wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Ya ben fizik okudum falan, en birinci olmasamda iyiyim işte. Bir yandan uluslar arası ilişkiler okuyorum açıköğretimden 2. sınıfım (işin içinde rakamlar olmayınca yetersizim tarih falan gibi derslerde baya sıkılıyorum, pek çok hatta.) Okuduğum bölümle alakalı hiç bişi yapmıyorum, yapmayı da düşünmüyorum hiç. Niye okudun derseniz tam olarak bilmiyorum zevk için sanırım. Şuan Bi gayrimenkul değerleme şirketinde çalışıyorum. Öbür yandan mühendislik-bilişim harita falan işleriyle uğraştığımız başka bi şirkette var işte ihalelere giriyoruz. Ben her ne kadar tecrübe edinmiş olsam da baya bu işlerde, okuduğum okul bana sürekli sen ne anlarsın bizim işimizden gözüyle bakmalarına neden oluyor. Yaş olarak da oldukça genç olduğum için bi artizlik yapma girişimi oluşturuyor karşımda ki insanda. Nasıl diyim en basiti adamın çocuğu yaşındayım ama ben şirket yönetirken(tam olarak böyle değil tabiyki ^^) adam orda telefonlara falan bakıyor. Bu aralar diyorum işte acaba gidip işimle alakalı bir bölüme girmeye mi kassam. Gencim daha, hem çalışıp hem de okuyabiliceğime de güvenim tam, zaten yaptığım bir şey yani. Ne dersiniz gireyim mi sınava bir daha? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ne kaybedersin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damage_inc Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 gencim güzelim seni üzerim diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damage_inc Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 bu arada sınav 11 ay sonra. düşünmek için fazlaca zamanın olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ghostcrawler Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 askerlikten kaçış yok kardeşim. 3. üni falan boş. yaylalar seni bekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 var var ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 sırf adamlar "sen ne anlarsın" demesin diye değil de, hakkaten sana işinle alakalı katkı sağlayacaksa oku tabii. ama 3. üni olarak değil de master yapsan daha güzel olur sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Ya başkasının düşündüğü bişi için düşünmüyorum tekrardan okumayı. Bana baya bir rahatlık sağlayacağını düşünüyorum iş yaparken ciddi ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 bu gayrimenkul değerleme şirketi emlakçılığın apartman görevlisi şeklimidir. Yoksa nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Emlakçı satmaya uğraşır, satabilirse de ücret alır işte. Ben gider bu, bu kadar eder der yoluma devam ederim ^_^ Bilirkişilik gibi düşürsen daha kolay olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 işletme ya da ne biliim finans üzerine fln master yapabilirsin bence daha güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 çek ordan bi MBA acılı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 kır kafayı git hacı. boşver askerliği filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 torunlarınla gidersin kışlaya ya boşver takılmana bak askeriye kaçmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 inşaat mühendisi ol ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 e SPK işte daha ne üniversitesi diyosun? al lisansını bak bakalım artizlik yapabiliyolar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 bende üçüncü üniversitemi okuyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 osman üç üniversiteyi aynı anda okuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 ucun birini bitirsen yeter osman, gerisini bosver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 nomsaR said: e SPK işte daha ne üniversitesi diyosun? al lisansını bak bakalım artizlik yapabiliyolar mı? Ya işte geçen pek bi canımı sıktılar.. Öncelik olarak lisanslıda olsa inşaat mühendisi istiyorlar.. CuteButPsycho said: inşaat mühendisi ol ! Valla düşünmedim değil ama bildiğin üzere şantiye adamı değilim yea ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 yaş kaç oldu bu arada was? 29'a kadar bitiricem diyosan git konuş bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 gayrimenkul değerleme işine devam etmek istiyorsan harita mühendisi ol bak bakalım gıklarını çıkartabiliyorlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 asker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 bekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 şirkette ne konumundasın ? iq seviyen kaç ? ab lisanslı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar