Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kitap yasaklamalar'ın son kurbanı William S. Burroughs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Öyle beat kuşağıymış,Allen Gingsbergmiş,jack kıroymuş bilmemneymiş plan yapmayın plan yakında bunların yerli pislikleri kadıköy underground poetix'i de kapattık mı tamamdır,yılanın başını büyümeden ezecen.Beat anarşi kardeştir bunları yayan kalleştir.
Mesaj tarihi:
Napolyonn said:

soruşturma açılmış zaten yasaklanan bi şey yok.

Bir ülkede bir genreın majör yazarına soruşturma açılması bile histerik, bence sen neden bahsettiğin hakkında hiçbir bilgiye sahip değilsin.

sırada jack amca var, on the road okuyanı dövüyorlarmış.

//Xunn
Mesaj tarihi:
bu ülkede türk halk müziği bile yasaklandı cumhuriyet in ilk dönemlerinde sansür çok alışıldık bir şey :)

kitabı okumadığım için bilmiyorum ama soruşturulması çok doğal. nobelli orhan pamuk bile soruşturulmadı mı zamanında? 301 den.
Mesaj tarihi:
Napolyonn said:

bu ülkede türk halk müziği bile yasaklandı cumhuriyet in ilk dönemlerinde sansür çok alışıldık bir şey :)

kitabı okumadığım için bilmiyorum ama soruşturulması çok doğal. nobelli orhan pamuk bile soruşturulmadı mı zamanında? 301 den.

türk halk müzigi vs dünya edebiyatı. tutarlı mı tutarlıyız.

orhan pamugun nobelini yesinler.

//X
Mesaj tarihi:
çok alışıldık bir şey evet. alıştık artık yani cumhuriyet tarihinde 3.kez kitap yasaklanma olayları tekrar dönüyor. yıl 2011.

2020 de falan belli kitapları okumak da suç olur artık. ''İnsanın kendisini yanlış teşvik edebileceği, zararlı yayınları okuması yasaktır.''

çok da güzel oldu.
Mesaj tarihi:
zamanında orhan pamuk linc kulturune tabii tutulurken milliyetci kitlenin hic sesi cıkmıyordu o zaman neredeydiniz diye sormak gerekli.

ben sansürden yana değilim ama soruşturulması çok doğal bunu kabul etmek gerekli.
Mesaj tarihi:
bu zamanında nerdeydiniz argümanını kullanan arkadaşlar bunun için günlük tutuyomu aha buna tepki göstermedi diye. burdaydık çünkü. salliyim tutarlarla gelmeyin buraya
  • Yeni Oluştur...