Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Ağalarım Beat kuşağının önemli yazarlarından birini beğenmemiş yasaklamak üzereler. hepsi edebiyat eleştirmeni mübarek. burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 kesin okumalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ben de ant içtim yasaklamaya kalktıkları her kitabı alacağım. ingilizce'si vardı bir de türkçesini alıcam yarın gidip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 sdfkljskfdlskdjf. gayet açıklayıcı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 bende okurum. hele yasaklanmis ise kesin bos bir kitap degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 bu konuda birazdan birisi gelicek bu ülkede yaşamaktan utanıyorum hemen gidicem diycek alışıldık üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Bu ülkede yaşamaktan utanıyorum, hemen gidecem edit: hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Napolyonn said: bu konuda birazdan birisi gelicek bu ülkede yaşamaktan utanıyorum hemen gidicem diycek alışıldık üzere. bu gibi olaylardan utanmayan zaten yüzüne tükürsende utanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 utandıranlar gitsin . sen savaşmazsan ben savaşmazsam kim savaşacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 profesyonel ordu kuralım onlar savaşsın devrim profesyonellerin işidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Öyle beat kuşağıymış,Allen Gingsbergmiş,jack kıroymuş bilmemneymiş plan yapmayın plan yakında bunların yerli pislikleri kadıköy underground poetix'i de kapattık mı tamamdır,yılanın başını büyümeden ezecen.Beat anarşi kardeştir bunları yayan kalleştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 soruşturma açılmış zaten yasaklanan bi şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 edebiyatın neyini soruşturuyosun allahasen bilaer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 fede said: profesyonel ordu kuralım onlar savaşsın devrim profesyonellerin işidir AHAHAAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 öyle deme abi, fikirle adam öldürülür, ülkeler yıkılır bence de baskı altında tutsunlar milleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Napolyonn said: soruşturma açılmış zaten yasaklanan bi şey yok. Bir ülkede bir genreın majör yazarına soruşturma açılması bile histerik, bence sen neden bahsettiğin hakkında hiçbir bilgiye sahip değilsin. sırada jack amca var, on the road okuyanı dövüyorlarmış. //Xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Napolyonn said: soruşturma açılmış zaten yasaklanan bi şey yok. zekâya gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 bu ülkede türk halk müziği bile yasaklandı cumhuriyet in ilk dönemlerinde sansür çok alışıldık bir şey :) kitabı okumadığım için bilmiyorum ama soruşturulması çok doğal. nobelli orhan pamuk bile soruşturulmadı mı zamanında? 301 den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Napolyonn said: bu ülkede türk halk müziği bile yasaklandı cumhuriyet in ilk dönemlerinde sansür çok alışıldık bir şey :) kitabı okumadığım için bilmiyorum ama soruşturulması çok doğal. nobelli orhan pamuk bile soruşturulmadı mı zamanında? 301 den. türk halk müzigi vs dünya edebiyatı. tutarlı mı tutarlıyız. orhan pamugun nobelini yesinler. //X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 meme penis filan demiştir kitapta ayıp. haklı buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 bu ulkede yasamaktan diilde su adamla ayni havayi soluyo olmaktan utaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 çok alışıldık bir şey evet. alıştık artık yani cumhuriyet tarihinde 3.kez kitap yasaklanma olayları tekrar dönüyor. yıl 2011. 2020 de falan belli kitapları okumak da suç olur artık. ''İnsanın kendisini yanlış teşvik edebileceği, zararlı yayınları okuması yasaktır.'' çok da güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 zamanında orhan pamuk linc kulturune tabii tutulurken milliyetci kitlenin hic sesi cıkmıyordu o zaman neredeydiniz diye sormak gerekli. ben sansürden yana değilim ama soruşturulması çok doğal bunu kabul etmek gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 kimi nerden kovuyon sen bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 bu zamanında nerdeydiniz argümanını kullanan arkadaşlar bunun için günlük tutuyomu aha buna tepki göstermedi diye. burdaydık çünkü. salliyim tutarlarla gelmeyin buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar