vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 senko said: vampire diaries var ergengen ki buffy'den aldigim tadi aliyorum o diziden sdf eed kaliteli baya. @libos: benim gözümde battlestar galacticanin yeri ayri, mükemmel bi dizi. emeeen sci-fi diyip gecmemek lazim yani.
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 patiler spartacus ile camelot baslıyayım diyorum ama fazla vaktim yok.ne dersiniz?hazır bu sekilde baslıkta varken yararlanalım.
zeper Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 valla camelot daha yeni başladı onu takip etmen şuan için(eğer vaktin yoksa)daha iyi olabilir... ama spartacuste çok iyiydi...onu da öneririm vivavale said: patiler spartacus ile camelot baslıyayım diyorum ama fazla vaktim yok.ne dersiniz?hazır bu sekilde baslıkta varken yararlanalım.
barbu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 rome game of thrones camelot deadwood bunları güzel. fringe ve supernatural da zaman geçirmelik. güzel bölümleri oluyor baya. sıkılmazsın.
liberal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 @vanille: ama sci-fi idi o idi ama sci-fi idi ^.^ camelotu bilmem de vaktin az ise spartacus izle.. alacağım orjinal 1. sezonu elimin altında bulunsun. ayrıca fringe'e başlamıştım, ikinci epsiode'dan sonra kapatıp bi daha da açmadığımı hatırlıyorum. bişeyler leşti onda da ki kapatmışım.
elikanliadam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 carnival, the oz. özellikle the oz. komedi istememişsin ama istersen diye raising hope :) vampire diaries de güzel ama kız şeysi biraz. bir de the oc sevdiysen one tree hill de sevebilirsin
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 vaniLLe said: senko said: vampire diaries var ergengen ki buffy'den aldigim tadi aliyorum o diziden sdf eed kaliteli baya. damon... tek kelime ile damon iki kelime ile damon salvatore
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 house md izlemediysen ilk izleyeceğin olsun mutlaka. diğer dizilere geçersin sora.
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 abi ama fazla yakisikli hakketen o kadar olmamasi lazim yani abarti olmus
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 breaking bad izleyip de pişman olan yoktur herhalde nokta.
Öne çıkan mesajlar