dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Anlaşılmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 50 kişiyi nerde biçiyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 hound tırstığında çıkıyorya dışarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 2. kitap ile ilgili bir soru Şu bir anda Tyrion'a saldıran şövalye ile kraliçenin o konuda kitapta geçen bir konuşması var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 allaha şükür ya, o kısımlar geldiğinde bu adama neden bir anda böyle yaptı ben mi bir yeri kaçırdım acaba diye delirmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 şu kertenkeleler de büyür artık 3. kitapta umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Sparkcaster said: 50 kişiyi nerde biçiyo ya aynen ben de hatırlamıyorum böyle bi şey. 2-3 belki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 of ya winter is coming deyip de 2. sezonu nisanda göstermek nedir arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 50 değil ya, 5-6 en fazla, anın heyecanından arkadaşa öyle gelmiş okurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 50 dil de 5 olsun. Adam savaşçı değil, öyle bir can pazarında sağ çıkması çok zor. 3. kitapta 20% ye geldim. Kindle'la çok güzel oluyor ya. GRR Martinin tipini gördüm, adam obezlikten ölmez inşallah seriyi tamamlamadan. Bir de iki kitabın arasında 6 sene olur mu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Eksi'de bazilari seri yavanlasti, ilk kitaplari gibi degil filan yazmislar. Nedir asli bu durumun ? Eksi pek ciddiye alinacak bi yer degil farkindayim ama insan merak ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 3. kitabın yarısında çıktım ben odadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Neden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Gayet güzel seri, ben de okudum bir kaç yerde şu kitap işe yaramaz, şuradan sonra blabla şeklinde ama, sorunsuz ve akıcı bir şekilde okuyabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 5'i henüz okumadım ama serinin zirve yaptığı kitap 3 bence. çoğu okuyucunun favori karakterlerinin olmadığı bir 4.kitap, 3'ten hemen sonra okunduğunda biraz hayal kırıklığı yaratabiliyor, ama kesinlikle kötü değil o kitap da. eğer george amcam 5'de fena çuvallamamışsa o yorumları ciddiye almaya lüzum yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 4 ün ilk 100 sayfasında azcık sıkılır gibi oldum da, vakit de yok okuyamıyorum doğru dürüst ondan sanırım ama serinin her türlü gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 5 çok iyi 4 gibi sıkıcı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 4. kitabın sıkıcı olduğu doğru ama 5.kitap gayet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 3. kitaptan haber varmı ne zaman cikiyor türkçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 OMGGGGGGG 3. kitapta neler oluyor öyle düğün of allahım offf kitap okurken kanımın donduğunu hiç yaşamamıştım daha önce, heryerim buz kesti ya. Ben Frey gidip gerdeğe çirkin bir kızı sokup trolol çekecek diye bekliyordum ama oçları ne yaptı. Bran büyüyüp hepinizin anasını belleyecek eşşolueşşekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 hosgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 3. kitap bitti çok iyiymiş ya. 4 ve 5 nasıl ? Hemen okusam mı yoksa araya başka birşeyler mi sıkıştırsam kararsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 4. kitap sıkıcı değil aslında cersei dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 4'te bence sıkılacaksın ama 5 çok iyi. O yüzden 4'ü hmn oku ve iyi yerde bırak. Ara verip sıkıcı ile başlarsan daha kötü bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar