Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3. Üniversite O_o

wastyrx

Öne çıkan mesajlar

Ya ben fizik okudum falan, en birinci olmasamda iyiyim işte. Bir yandan uluslar arası ilişkiler okuyorum açıköğretimden 2. sınıfım (işin içinde rakamlar olmayınca yetersizim tarih falan gibi derslerde baya sıkılıyorum, pek çok hatta.) Okuduğum bölümle alakalı hiç bişi yapmıyorum, yapmayı da düşünmüyorum hiç. Niye okudun derseniz tam olarak bilmiyorum zevk için sanırım. Şuan Bi gayrimenkul değerleme şirketinde çalışıyorum. Öbür yandan mühendislik-bilişim harita falan işleriyle uğraştığımız başka bi şirkette var işte ihalelere giriyoruz. Ben her ne kadar tecrübe edinmiş olsam da baya bu işlerde, okuduğum okul bana sürekli sen ne anlarsın bizim işimizden gözüyle bakmalarına neden oluyor. Yaş olarak da oldukça genç olduğum için bi artizlik yapma girişimi oluşturuyor karşımda ki insanda. Nasıl diyim en basiti adamın çocuğu yaşındayım ama ben şirket yönetirken(tam olarak böyle değil tabiyki ^^) adam orda telefonlara falan bakıyor. Bu aralar diyorum işte acaba gidip işimle alakalı bir bölüme girmeye mi kassam. Gencim daha, hem çalışıp hem de okuyabiliceğime de güvenim tam, zaten yaptığım bir şey yani. Ne dersiniz gireyim mi sınava bir daha? O_o
Sosyal ağlarda paylaş

nomsaR said:

e SPK işte daha ne üniversitesi diyosun? al lisansını bak bakalım artizlik yapabiliyolar mı?

Ya işte geçen pek bi canımı sıktılar.. Öncelik olarak lisanslıda olsa inşaat mühendisi istiyorlar..

CuteButPsycho said:

inşaat mühendisi ol !

Valla düşünmedim değil ama bildiğin üzere şantiye adamı değilim yea ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...