dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Resim en iyi de okumayan anlamaz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 okumadan anlamazsın kolay kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Aslinda hic spoiler uyarisi olmasa zaten okumayan anlamaz, oylesine bir saka zanneder. Ama spoiler uyarisi oldugu icin o resimden bir seyler anlasilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Bence anlaşılması gereken şey anlaşılmaz, wolf dream geyiği zannedilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 biraz daha o anlasilmaz bu anlasilmaz derseniz, hersey anlasilicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 hahah ya şimdi clash of kingsin başına bakıyorum da cersei tyrion muhabbeti var, bacaklarını bir kardeşe açıp diğerine kapaman çok kaba diye, keşke sibel kekillinin I SMELL CUM sahnesi yerine bunu koysalardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 lan hatırlamıyorum ama kitapta var mıydı böyle bi melisandre stannis sevişme olayı? aralarında bir şey yok gibi ilerliyordu sanki olay dedikodusu vardı hatta stannis'in karısı vs evli şekilde takılıyorlardı yanında yancı tarzı. yanlış mı hatırllıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 var da, oyle dumduz iste simdi sevisiyolar diye degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ima ediliyordu sadece, stannis the mannis yapmaz öyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 bilmedigim kitaplardan cesitli spolar ne imasi olm, renlyi olduren golge nerden cikiyo. daha sonra melis de diyo sevisiyoz hep gibi seyler. ima mima yok, dumduz kuturdetiyo stannis melisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 spark nerenle okuyorsun kitabı pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Sparkcaster said: 3. kitap ortalar spoiler jaime gibi eli kesilirken bile gözünü kırpmamış adamın kurt karşısında sahne koyup tırstırılması 3. kitap agir jaime spoileri. korkutup yalvartmaya calisiyorlar diye dusunuyordu o yuzden sesini cikarmiyordu. yoksa dogal olarak kesilirken cigligi koyuyordu jaime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 http://i.imgur.com/cEHvx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 dizinin 1. sezonu izledim, 1. kitabı alıp okusam çok fazla "aa bunu görmüştüm" dermiyim? illa ki diziye aktarılmamış kısımlar vardır değil mi? alsam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 var, al oku, eksik her şey tamamlansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 çok var, dizi tırt hatta asoiafı asoiaf yapan arkaplanların hepsini baltalıyolar dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ya o değil de asha hiç olmamış, halbuki castı iyi yapıyorlardı genel olarak. ismi bile olmamış o derece sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 brienne çok iyi o yeter, THANK YOU BASED HBO CASTING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 yetmez ama evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 http://i.imgur.com/dOQJq.png bide şimdi farkettim robb ice ı geri istemedi ÖLÜRSÜN İNŞALLAH ROBB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 oha böyle bir soy ağıcı falan varmi yaa koysanıza şöyle görselleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Asha'yı beğenmedim ben, daha farklı düşünmüştüm onu hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 soy agacina victarioni koymamislar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 işte duyarlı bir okuyucu http://www.ustream.tv/channel/2012---olympus yarın TWOW dan chapter okuyacakmış GRRM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar