Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 konsollar yetersiz diyen aglak devlere geliyor asdfasfd http://www.youtube.com/watch?v=mfikXRTe498 armut pis agzima dus direk, dandik iksboks surumunu cikar, pc ye ps3 e portla sonra QQ yap konsolun grafikelr yetersi diye, ornek alin az su caponlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Poring keserken dinlediğimiz müzik!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 çok güzel yapmışlar, iyi iyi star ocean serisine de göz atarım belki. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 ben bu işlerden baya anlamıyorum ya heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 dao deki axedicea benzeyen in uzaylı versiyonu partiye katılınca bırakmıştım so4 ü dönünce oynıyım madem 4 ile alakası olucak herhalde adamın eline aldığı figür so4 ana kahramanıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar