak bişey yok hesabı. ulan bundan da yırtacaklar he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 matbba dır matbaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 bir olayin skandal olabilmesi icin, o olayin ali$ilia gelmemi$, siradan olmayan bir hata ile gun i$igina cikmasi gerekiyor. dolayisiyle skandallik bir durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 eğitim sistemine sormuşlar "sınavların niye eğri" diye "nerem dogru ki" demiş. yaa ööle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 şuda var: Şifre ve hatalı kitapçık skandallarıyla gündeme gelen ÖSYM'de bir skandal daha ortaya çıktı YGS'de 'şifre', ALES'te 'hatalı kitapçık' skandallarıyla gündeme gelen ÖSYM, çalışanlarının 'akrabalık ilişkileri' ile dikkat çekiyor. Kurum çalışanlarından 350 kişi, birbiriyle birinci ya da ikinci dereceden 'akraba'. Bunun yanında, ÖSYM'den emekli olan pek çok kişi METEKSAN'da işe başlamış. http://www.haberayna.com/Akraba-Yerle%C5%9Ftirme-Merkezi_67920.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 http://www.ntvmsnbc.com/id/25207009/ YGS'de en yeni skandal! YGS’de şifre iddiaları henüz netlik kazanmamışken, 8 ildeki cezaevlerinde yapılan Fen Bilimleri sınavı, hatalı kitapçık nedeniyle iptal edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ŞİRKETTE HAHAHAHAHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar