Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yatarken kalp çarpıntısı sesi..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yüzüstü yatıyım dedim ortam sessiz çıt yok bi ben varım odamda saat 3 4 civarı uykuya dalmak için sabırsızlanıyorum...ama gelgelelim beynimi yedi bu ses dıp dıp, dıp dıp, dıp dıp...bööle çarptıını duyuorum sessizken deli oluuuoorum kan beynime çıkıo :hrr: bööle bööle gelio duvarlar üstüme gelio normal bişey ama beni deli ediyoooOOoOrrr...kafayı yicam. yatmıorum bende iyimi![signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Mesaj tarihi:
saerostan gusel bir öneri lol.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Mesaj tarihi:
durun doktor gelir yakında :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 12 Eylül 2004 02:28 tarihinde demiş ki:
durun doktor gelir yakında :p

hehe kafayı daıtacak bişey lazım :-D[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Mesaj tarihi:
senin fikirler baya bi cins ha.. hançer bulaman ben şimdi bıçakla idare edeyim istersen?[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Mesaj tarihi:
Bende saat sesine inanılmaz gıcık olurum.. Yattığım oda datacenter gibi.. Bir sürü fan bilmemne sesi var
ama ufacık saat sesi olsun hayatta uyuyamam.. Kitlenrim ona..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....
Radyo Anadolurock
Mesaj tarihi:
benimde uyumamı hiç bir gürültü engelleyemez ama böyle senede bir birdahaki güne önemli bir birşey olduğu zaman piskolojik olarak duyduğum en küçük sesin bile beni çıldırttığı gece yaşarım neyseki bu sene össde olmadı :p beni asıl çıldırtan birşey okumaya çalışırken gürültü olmasıdır[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
oda çok sakat yav.bi kitap okurken falan kafam ona takılıo okuduğum şeyi düzgün anlamıyorum[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Mesaj tarihi:
dwniz aynısı bende var onun
çok kıl bişey onun yüzünden sol tarafımı yatağa dayamadan uyuyorum[signature][hline]hügolülülülülüüüüüüüü!!
Mesaj tarihi:
said:
Dwinz, 12 Eylül 2004 02:27 tarihinde demiş ki:
yok ortam çok sessiz aklıma takıldı atıyor bu meret!!

eheuha :)[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki:
ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!
--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss)
Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..
Mesaj tarihi:
konserde uyuyabiliyorum ama ilgilendiğim birşeyin çıkardığı ses varsa uyuyamıyorum
mesela bilgisayar hddsi gır gır gır edince uyanıyorum ama jeneratör çalışırken uyanıyorum
yada içeriden ses gelince direk uyanıyom ama kapımı yumrukluyan olunca uyuyabiliyom:) garip

ama kalp sesi varken uyumak
bırr
odamda bisürü ses çıkaran şey var fanlar var saat var 2 tane :) yatağım gıcırdıyo

sol tarafına yatma
bide odan çok sessiz olmasın
olmadı çok hafif bi müzik aç

Beni tamamen ses geçirmiyen bir odaya koymuşlardı kulak testi için kalp sesimi falan duyuyordum bangır bangır
çok rahatsız edici
gürültü yapınlan[signature][hline]+i don't see dead people...*creepy*
-aaand?
+screw you
Mesaj tarihi:
said:
ConspiratoR, 12 Eylül 2004 03:13 tarihinde demiş ki:
dwniz aynısı bende var onun
çok kıl bişey onun yüzünden sol tarafımı yatağa dayamadan uyuyorum

aynen abi ne biçim bi olaydır. soluma yatsam baskı yapıo falan DIP DIP die atıo bu sefer..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Mesaj tarihi:
televizyonu nambırvan(bu saattede techno&club muzik var pehh) açıp kısık sesle sağ tarafıma abanaraktan uyumaya çalışçam birazdan tek çare o galba :)[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Mesaj tarihi:
ya o sesi bende hep duyuyorum bide bende paranoya oluyor.ulen ya dururverirse şimdi diye :)[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
A.K.A Xanros
Mesaj tarihi:
şükredin
ya yatınca kalbinin sesini duyamasaydın artık?
sonsuza kadar? buraya mesaj da yazamıyosun düşün, ben öldüm nolcak şimdi diye...

:)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
said:

Tıp bu konuda çaresiz :P İsterseniz 5-10mikrogram kadar potasyum enjekte ederiz damarcığına bi daha ne dıp kalır be dup ama tavsiye etmiyorum :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Mesaj tarihi:
said:
Qui, 12 Eylül 2004 10:25 tarihinde demiş ki:
said:

Tıp bu konuda çaresiz :P İsterseniz 5-10mikrogram kadar potasyum enjekte ederiz damarcığına bi daha ne dıp kalır be dup ama tavsiye etmiyorum :)

abi naptın
tam da böle bir yöntem arıyodum

potasyum nerde satılır? satışı yasal mıdır?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
  • Yeni Oluştur...