Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 yılan hikayesi derken şundan bahsediyorum http://tividizi.com/images/img-341.jpg dizi resmen konu bulamayıp senaryo saçmalıklarına başlamış türk senaristinin elinden çıkmış gibi sgfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Rerore said: şu konu karalam defterine gitsin ya bir de arya ile beyazyürüyünler hakkında bişey okudum trol mü gerçek mi Buyuk ihtimalle troll, cunku aralarinda bir baglanti hatirlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 theonu oynayan adamın oyunculuğu da baya kötüydü bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 2. kitap valla dizide bir savas sahnesi bir de ramsay kaldi o ikisini duzgun yaparlarsa ilk sezonda aldigim keyfi alirim tekrarda. su anda ilk sezona gore baya zayif geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 house of undying house of undying dedik bakın şimdi ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Sparkcaster said: house of undying house of undying dedik bakın şimdi ne oldu 6 dragonları alan onlarmı ya?2. kitabı okumadımda daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 öyle gözüküyo, kitapta olmayan bişey bu nasıl bağlayacaklar çok merak ediyorum, memoli mekanı basıp KRAAAAAL diye bağırmasa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Popeye said: 2. kitap valla dizide bir savas sahnesi bir de ramsay kaldi o ikisini duzgun yaparlarsa ilk sezonda aldigim keyfi alirim tekrarda. su anda ilk sezona gore baya zayif geliyor bana. Ramsay bu sezonda olmayabilir, cunku casting'de adi gecmiyordu. 2. kitap 9. bolumun hemen hemen tamami Blackwater savasina ayirilmis. O bolumun senaristi George Martin, yonetmen de Neil Marshall(Dog Soldiers, The Descent ve Centurion'u cekmisti). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 eneee kitabı ne hale getirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 bekliyenlere, kılıçların fırtınası çıktı. https://p.twimg.com/AsST63tCQAAps_z.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 sorular Syrio Forell'e ne oldu kitap okuyanlar bilgi verebilir mi? Birde nette teori var jaqen h'ghar syrio mu acaba diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 syrio joffrey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 kitapta belli değil ne olduğu ama teori güzel, toplamda 4 kişi syrio ile aynı aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 hangimiz kimiz ki aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Osie16 said: sorular Syrio Forell'e ne oldu kitap okuyanlar bilgi verebilir mi? Birde nette teori var jaqen h'ghar syrio mu acaba diye? Syrio ile ilgili tuhaf teoriler var ama hicbiri de mantikli degil. Arya yaninda gittikten sonra oldurulmustur herhalde. Sanirim bu baslikta daha once de yazmistim. Kitapta olaylar POV(point of view) karakterler uzerinden anlatiliyor. Yani kitaptaki her bolumde olaylari tek bir karakterin bakis acisindan goruyoruz. Syrio'nun muhafizlarla dovustugu bolumde de POV karakter Arya. Arya oradan gittigi icin Syrio'nun olumune sahit olmuyoruz. Dizide ise POV teknigi olmadigi icin Syrio'nun olumunu gormemis olmamiz izleyicilere onun altindan bir sey cikacagini dusunduruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 ty captain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 hicbi farki yok, dizide de gormuyoruz ne oldugunu, kitapta da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 kılıcını kıran herif yaşıyo, syrio gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 onu diycektim ben de, meryn trant yaşıyor abi syrio gg maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 5.kitap sonuna kadar spo o diil bi benjen stark vardi o nooldu ya, martin reyis unuttu resmen sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 coldhands Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 hmm mantikli aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 spoiler falan var bakmayin 5. kitabi okumadiysaniz coldhands Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 kitapları baştan okuyup diziye başladım sonundada. syrio foreli seviyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Bu s2e6 da dragonları kim çalıyor pazartesiyi bekleyemicem kitap okumuş birisi OM ile aydınlatabilir mi beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar